مرسی از همه که جواب دادن امروز رفتم دکتر برای همین دیر اومدم.مرسی اما گوشیشو روشن کرد بهم گفت که منو نمی خواد.بعد از 2سال بهم گفت که با همه چیم مشکل داره.وقتی گفتم چرا گفت هرچیزی نباید علتی داشته باشه همه چیز بهم ریخت.مرسی که دل داریم دادین.
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی از همه که جواب دادن امروز رفتم دکتر برای همین دیر اومدم.مرسی اما گوشیشو روشن کرد بهم گفت که منو نمی خواد.بعد از 2سال بهم گفت که با همه چیم مشکل داره.وقتی گفتم چرا گفت هرچیزی نباید علتی داشته باشه همه چیز بهم ریخت.مرسی که دل داریم دادین.
سلام آقا سامان
من میفمم چی میگین
راستش منم نامزدیم بدونه دلیل بهم خورد و اونم یکدفعه!!؟؟؟
(خواستگارم بود)
الان هم خبری ازش ندارم:310:
اون موقع منم مثله شما گیج بودم که چی شد و...
کم کم با موضوع کنار اومدم
الان هم هروقت یاد اون موقع میفتم، میگم کاش یه خورده صبورتر بودم تا ....
بخدا پناه ببر و ازش کمک بخواه چون تنها کسی که واقعا از دلت خبر داره و هیچ وقت تنهات نمیذاره فقط و فقط خودشه
الان دوسته زندگیم تنها خداست:43:
این روزا اکثر رابطه های دختر پسرا اینطور شده.... 2 سال 3 سال با هم هستن... ولی یکهویی متوجه میشن که از اول هم طرف و برای اینده نمیخواستن... با شرایطش مشکل داشتن... و اوایل داغ بودن که متوجه نشدن.... فرقی هم نمیکنه تو یه رابطه دختره این حرف و میزنه و تو رابطه ی دیگه پسره....
کاش یا وارد چنین رابطه هایی نشن و یا از اول همه ی جوانب و بسنجن....
بابا آقا سامان برادر من چجور عاشقی هستی که اینهمه بی تابی؟؟؟
منم یه عاشق دلسوخته ام با این فرق که من بعد از یک سال نامزدیم بهم خورد با کسی که بعد از
این همه وقت هنوز عاشقشم...تازه ما رو بدون منطق به زور از هم جدا کردن اما با همه دردناکی
این قضیه حتی لحظه ای نگفتیم که داریم میمیریم یا به خودکشی فکر نکردیم...نه من نه عشقم
اشک زیاد ریختیما ... نامزدم که انقدر اشک ریخت تا مرز کوری پیش رفت و من مدتها بیمار بودم
اما عسل خوب حرفی زد ... فقط اشک بریز و با خدا راز و نیاز کن ... فقط خودتی که میتونی خودتو
آروم کنی...باور کن گذشت زمان و صبر گشایش همه مشکلاته
از خدا بخواه بهت صبر و آرامش بده و سوره والعصر رو زیاد بخون
وغسل صبر زیاد بکن...من هنوز داغ عشق روی دلمه اما آرومم و صبور و یاد خدا این آرامش رو
بهم داد