RE: بخاطر اختلاف با جاريم ، اختلاف تا حد طلاق پيش رفته
شما ميگين دعوت نميكردين افطار ،
خوب دعوت نميكرديم هم كه اوضاع خرابتر بود
من نميدونم چرا مادر شوهرم در مورد روابط و ضوابط بين خانواده ها حكم ميكنه كه فلان كار رو بكنيد ، فلان كارو نكنيد
ولي به ما كه رسيد به اون دختره نگفت كه بيا با هم بريم عيادت
واسه خودم خيلي پيش اومده كه گفته الناز تو هم با ما بيا فلان جا ، نمي دونم تعزيه و عيادت و ...
واسم وظيفه تعيين كرده كه چون عروس خانواده هستم بايد به وظايفم عمل كنم ، ولي واسه جاريم وظايف تعيين نكرده؟
چرا؟
الناز جون
بد خونده بودم حرف مادرشوهرتو . اصلاح کردم.
ببین خواهر جون خیلی مهمه که تو این دوران چطوری خودتو به خانواده شوهرت معرفی میکنی.
شماها هنوز اول زندگیتونه. هول نکن. همه زن و شوهرا دعوا میکنن . اما مهم اینه که تجربه بشه براشون. نه اینکه حرف جدایی بزنن.
راجع به مامانت، حتی اگه تو بهشون نمیگی و خودشون خبر دارن بازم اجازه نده دخالت کنن. حرفی بزنن. بگو خودم باید این مشکل رو حل کنم.
در مورد رفتار شوهرت که همه چیزو به خانوادش میگه ، مقابله به مثل نکن. تو باید یواش یواش به همسرت آموزش غیر مستقیم بدی که این کارش درست نیست. نه اینکه بخوای مقابله به مثل کنی و تو هم بگی.:163:
باور کن این مسادل وقتی زیر یه سقف برین کمتر میشه. خوب الان اون تو خانوادشه و اونها حتما روش تاثیر میزارن. شاید به قول خودت بهش بگن " بذار الناز زنگ بزنه "
اما یه کم سیاست داشته باش. به قول دانشمند تالار " ظریف زندگی کن":72:
هر چی نشه شما زن و شوهرین و محبت و عشق تو خیلی براش فرق میکنه تا محبت خانوادش.
اونقدر باید از محبت سیرابش کنی و بهش آرامش بدی که کنار تو بودن رو به همه دنیا ترجیح بده گلم.:310:
به نظر من دوری و دوستی جاریت رو ترجیح بده. باهاش با احترام رفتار کن. اما قرار نیست برات خیلی مهم باشه. قرار نیست خیلی صمیمی بشین.
بذار شوهرت که الان داره زندگی خودشو با زندگی برادرش مقایسه میکنه و احساس بدی داره، متوجه بشه که با یه دختر فهمیده و مهربون و با شعور ، ازدواج کرده و نه یه دختر غرغرو و حسود. :163:
من که بهت پیشنهاد میکنم تو همین همدردی و حتی همین تاپیک لیلا جون بخون که چطور زندگیشونو از لبه تیز طلاق ، جدا کردن و بحرانشونو طی کردن و خدا رو شکر خیلی هم خوشبخت شدن.
خیلی تو طالب همدردی سرچ کن. راجع بع رفتار دوران عقد:43:
راجع به مادر شوهر ، جاری و خواهر شوهر.:324:
راجع به روابط جنسی که فقط وفقط تو میتونی با شوهرت داشته باشی . :46:
راجع به مهارت های حرف زدن. رفتار جرات مندانه.:324:
اینهاهمش تجربه دیگر دوستامونه که میتونی خیلی ازشون کمک بگیری. تو زندگیت خوشبخت باشی الناز جان.
وای خیلی غلط املایی دارم
16 میگیرم از املا :311:
الناز جان به حرف هاي مهربوني عزيز :43::46:گوش كن خيلي خوب راهنماييت مي كنه.:305:
مهربوني جون
ممنون از راهنماييت
من گفته بدم بهش طلاق مشكل رو حل ميكنه
گفت: به مسيجات و زنگات ديگه جواب نخواهم داد.
