RE: نمی دونم برای تشکیل زندگی چقدر از لحاظ مالی به همسرم کمک کنم ؟؟؟؟؟؟
رهای عزیز
به خاطر تفکرت بهت تبریک می گم:72:
منم تا حدودی شرایطی شبیه به شما دارم.همسرم پس اندازی نداشت و توان گرفتن مراسم و ... رو نداره.اما من ازش خواستم وام بگیره.وام ازدواج و یه وام دیگه رو بذاره واسه مراسم عروسی مون.بعدا هم خودش اونها رو پس می ده.به همسرت زمانی کمک کن که ازت بخواد.یه جوری که اقتدارش حفظ بشه.سعی کن با پس اندازت جهیزیه کاملی تهیه کنی .اینطوری هم به اون هم به خودت کمک می کنی.
رها جون به همسرت کمک کردی؟
به نظرم من کمکش کن ولی نه خیلی زیاد!یکی ازآشناهامون که بازم کارمندوچندسال کار میکرد رفت وهمه ای پس اندازش رو پای خونه اش ریخت که ته حسابش صفرریال هم نموند..وشوهرهم دیدزنش میتونه خونه راخودش آماده کنه اصلان ازخودش خرج نمیکرد
ممنون از همه دوستای خوبم که وقت گذاشتند و نظراتشون رو اعلام کردند. همسرم داره کاری را راه می ندازه که سرمایه اش رو من براش وام گرفتم و خودش اقساطش رو می ده . همه زندگی مون بستگی به این وام داره . برام دعا کنید:323:
قربونت بشم از من به تو نصیحت:
لطف مکرر میشه حق مسلم......
خیلی خوبه همه جوری از لحاظ روحی برا شروع کار حمایتش کن اما کاری نکن که بعد مثل تمام اطرافیان من بابت کوتاه اومدن و لطف و در اختیار قرار دادن نابجای در آمد به شوهرشون تو مسائل مالی پشیمون بشی
گاهی بعضی لطف های نابجا آدمهای خوب رو هم بد میکنه..
شعله خاموش عزیز به تاریخ آخرین ارسال این تاپیک توجه کن، از قوانین تالار این هست که نباید بیشتر از 2 هفته از ارسال آخرین پست گذشته باشه تا پستی را ارسال کنیم .مرسی عزیزم