RE: تصمیم گیری من برای ازدواج
سلام سپیده ی عزیزم.
باید به معیارای خودت رجوع کنی.
بعضی چیزا برای آدم خط قرمزه. مثلا من اگه باشم برام مهم نیست چند بار استفاده کرده و اینکه آیا بعدا استفاده میکنه یا نه.
همین که متوجه بشم به مشروب لب زده جواب رد میدم.
حالا خودت برو سبک سنگین کن ببین قبل از اینکه این آقا بیاد خواستگاریت چه نظری روی مشروب داشتی.
دوستان عزیز و مخصوصا خانمهای گلی که ازدواج کردید ،من به راهنماییتون احتیاج دارم
تاکنون درباره خیلی از مسائل ریز و درشت با خواستگارم صحبت کردم و سوالات متعددی ازشون پرسیدم از لحاظ اعتقادی،فرهنگی ،چگونگی روابط با خانواده ها و ...
ایشون همه سوالا و مسائلی که بحث کردیم رو منطقی پاسخ میدن و کلی توضیح میدن و ریز میشن .
به نظر شما من چه طوری میتونم متوجه بشم این آقا در عمل هم مانند صحبتهاشون منطقی و صحیح عمل میکنند؟؟
ممنونم از توجهتون.:72:
sepiعزیز
می تونی با سوال پرسیدن توی اون شرایط قرار بدی و ازش بپرسی عکس العملش چی هست.مثلا بهش بگی اگه فلان مشکل پیش بیاد شما چه عکس العملی از خودت نشون می دی.البته به اینها اکتفا نکن.توی محیط کارش ،محل زندگی اش از دوستای نزدیک اش حتما تحقیق کنین.
سلام سپیده ی عزیز.
گفتی که الان دیگه سوالات رو پرسیدی.
اما این لینک رو اگه نخوندی ببین. پست آقای مدیر خیلی برای من مفید بود. شاید چیزی جا افتاده باشه که بپرسی:)
سوالات خواستگاری
در مورد اینکه بتونی ببینی در عمل هم همینطور هست یا نه، اول این رو جواب بده که محدودیتی برای بیرون رفتن با خواستگارت داری یا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
در مورد اینکه بتونی ببینی در عمل هم همینطور هست یا نه، اول این رو جواب بده که محدودیتی برای بیرون رفتن با خواستگارت داری یا نه؟
سلام دوست عزیز
نه محدودیتی ندارم ،دو هفته ای یک بار منزل ما میاد،چون همشهری نیستیم.یک بار هم تا حالا بیرون باهاش رفتم.
راستی بابت لینکی که گذاشتی و یادآوریت ممنونم، قبلا خونده بودمش و تقریبا درباره همه شون سوال کرده ام :)
این آقا یه دوست صمیمی دارند به نظر شما بد میشه شماره دوستشون رو بگیرم و راجع بهشون از دوستشون سوال بپرسم؟؟
میتونی وقتی بیرون میرید باهم، حواست به کاراش باشه. مثلاً اگه رانندگی میکنه ببین توی ترافیک چه جوریه (عمداً از یه جا که ترافیکه ببرش) یا اگه رانندگی نمیکنه، برای اینکه جایی برید، دربست نگیرید. مثلاً بگو دوس دارم با تاکسی بریم. ببین برخورداش چه جوریه. ببین با مردم چه جوریه. یه جوری توی شرایطی بذارش که صحبت کردنش با مردم رو ببینی چه جوریه.
دقیقاً نمیدونم چی رو میخوای توی عمل ببینی. اگه مورد خاصی مد نظرت هست بگو که روش فکر کنیم.
نقل قول:
این آقا یه دوست صمیمی دارند به نظر شما بد میشه شماره دوستشون رو بگیرم و راجع بهشون از دوستشون سوال بپرسم؟؟
این کار به نظرمن خوبه. البته خودت با دوستش صحبت نکن. پدرت یا برادرت یا حتی مادرت. اما به نظرم جالب نیست خودت باهاش صحبت کنی.
با سلام
همونطور که میدونید من و خواستگارم در مرحله آشنایی هستیم و قرار گذاشتیم مدتی مثلا 4 ماهی رفت و آمد داشته باشیم تا به شناخت برسیم.هر دو ساکن یک شهر نیستیم و فاصله بین شهرهامون 5 ساعتی میشه،پدر و مادرم همه اش مخالفت میکنن که من بخوام در آینده به شهرشون برم و اونجا زندگی کنم و میگن حتما باید با یه مرد که همشهری ات باشه ازدواج کنی تا ما بدونیم اصل و نسب این مرد کی هست و هر چی من میگم خب تو این مدت شناخت پیدا میکنیم قبول نمیکنن:303:
و کار اون آقا هم طوری هست که نمیتونن بیان تو شهر ما زندگی کنن.
دوستان عزیز به نظر شما من باید چیکار کنم با نظر پدر و مادرم؟؟حرفشون رو قبول کنم یا ازشون مهلت بخوام برای اینکه بیشتر به شناخت برسیم؟؟
سپاسگزارم:72:
سلام دوستان گلم
یه موردی که تا حالا چند بار از خواستگارم دیدم اینه که پیش من یه حرفی رو میزنه بعد فردا شب میاد و حرف اش رو عوض میکنه،یا اینکه تا حالا هر چی از معیارهاش گفته با حرفای خواهرهاش یکی بوده و تا حالا چند باری که با خانوادشون ارتباط داشتیم این مساله رو متوجه شدم که اگر صحبتی مادر و پدرم بکنن خیلی ریز میشن و سریع به خودشون میگیرن نمونه اش :
من خودم دختری مذهبی هستم و با آرایش و لاک زدن و ... حساس ام،چند روز پیش مامان ام بین حرفاشون گفته بود سپیده از لاک زدن و آرایش بیرون خوشش نمیاد اتفاقا خواهرش همون موقع لاک داشتن و بیرون که میرن آرایش میکنن خلاصه کلی به خواهرش بر خورده و بود و به خودش گرفته بود و سریع جلوی مامان ام جبهه گرفته بود در صورتی که مامان ام همچین قصد و منظوری نداشته بوده اصلا.
میترسم فردا این پسر وابستگی شدید به خواهر و مادرشون داشته باشن،و یا اینکه من از لحاظ پوشش مثل خودشون نیستم الان میگن ما آرزومون بوده همچین دختری اما فردا ....:316:
ممنون میشم دوستان منو راهنمایی کنند.:72::72:
عزيزمن
بايد ببيني چقدر استقلال دارن و دوست دارن ايده آل هاي خودشون و خانوادشون فرق بذارن
گاهي ما ايده آل ها مون بتدريج مستقل از خانوادهمون ميشه
بي شك نظر خانواده فرد هم در ازدواج روي روند ازدواج اثر گذاره.. اما اينموردي كه گفتي اونقدر بزرگ نيست كه روش متمركز بشي عزيزم
چيز هايي مثل اعتقادات
عادت ها
نحوه و آداب شادي
مهارت اداره اقتصادي زندگي
مهارت كنترل خشم و اضطراب و..:72: