نتیجه می گیرم سطح تحصیلات با ازدواج برای دخترها نسبت عکس داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrdad_m
مهرداد بر اساس جه شواهدی می گی بعضی از خانما جنبه استقلال مالی ندارن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نتیجه می گیرم سطح تحصیلات با ازدواج برای دخترها نسبت عکس داره.نقل قول:
مهرداد بر اساس جه شواهدی می گی بعضی از خانما جنبه استقلال مالی ندارن؟
عزیزم هر وقت موقعیت مناسب برای ازدواج برات پیش اومد حتما ازدواج کن. چون برای تحصیل و کار کردن همیشه وقت هست. و اگه همراه درستی انتخاب کرده باشی با وجود اون تو این مسائل پیشرفتت چند برابر خواهد بود.
فرهنگ جان در اينكه اين موارد شانس دخترها رو واسه ازدواج كم ميكنه شكي وجود نداره،دلايلش رو هم توي اون 4 بند توضيح دادم،اين نظر شخصي من نيست،حقيقت اجتماع هست،چه من و تو خوشمون بياد،چه نياد!!
و اما در مورد اينكه بعضي خانم ها جنبه استقلال مالي ندارن،اين مطلب رو ميشه به وضوح در اطراف ديد! كافيه كمي دقت كني!!(در ضمن من نگفتم همه خانم ها گفتم برخي از اونها!!)به هر حال اكثر آقايون از استقلال مالي زن دل خوشي ندارن! اين هم يه حقيقته،بازم چه من و تو خوشمون بياد ، چه نياد!!
:72:
سلام :
توی این سایت اکثرا یاشاغلن ویادرحال تحصیل که بعداشاغل شن.این خیلی خوبه:104:
gorbe
عزیزم پیشنهادمن اینه که قدرزمان وبدونی .چون بعدازیه مدت که بگذره درسته که استقلالت بیشترمیشه ولی موقعیت خوب وایده الی که برای ازدواج می گردی کمترمیشه .چون به مرورزمان طراوت وشادابی که تواین سن داری ممکنه تادوسه سال دیگه نداشته باشی وباگذشت زمان افسوس موقعغیت الانتوبخوری.:72:
عزیزم پیشنهادمن اینه که قدرزمان وبدونی .چون بعدازیه مدت که بگذره درسته که استقلالت بیشترمیشه ولی موقعیت خوب وایده الی که برای ازدواج می گردی کمترمیشه .چون به مرورزمان طراوت وشادابی که تواین سن داری ممکنه تادوسه سال دیگه نداشته باشی وباگذشت زمان افسوس موقعغیت الانتوبخوری.:72:
[/quote]
كاملا موافقم
تحصيلاتتو كه به اتمام رسوندي منظورم فوق ليسانسه به نظرم الان زمان خوبيه براي آيندت تصميم بگيري
خيليها بعد از ازدواج شاغل شدن از جمله خود من
25 سالگي زمان خيلي خوبيه براي خانمها .براي فكر كردن راجع به ازدواج . اگه موقعيت خوبي برات پيش اومد دربارش فكر كن حيفه به خاطر كار وشاغل شدن از دست بديش به قول دوستان كارهميشه هست ولي مورد مناسب نه هميشه نيست
مهرداد جان مي شه بيشتر در مورد اينكه خانمها چطوري نشون دادند كه جنبه استقلال مالي را ندارند توضيح بدي تا ما اين كار را با شوهرامون نكنيم:311:نقل قول:
ممنونم دوستان عزیز از راهنماییهاتون
من نتیجه گرفتم که بیشتر باید رو خودم کار کنم تا تصمیمی نگیرم که بعدا پشیمون شم.
وای باورم نمیشه یکی از دوستام که فکر میکردم خیلی ار ازدواجش راضیه طلاق گرفته:302:
این چیزها رو که میبینم ترسم بیشتر میشه از ازدواج
اخه امار طلاق روز به روز داره بیشتر میشه
به نظر من شما هنوز معیار اصلی ازدواج را کسب نکرده اید و نمی دانید چیست و فقط چیزهایی که دیگران را می گویند در نظر دارید.
لطفا درباره اخلاق و ایمان بیشتر بررسی نمایید تا برای انتخاب آمادگی کامل داشته باشید.
منم شرایط شما رو داشتم و انتخابم رو کردم هیچ لطمه ای بهم وارد نشد با توکل به خدا انتخاب کن