منم گفتم واسه هميشه؟
گفت آره
گفتم يعني طلاق؟
گفت : آره
يعني واقعا ميخواد طلاقم بده؟
نه نمي خواد طلاقت بده.
ديگه ام هرگز كلمه طلاق را بكار نبر. هرگز.
كلمه طلاق عرش خدا را به لرزه در مي آورد.:305:
معلومه که نه عزیزم
خوب یه کم دلش گرفته ازت. خوب باید یه جوری اوضاع رو راست و ریست کنی.
الان وقت ظریف زندگی کردنه :43:
نگاه کن ببین مناسبتی چیزی جایی هست که براش مهم باشه. میتونی بری بیرون ببینیش. باهاش حتما حرف بزن.
دو تا توصیه جدی خواهر جون:
1 - از sms برای حرف زدن مهم اصلا استفاده نکن. کاملا جواب برعکس میده. چون بار معنایی نداره.:163:
2- نا امید نشو و اگر حت زیاد تحویلت نگرفت آمادگیشو داشته باش.:303:
باهاش صادقانه حرف بزن. بگو که هنوز اول زندگیتونه و ازت مثل یه زن 20 سال متاهل توقع نداشته باشه.
بگو که چقدر برات مهمه و چقدر بهش افتخار میکنی.
در همین حد کافیه. نه این که از اونور بوم بیوفتی ها.
اگرم حرفی داشت وسط حرفاش نپر. خوب خوب گوش بده. لمسش کن. بزار حرف بزنه باهات.
همدلی کن باهاش.
اگه اشتباهی کردی ، صادقانه عذرخواهی کن. هیچی ازت کم نمیشه.
به هیچ عنوان اسم نحس طلاقو نبر. شماهاهنوز جونین.
برو ظریف باش ببینم چیکار میکنی دختر گل.
:82:
تو میتونی طوری ببوسیش که تو یه لحظه همه چیزو فراموش کنه. محبتت معجزه میکنه. عاشقش باش:46:
مهربوني جان به نظرم الناز صبر كنه تا شوهرش پيش قدم بشه بهتره. البته به شرطي كه الناز جوني در فاصله زماني كه قراره طول بكشه تا شوهرش پيش قدم بشه دوباره خراب كاري نكنه. :311::311:
آخه اصلا اين نزديكي ها مناسبتي چيزي نيست
از اونجايي هم كه خانوادم هم از دست خودش و هم مامانش ناراحتن و جواب زنگ بابامو نداده اجازه ندارم برم بيرون يا ببينمش.
از اون طرف بخوام من پا پيش بذارم مطمئنم كه هر حرفي رو بهم تحميل ميكنن
چون از بين برادرا نامزد من برا خانوادشون خيلي دلسوز و مهربونه ، واسه همين ميخوان خانومشم مثل پسرشون باشه كه تو همه مشكلات و ... اونا بيان جلو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
مهربوني جان به نظرم الناز صبر كنه تا شوهرش پيش قدم بشه بهتره. البته به شرطي كه الناز جوني در فاصله زماني كه قراره طول بكشه تا شوهرش پيش قدم بشه دوباره خراب كاري نكنه. :311::311:
بله لیلا جون
شاید اینطوری خوب باشه اما اگر مناسبتی بود بهانه خوبی بود.
حالام که بهانه خوبی نیست ، حرف شما درسته .
من منظورم این بود که :
گاهی وقتا، خیلی زود ، دیر میشود.
عزيزم صبر كن تا خودش پيشقدم بشه. بعد كه جلو اومد ديگه بحث را كش نده و زود آشتي كن. بعد از آشتي كردن هم ديگه سياست داشته باش و هرگز خرابكاري نكن. :311:
تو اين مدت كه منتظري پيش قدم بشه هيچ تماسي حتي تلفني و اس ام اسي هم نداشته باش. يادت نره ها. اگه يادت بره حالا حالاها شوهرت پيش قدم نمي شه.:305::305: