RE: من با خوندن تاپیکای راجب قد از خودم به شدت ناامید شدم
عمه من هميشه يه حرف قشنگ ميزنه ميگه خدا هيچكسي رو شش دانگ نيافريده همه يه عيب وايرادي داريم.يكي زشته ولي خوش هيكل يكي صورت خيلي قشنگي داره ولي وقتي لبخند ميزنه انقدر دندوناش زشته كه آدم ازاينكه بهش بگه خشگل پشيمون ميشه يكي چشم وابروي قشنگي داره ولي بينيش رو صورتش سنگيني ميكنه يكيم زيادي قد بلنده ويا يكيو ميبيني همه چيزش قشنگه قيافه و هيكل خوبي داره ولي زبون نداره حرف بزنه يكي قدش بلنده ولي خيلي لاغره يكي خشگله ولي قدش كوتاهه بخدا خيلي بيشمارندد اين آدما.دور وبرت رو نگاه كن متوجه ميشي.ممكنه يكيو هم پيدا كني بگي اين ديگه هيچ ايرادي نداره چقدر خوشبخته چقدر خشگل وخوش استيله ولي وقتي يكم از داستان زندگيشو بدوني عمرا اگه بخواي جاي اوني ميبودي.من وقتي اومدم سركار يكي از همكارامو ديدم گفتم وااااااااااااي خداي من اين خانومه چقدر خشبخته چقدر خشگل و همه چيز تمومه شوهرشم مطمئنم خيلي دوسش داره خودشم خيلي خانم خوبيه از هر لحاظي رفتار وحجاب و... ولي وقتي فهميدم بعد از يك سال شوهرش كه مدير عامل همينجا بود فوت ميكنه واونو با يه بچه چند ماهه تنها ميذاره فهميدم كه من چقدر خوشبختم.شايد قضيه ربطي به ماجراي شما نداشته باشه ولي بدون همه ما آدما خودمون يه ايرادايي داريم مطمئن باش اونايي كه فكر ميكني مسخرت ميكنن خودشون پر از ايرادن كه شما هم ميتونستي به عنوان يه عيب مسخرشون بكني.:163:آخه چرا انقدر حساسي؟مردم هرجور كه دوست دارن ميتونن در مورد ما فكر كنن ما كه نميتونيم بريم فكر شن رو عوض كنيم. گفته بودي قيافه رو ميشه با آرايش درست كرد ولي قدونميشه كاري كرد.اگه خداي نكرده خداي نكرده زبانم لال خدا بهت چشماي لوچي ميداد ولي قد بلند بازم اين حرف رو ميزدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ح الافكر نكني من چشام لوچه ها:311: به عنوان مثال گفتم ويا دوست داشتي يه دماغ بيريخت گوشتي غير قابل عمل داشتي ولي قدت بلند بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/عمرا اگه دلت بخواد :163:
وای نازنین بازم شروع کردی:316:
اون اقاهه دیگه بایدچیکارکنه که توبدونی قدت برای اون خیلی هم نرماله.وقتی خودش بهت گفته.فکرکنم توازبس تواین تالاردنبال اینجورتایپیکارفتی فکرمی کنی که قدت نرمال نیست.یعنی دچاریه جوروسواس فکری شدی.اگه کلااین اقاهه به دلت ننشسته قضیش کلی فرق میکنه تااین که فکرکنی یه روزی شایداین اقاواسه قدتت تورونخواد.تومی تونی برای اخرین بارم نظزکلیشوراجع به خودت بدونی تاشک ودودلیهات برطرف شه.:325:
نازنين گل ...هميشه يادت باشه كه اعتماد به نفس كه آدم رو خوشگل يا زشت مي كنه. من الان دوستي دارم كه اصلا قياقه جذابي نداره ولي خيلي از ادما جذب اين دوست من ميشن چون به خودش مطمئن هست. الان شما اين مساله رو كردي براي خودت حساسيت بيش از اندازه. يعني جوري شده كه با اين رفتار اون شبت با خواستگارت به نظر مي رسه كه بهتره اصلا فكر ازدواج با مرد بلند تر از 175 رو نداشته باشي..چون داري يه مساله بي اهميت رو وارد مسايل زندگي ات مي كني و چون حساس شدي..فردا ممكنه تو يه جمعي يا مهموني از هر شوخي نسبت به خودت يا همسر اينده ات ناراحت بشي.
