RE: آمادگی برای کنکور ارشد و عدم ایجاد انگیزه
اول از همه توکل کن به خدا
دوم یه یا علی بگو
سوم بشین تکلیف خودت رو با خودت مشخص کن که می خوای واقعا ارشد قبول بشی یا نه ؟
یا میخوای از رو جو زدگی ارشد شرکت کنی!!!!!
خیلیا از رو جوزدگی میان ارشد شرکت میکنن...... که بی خودی یه سال عمرشون رو تلف میکنن.
ببین اونایی که ارشد قبول میشن شاخ ودم ندارن که..... یا یه زندگی بدون استرس و دغدغه ندارن که... همه هم مشکل دارن هم استرس هم هزار جور درگیری توی زندگیشون.
اول باید اعتماد بنفس خودتو ببری بالا که تو واقعا میتونی تلاش کنی و استعدادشو داری تا فبول بشی و هیچی از بقیه کم نداری بلکه از بقیه همتت و هوشت بیشتره؛ یه موقعه پیش خودت نگی من عرضشو ندارم حالا یه تلاشی میکنم یا قبول میشم یا قبول نمیشم.
گام اول شروع درس خوندن اینه که خودتو دست کم نگیری
گام دوم با اراده فولادین شروع کنی ؛ با اراده ضعیف یه روز خوب درس میخونی یه روز متوسط درس میخونی یه روز اصلا درس نمیخونی، که با اراده ضعیف بیخودی وقتتو تلف میکنی...
گام سوم اینکه از کی یا از کجا شروع کنی مهم نیس ، مهم اینه که با راده قوی برای تلاش ومبارزه با دیگر رقبات شروع کنی. من نمیدونم رشته شما دوست عزیز چیه !!!! با اینکه تابستون رو ازدس دادی اما تا اخر بهمن فرصت خوبی برای شما برای قبولی هس چون خیلیا فقط وفقط وفقط وفقط فقط با اراده ضعیف ونداشتن اعتماد بنفس وسط کار جا میزنن......
در ضم اواخر ماه دی تقریبا مشخص میشه که کی قبول میشه کی قبول نمیشه ،پس یادت باشه تا دی ماه کلی فرصت داری وهروز برای تو یه روز طلایی برای قبول شدن.به خودت هیچ استرس وارد نکن که خیلیا تابستون خوندن وای من تا الان نخوندم پس قبول نمیشم. استارت اصلی خوندن ارشد از مهر ماه شروع میشه اونایی که ارشد قبول میشن ماه مهر ببعد رو خیلی جدی میگیرن.
گام چهارم برنامه ریزی زندگیت( مثل خواب ؛ خوراک ، تفریح ،....) برای درس خوندن
و یه برنامه ریزی درسی زیر نظر کسی که ارشد رشتت با رتبه خوب قبول شده یا با کسی که مشاوره خوب کنکور ارشد رشتت هس ، تهیه کنی.
اگه هیچ کدوم از اینا رو نمیشناسی برو توی بهترین دانشگاهی که رتبه های برتر رشتت توی ارشد قبول میشن
اونجا یکیرو پیدا کن باهاش حرف بزن.
بقیه حرفامم اگه قابل بدونی فرداشب میگم.....:227:
دوست من.
منتظر معجزه نباش
از دوستای من بودن کسایی که با مدت زمان خیلی کمی مثلا 3 ماه خوندن از ارشد قبول شدن. فقط شروع کن! :72:
دوستای خوبم منم وقتی دیدم مشکلم شبیه دوست خوبم ارشده خواستم اینجا بنویسم البته با اجازه آقای ارشد ، دوستای خوبم من رشته مهندسی کامپیوتر و درسمم در حد متوسط بود زیاد جالب نبود الان می خواهم شروع کنم دیر نیست؟یعنی می تونم قبول شم؟درسای ما خیلی زیاده و سنگینه و می ترسم نتونم تمام کنم وپارسال هم چون اعتماد به نفس نداشتم کم آوردم و مجاز نشدم می ترسم امسالم مثل پارسال بشه باید چی کار کنم؟
سارا جان عزیزم منم تازه شرو کردم جدی خوندن یخون اصلا اصلا دیر نیست حتما میتونی فقط کتابای خوبی پیدا کن با جست و جو که فقط واسه هر درس یه کتاب بخونی:227: