RE: طولانی شدن دوران عقد وکم آوردن من
لیلای عزیز سلام
بجز رابطه اصلی همه جور رابطه با هم داریم.یعنی 90% رابطه زن وشوهری را داریم.اوایل نامزدی خیلی راحت نبودن وبراش خیلی مهم بود که به قول معروف هیچ کس هیچ بویی نبره برای همین بین رابطه هامون فاصله زیاد بود ولی الان زیاد براش مهم نیست واز هر فرصتی برای با هم بودن استفاده می کنه.
به نظرتون چی کار کنم یعنی از این طریق اقدام کنم؟
فکر نمی کنید کمی ریسک داشته باشه چون تا جایی که میدونم آقایون از رد شدن متنفر هستن؟
میشه کمی توضیح بدین؟
ممنون
بچه ها میشه کمی راهنمایی کنید که من چی کار کنم
چطور انگیزه زندگی مشترک را در همسرم بالا ببرم؟ من همه تلاشم را میکنم که آرامش این زندگی حفظ بشه ولی واقعا از طولانی شدن عقد دارم اذیت میشم.میترسم تحمل این فشار را نداشته باشم و کاری کنم یا حرفی بزنم که که بدتر تو لج ولجبازی بیفتیم.
من راههایی که بلد بودم رفتم اومدم تا راههایی که بلد نیستم را یاد بگیرم.
بچه ها میشه کمی راهنمایی کنید که من چی کار کنم
چطور انگیزه زندگی مشترک را در همسرم بالا ببرم؟ من همه تلاشم را میکنم که آرامش این زندگی حفظ بشه ولی واقعا از طولانی شدن عقد دارم اذیت میشم.میترسم تحمل این فشار را نداشته باشم و کاری کنم یا حرفی بزنم که که بدتر تو لج ولجبازی بیفتیم.
من راههایی که بلد بودم رفتم اومدم تا راههایی که بلد نیستم را یاد بگیرم.
عزیزم سلام .من تازه وارد هستم
دقیقا می تونم درکت کنم منم همچین مشکلی دارم .نامزدم خیلی مغروره و از هیچ کسی هم حرف شنوی نداره
فقط خودشو قبول داره
دلیل نامزدم برای عقب انداختن عروسی اینه که می گه من هنوز نتونستم با تو کنار بیام
باید زمان بیشتر بگذره
ولی تو سعی کن قانعش کنی تا زودتر بری سر خونه زندگیت
ایشاله مشکلت هر چی زودتر حل بشه خانم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
لطفا" در تایپک های تاریخ گذشته پست ارسال نکنید، توجه به تاپیکهای زنده موجب میشود،زحمات شما بی ثمر نباشد