RE: هم اختلاف سنی مون زیاده هم قبلا ازدواج کرده
سلام
من فقط یه نکته در مورد مشاور به نظرم رسید عرض کنم که شما می تونید خیلی راحت بهشون بگید که می خواین مشاوره قبل از ازدواج داشته باشید ، این یه امر عادی هست و نیازی به توضیح بیشتر ندارید ، به هر حال مشاور با چند جلسه می تونه راحت تشخیص بده که این ازدواج مناسب شما خواهد بود یا نه ، شاید اصلا ایشون چون در مرحله شناخت هستند این رفتار رو با شما دارند ، و می خوان مرحله به مرحله شما رو بشناسند و هیچ مشکلی در مورد سرد بودن ندارند
سلام،
- شما دو ماه هست که همدیگر رو می شناسید و در مراحل شناخت هستید
اصولاً در مرحله شناخت توصیه می شود که وارد فاز احساسات نشوید و سعی در شناخت همدیگر داشته باشید. ایشون ظاهراً با توجه به تجربه ای که دارند، این کار رو به خوبی انجام می دهند. برای مثال اطلاعات عمومی بالایی دارند و ظاهراً دوست دارند با همسر آینده شون بتوانند راجع به مسائل مختلف بحث کنند. می خواهند ببینند شما تا چه حد به این بحث ها علاقه مند هستید. و حتماً همه رفتارهای شما رو زیر نظر دارند. مطمئن باشید اینطور نبوده که متوجه نشوند شما حالت موهای خودتون رو عوض کردید.
ولی شما وارد فاز احساسات شدید و می خواهید ایشون رو هم وارد فاز احساسات کنید. او ولی با شما همراهی نمی کند. به نظر من در اینجا شما دارید اشتباه می کنید. برای احساسی بودن وقت هست. البته اینکه شما بسنجید که ایشون تا چه حد به اصطلاح رمانتیک هستند و توانایی ابراز احساسات دارند هم مهم است. ولی این مسائل رو بگذارید برای مراحل آخر شناخت.
الآن مسائل مهمتری رو باید زیر نظر داشته باشید. از جمله این دو مورد که خواهم گفت.
- ایشون یک ازدواج ناموفق داشتند
باید ببینید که چرا از همسرشون جدا شدند. چه مشکلاتی بر سر راه بوده. 100% هر دو مقصر بودند. اخلاقهای خوب و بد ایشون رو پیدا کنید. نقاط قوت و ضعفش رو پیدا کنید.
این ازواج ناموفق ایشون باعث شده که در ازدواج دوم احتیاط بیشتری بکنند. شما هم باید در مورد این خواستگار احتیاط بیشتری بکنید.
- ایشون 11 سال از شما بزرگتر هستند
معمولاً توصیه می شود که اختلاف سنی حدوداً 3-5 سال باشد. اختلاف 11 سال کم نیست. البته اینطور هم نیست که نشدنی باشد. ولی باید خیلی مسائل رو تحت نظر بگیرید. شما 26 سال سن دارید و جوان هستید. ایشون تا 2-3 سال دیگر کاملاً یک مرد پخته هستند و احتمالاً اون شادابی شما رو نخواهند داشت. برای مثال شاید شما از سفر دو تصور کاملاً متفاوت داشته باشید. روی این مسائل که شاید کوچک به نظر برسند دقت کنید. ببینید علاقه های شما خیلی متفاوت نباشند.
همین مطلبی هم که گفتید که ایشون مثلاً در مورد فیلم احساسی خیلی سریع حرف رو عوض کردند، شاید سر نخی باشد برای تفاوتها در علاقه های شما.
در آخر به شما توصیه می کنم که حتماً به مشاوره ازدواج بروید.
موفق باشید.
ممنون از golemaryamm , hamede عزیز
مشاوره ازدواج رو حتما میرم ولی احتمال اینکه ایشون قبول نکنه بیاد زیاد
چون یکبار توی حرفاش گفت مشاوره ها فقط یک سری حرف های کلیشه ای و قانون های کلی تحویل آدم میدن که همشونو خودمون بهت میدونیم بهتریم مشاوره واسه هرکسی خودشو اگه هرکسی خوشو خوب بشناسه نیازی به مشاوره نیست
دیشب تو حرفاش گفت من تمام زندگیم یه زندگی کاری بوده من یا داشتم درس میخوندم یا کار میکردم واسه همین یکم با دنیای خانوما غریبه ام