RE: پسرها تا چه سنی و چه حد میتوانند قبل از ازدواج کنترل جنسی داشته باشند؟؟
ببين عزيزم من الان نامزد كردم قبلا خيلي چيزا رو در مورد پسرا نميدونستم ولي طبق چيزايي كه نامزد گرام بهم گفت فهميدم كه حدود 99.99در صد پسرا خود ارضايي مي كنن.بنظر من بخاطر قباهتي كه اين مورد توذهن پسرها داره فكر ميكنن كه خودارضاييشون شديده ولي شايد واقعا اينجوري نباشه.بالاخره كه چي؟ميخواي انقدر منتظر بموني تا يكي پيدا شه كه اينكارو نكرده باشه توي عمرش ؟؟؟؟؟؟؟؟نه عزيزم حتي اون مذهبياشم مطمئن باش انجام ميدن.اصلا به اين موضوع فكر نكن .جنبه هاي ديگه اين قضيه رو درنظر بگير مثل خصوصيات اخلاقي وهم كفو بودن و.....
ممنون از مشاوره ات ... نحوه نگارشت به دل ميشينه
بله ... ميدونم عزيزم خيلي ها گرفتارش هستند ... ولي موردي كه من داشتم از نوع حادش بود .. 15 سال كم نيست .. با عوارض جسمي و مشكلات ديگه
هستند كسايي كه مرتكب ميشند ولي كنترل دارند ...
اين تاپيك و بخون: با خود ارضايي شوهرم چه بايد بكنم ؟
http://www.hamdardi.net/thread-18035-post-166803.html#pid166803
من با ين چيزها نميتونم كنار بيام
واقعا اين حساسيت زياده يا بايد در موردش دقيق باشم ؟
ولي حرفهات و قبول دارم ... چاره كار چيه ؟؟؟ ...
نقل قول:
واقعا اين حساسيت زياده يا بايد در موردش دقيق باشم ؟
کی میتونه به من بگه زیاده روی در هر کاری باعث بهتر شدن اون کار شده؟
توصیه میکنم، توقف کنید! اگر بیشتر از این جلو بری به نفع نیست
این نوع حساسیت یعنی آفت،نه دلسوزی و اهمیت به زندگی
اقا كيوان ... بايد همين كارو كنم ... بايد ياد بگيرم گير سه پيچ نباشم... بايد راه وباز بذارم براي ايجاد شرايط مثبت...
بهترين كار توكل بخداست
ممنون
در حدی نیستم که پاسخگو باشم !
اما در همین حد میتونم بهتون بگم که من خودم با وجودفشارهای زیاد جنسی هنوز پسر موندم.
قابل تحسین نیست چون وظیفه شرعی من بوده و هست.
و الآن هم به خاطر همین مشکلِ که به این سایت اومدم.
پس بدونید همچی آدمی پیدا میشه ، اما راجع به فرد موردنظر شما هیچی نمیتونم بگم چون علم کافی ندارم....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مريم صوفي
ببين عزيزم من الان نامزد كردم قبلا خيلي چيزا رو در مورد پسرا نميدونستم ولي طبق چيزايي كه نامزد گرام بهم گفت فهميدم كه حدود 99.99در صد پسرا خود ارضايي مي كنن.بنظر من بخاطر قباهتي كه اين مورد توذهن پسرها داره فكر ميكنن كه خودارضاييشون شديده ولي شايد واقعا اينجوري نباشه.بالاخره كه چي؟ميخواي انقدر منتظر بموني تا يكي پيدا شه كه اينكارو نكرده باشه توي عمرش ؟؟؟؟؟؟؟؟نه عزيزم حتي اون مذهبياشم مطمئن باش انجام ميدن.اصلا به اين موضوع فكر نكن .جنبه هاي ديگه اين قضيه رو درنظر بگير مثل خصوصيات اخلاقي وهم كفو بودن و.....
دوست عزیز، شما چطور این قدر با اطمینان حرف می زنین و یه گروه رو زیر سوال می برین؟؟؟؟؟؟؟
شواهد و مدارکتون گفته همسره گرامتونه؟
خداوندی که این نیاز رو توی انسان گذاشته، قدرت کنترلش رو هم بهش داده!
واقعا هم این کار قباهت داره، دلیل نمی شه که چون یه کار زشتی رو خودمون یا یکی از نزدیکامون انجام می دیم دیگه قبیح نباشه و بی عبا تو جمع بیان کنیم تا قبحش یریزه!
و اما doran گرامی،
به نظره بنده، سعی کن زیاد روی این مسئله حساسیت نشون ندین، منظورم این نیست که اگه متوجه شدین خواستگارتون در گذشته رابطه ی جنسی داشته در نظر نگیرین و بگین اشکالی نداره، منظورم اینه که شما تحقیقات لازم رو انجام بدین، اگه دیدین طرفتون گذشته ی پاکی داره، بهش اعتماد کامل کنین، نه این که هی با خودتون کلنجار برین که همچین چیزی امکان نداره و یه چیزی هست که من متوجه نشدم و ازم مخفی می کنه!
براتون آرزوی موفقیت می کنم.
سلام دوست عزیز تو هم مثل همه دخترهای در آستانه ازدواج این فکر درگیرت کرده وطبیعی است لااقل در ایران...اما به نظر من تو اصل را بر این بگذار که قبلا رابطه جنسی کامل هم داشته شاید بارها داشته حالا به هر شکلی که رابطه بوده مهم نیست بهر حال بوده ....چون حتی اگر نداشته به خاطر این بوده که موقعیتش پیش نیومده یا کسی بهش پا نداده یا پول نداشته یا خیلی خیلی سرد بوده یاخیلی عاشق یک نفر خاص بوده یا....پس اینها عذز بدتر از گناهن ....واحتمال اینکه تا 40 سالگی با وجود شهوت زیاد وگرمی وزیبایی وثروت کافی سکس نداشته فقط به خاطر پاکی ونجابت خیلی خیلی بعیده....هر چند ما دخترها نمی خواهیم این واقعیت را قبول کنیم