دختر خوب...تو كه مي گي من قبل از اين تالار همدردي مشكلي نداشتم پس برگرد به اون دورانت و چيزهايي رو كه خوندي بذار به حساب اعتماد به نفس پايين نويسنده. اگه قرار باشه كه هركسي با خوندن پست هاي اين فروم تاثير غير منطقي بگيره كه الان نصف خانم هاي همدردي بايد سر شوهراشونو ببرن و مجردها هم قيد ازدواج رو بزنن.
وقتي با اعتماد به نفس راه بري و سرتو بالا بگيري چنان انرژي مغناطيسي به اطرافت پراكنده مي كني كه ناخودآگاه همه جذبت مي شن و مسايل حاشيه ايي كنار مي ره.
حرف مردم هم به حساب شوخي بذار...ببين من خودم قدم 175 هست و نمي دونم چرا پسرهاي قدكوتاه هميشه تمايل عجيبي به من دارن. يه جا هم گفته بودم كه شوهر سابقم 10-15 سانت از خودم كوتاه تر بود. دختر كه كوتاه بودنش از پسر نرماله...تو ببين اين مردا چه اعتماد به نفسي دارن كه با وجودي كه كوتاهن باز هم پا پيش ميذازن.
اينا رو مي گم ببيني كه حساسيتت بي مورده ولي بايد از روش بگذري...:72:
نازنین من قدم 172 هست و فکر نمی کنم تاحالا کسی برای این به من جایزه داده باشه، هیچ مزیتی هم نداره مگر اینکه گاها مادرم به عنوان نردبان ازم استفاده می کنه میگه اینو از کابینت بده اونو از رو یخچال بده :311: و شوهرم هم دو سه سانت از من بلند تر هست و با پسر قد بلند هم ازدواج نکردم ، خوب که چی؟ به نظر من دختر باید اطوار زیبایی داشته باشه، یعنی منش و راه رفتن و اطوارش ناز باشه و البته اخلاقش خوب باشه... مهارت داشته باشه... زرنگ باشه.. عاقل باشه ... بلد باشه ... اونموقع زندگی خوبی خواهد داشت ... ولی قیافه و هیکل و حتی پول و ثروت و تحصیلات خوشبختی هیچ کسی را تضمین نکرده و نخواهد کرد
مهارت جانم ... مهارت ! همین و بس!
اگر مهارت داشته باشی به چشم طرفت بهترینی، وگرنه جنیفر لوپز هم باشی به چشم طرف نمیایی:311:
اینم بگم رفتار قبلیت خیلی خوب بوده، روال قبلی را ادامه بده
یعنی شوخی ها را جدی نگیر و اعتماد به نفس داشته باش
نازنین جان حرفای دوستان همه قبول
اما بزار من در مورد خودم بگم که شرایطم خیلی شبیه شماس:منم روزای اول آشناییم با اون آقا یه بار بحث قد و این چیزا شد که گفت همه خانم قد بلند دوس دارن منم همینطور اما شما قدت همینه!!منم کلی تو دلم ناراحت شدم با اینکه کلی از ظاهر و اخلاق و اینا تعریف کرد حتی بارهای بعد هم میگفت:قدت و چهرت و از همه مهمتر اخلاقت عالیه اما چیزی که بود حساسیت من بود مثلا اون اصرار میکرد من کفش اسپورت بپوشم اما من چون رو قدم حساس بودم نمی پوشیدم!!!!!!!!!حالا میفهمم اون با قضیه قد کنار اومده بود اما من بیش از حد حساس بودم و قضیه بزرگ میکردم پس دختر گل چیزی که مهم تفکر من و شماس که باعث میشه دیگران حساس بشن یا نه!!!!!!!:43:
آخه كي گفته همه پسرها دنبال دختران قد بلند هستند!؟؟!!!؟؟:161:
دختري كه يه كم ظريف و بانمك باشه زود ميتونه خودش رو توي دل يه پسر جا كنه!
و اما در مورد كساني كه متلك ميگن و تيكه ميندازن:اين افراد دو دسته هستن
1-كسايي كه نه تنها منظور بدي ندارن بلكه به خاطر صميمي بودن با شما و همينطور دوس داشتني بودن شما اين حرف رو ميزنن!مثل اعضاي خانواده و دوستان خيلي صميمي(گاهي هم ممكن يه نامزد يا شوهر به زنش مثلا بگه:قربونت برم ريزه ميزه،..)
2-كسايي كه به قصد توهين و تمسخر چيزي ميگن،..اين دسته از افراد به احتمال زياد خودشون دچار كمبودهايي در زندگي هستن و چون عقده اي دارن،از تيكه انداختن و تحقير كردن ديگران لذت ميبرند پس بيمار هستند! يا يه عده از روي حسادت به شما،(مثلا به زيباييتون، يا موقعيتتون يا هر چيز ديگتون...) چون اين افراد در مقابل شما خودشون رو ناتوان تر و بدبخت تر ميبينن به اين راه متوسل ميشن!(پس اين نشون ميده شمارو توي ذهنشون خيلي بالاتر از خودشون ميبينند!!)
از خودت بپرس آيا حرف اين افراد در زندگي شما تاثيري داره!!؟
آيا با غصه خوردن و فكر كردن قد شما تغييري ميكنه!!؟
آيا خدا رو خوش مياد كه تمام نعمت هايي رو كه بهتون داده فراموش كنيد و به خاطر چند سانتيمتر قد انقدر غصه بخوريد!!؟
احتمالا اين شخص رو ديدي، اگر نديدي اين اسم رو توي گوگل سرچ كن{ Nick Vujicic } و كليپ هاش رو تماشا كن!اونموقع شايد طرز فكرت كمي تغيير كنه و قدر زندگيت رو بهتر بدوني!:72:
سلام نازنين جون
منم با حرفاي سابينا و الميرا موافقم
شما زيادي حساس شدي رو قدت . مهم اينه كه به دل خواستگارتون نشستيد ايشون چقدر بايد بگه كه شما رو اينجوري دوست داره .تازه اينطوري ظريفتر هم هستيد چند سال هم از سنتون كمتر نشون ميديد .
به نظر منم كوتاه تر بودن خانم نسبت به اقا خيلي نرمالتره تا اينكه اقا كوتاهتر از خانم باشه .من خودم قدم 177 ظاهر خواستگار اولويت چندم بود برام ولي الان مجبورم به عنوان يه اولويت مهم در نظر بگيرم .جالب اينجاس اكثر خواستگارام قدشون از من كوتاهتره.كه حتي از هر لحاظ هم خيلي خوب بودند ها حتي خانواده ام هم اصرار داشتن و مي گفتن بهونه ميگيري و قدش مساله نيس ولي خب من چجوري بهشون ميگفتم كه مادر عزيز دلم ميخواد من تو بغل شوهرم باشم نه اون ..خلاصه اين قد هم برا من معضلي شده اينطوري مجبورم موردهايي رو بررسي كنم كه يا ازم بلندتر باشن و يا هم قد خودم باشن.
