-
RE: من مشکل دارم یا او
حرفای احساسی به خانومت نگی که نمیشه !!!!
شما اگر کمی محبت کنید همه چی درست میشه .
بزارید مثال بزنم :
فرض کنید به خانومتون میخواید ابزار احساسات کنید و محبت.
به نظر من دو راه رو مردها انتخاب میکنند :
1 - یک ماه شب و روز کار میکنند و یک هدیه گرون قیمت برای خانمشون میخرند .
2 - یک گل مثلا میخرند و در نهایت با صحبت عشقولانه میترکونند جو رو ...!!!
ببخشید به نظر من راه دوم رو مردهای زرنگ انتخاب میکنند که کم خرج هست !
مورد دیگه اینکه وقتی شما یک هدیه گرون قیمت بخرید ، هنوز خانمتون از نظر روحی ارضا نشده و هنوز مشکل وجود داره! و بنابر این شما مجبورد باز هدیه گرون قیمت بخرید !
اگر نمیتونید و میترسید کلامی ابراز احساسات کنید به نظرم کافیه تو خلوت خودتون به خانمتون SMS بدید !
یعنی اوایل با اس ام اس علاقتون رو نشون بدید و روزی چند دقیقه اس ام اس بازی کنید !
به مرور زمان زبونتون عجیب راه میوفته :311:
البته من ازدواج نکردم ولی این فکر به ذهنم رسید .
-
به انتخابتون شك نكنيد چه دختر فاميلتون چه هر دختر ديگه رو ميگرفتيد متوجه ميشديد كه همين نيازو داره. :305:اين يك نياز روحيه و خدا در وجود همه خانمها گذاشته كه اگه تامين بشه خيلي از مشكلات اصلا پيش نمياد. باور كنيد خانمتونو بدون كمترين خرجي راضي نگه داريد فقط كافيه از اين اس ام اس هاي عاشقونه كه تو اينترنت فراوونه هر روز براش بفرستيد .موفق باشيد
-
شما مهارتهای ارتباطی خودتون رو بالا ببرین .حرف های عاشقانه به همسرتون بزنین.روحش رو لبریز از محبت کنین .بعد راجع به اخلاق ایشون قضاوت کنین.
-
آقا حامد:
منم یه زنم و احساسات نامزدتونو درک میکنم. شما باهر دختری که ازدواج کنید این نیاز طبیعی اون هست که بهش ابراز علاقه کنید زنها مثل مردها نیستند و احتیاج دارن که هم در عمل و هم زبانی بهشون ابراز علاقه بشه. و شما به عنوان یک مرد موظفید که به همسر آیندتون ابراز علاقه کنید تا روابطتون مستحکم تر بشه. و اگه میخواید نامزدتون مثل موم تو دستتون نرم بشه و بهونه گیری نکنه من پیشنهاد میکنم بهش ابراز علاقه کنید مشکل شما همینه که بهش ابراز علاقه نمیکنید و من مطمئنم نامزدتو به خاطر این موضوع رنج میکشه چون شما نیازش رو برآورده نمیکنید.
و حالا که با دختر همسایتون نامزد کردین دیگه به دختر فامیلتون فکر ننکنیییییییییییییییید. این اشتباهههههههههههههه:316: و به مرور زمان موجب سردی شما از همسرتون میشه و زندگیتون خراب میشه.