mehrdad_m
المیراااا :46:
aramesh_1390
nazlin1990
ووااااااااااااااااااای چقد خوشحال شدم حرفاتونو خوندم
مرسی که این همه حرفای قشنگ بهم گفتین
ممنون از همه تون ایشالا همیشه شاد و بدون مشکل باشین
مریم صوفی عزیزم راست می گی واقعا!هرچی با خودم فکر کردم دیدم حاضر نیستم دماغی داشته باشم که مجبور شم عملش کنم ولی در عوض قدم بلند تر بود.... با اینکه با عمل درست میشه بازم حاضر نبودم
یا چشم لوچ!راست می گی واقعا ،بعضی وقت ها ادم نعمت هایی خدا بهش داده رو کوچک فرض می کنه و مشکلاتش رو خیلی خیلی بزرگتر
دیگه از این فکرا نمی کنم
آقا مهراد خیلی خوشحال شدم با خوندن حرفاتون
هرچند دوستای خوبم اومدن و نظراتشون رو گفتن ولی شنیدن این حرفا از طرف یه پسر خیلی بیشتر رو ادم تاثیر می زاره :227::227::227::227::227:
خیلی ممنون از اینکه جواب دادید
من اون آقا رو ندیده بودم سرچ کردم ،واقعا از خودم خجالت کشیدم :101:
خیلی الکی خودمو ناراحت کرده بودم و واقعا دیدم آدمایی با این شرایط هم هستن که معلولن که هیج!نه دست دارن نه پا
واقعا ناشکری بود حرفای قبلیم ،چون هیچ آدمی همه جی تموم نیست ..و همین که سالم و سلامتیم واقعا جای شکر داره
و اینکه واقعا ادمای حسود زیادن که دلشون می خواد با زبون تلخشون آدمارو برنجونن ولی نباید بهشون توجه نشون داد
براتون یه عالمه آروزهای خوب دارم :72::72::72:
نازلین خوب این آقا اصلا به من نگفت از قد بلند خوشش می اد ،قبلا هم خیلی شنیده بودم که خیلی پسرا دختر کوچولو و ریزنقش دوست دارن از این و ر اون ور شنیده بودم ولی خوب مشکل از ذهن خود ماست عزیزم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
نازنین من قدم 172 هست و فکر نمی کنم تاحالا کسی برای این به من جایزه داده باشه، هیچ مزیتی هم نداره مگر اینکه گاها مادرم به عنوان نردبان ازم استفاده می کنه میگه اینو از کابینت بده اونو از رو یخچال بده :311: و شوهرم هم دو سه سانت از من بلند تر هست و با پسر قد بلند هم ازدواج نکردم ، خوب که چی؟ به نظر من دختر باید اطوار زیبایی داشته باشه، یعنی منش و راه رفتن و اطوارش ناز باشه و البته اخلاقش خوب باشه... مهارت داشته باشه... زرنگ باشه.. عاقل باشه ... بلد باشه ... اونموقع زندگی خوبی خواهد داشت ... ولی قیافه و هیکل و حتی پول و ثروت و تحصیلات خوشبختی هیچ کسی را تضمین نکرده و نخواهد کرد
مهارت جانم ... مهارت ! همین و بس!
اگر مهارت داشته باشی به چشم طرفت بهترینی، وگرنه جنیفر لوپز هم باشی به چشم طرف نمیایی:311:
اینم بگم رفتار قبلیت خیلی خوب بوده، روال قبلی را ادامه بده
یعنی شوخی ها را جدی نگیر و اعتماد به نفس داشته باش
سلام عزیزمممممم ممنون مهارتم دارم فکر کنم :46:
قربون قدت :46:
می دونم واقعا همین هایی که الان دارم ندارم و خیلی ها هم هستن که از من کوتاه ترن و حتی تا شونم هستم خودمو باید بااونا هم مقایسه کنم تا قدر همین چیزایی که خدا بهم داده رو بدونم
اصلا فکر نمی کردم با خوندن حرفای شما انقد دلم شاد شه :46::72:
من می گم هم قد شما مناسبه هم قد خاستگارت ولی مناسب هم نیستید.توی روابطتون تاثیر منفی می ذاره.
نقل قول:
ولی مناسب هم نیستید.توی روابطتون تاثیر منفی می ذاره.
فرهنگ، منظورت از اينكه توي روابطشون تاثير منفي ميذاره چيه،ممنون ميشم اگه بيشتر توضيح بدي!
اگه منظورتون روابط جنسي هست بايد عرض كنم به جز يكي دو پوزيشن خاص، مشكل ديگري وجود نخواهد داشت!