-
RE: آخه تا کی ؟ منم آدمم
سلام آقای افشار
وقتی این جمله شما رو میخوندم( من در همین جا از همه اگر این مسائل را بد و زشت می دانند عذر خواهی می کنم و لطفا ادامه را نخوانند)
معذرت میخوام ولی خیلی چیزا به ذهنم رسید از جمله خیانت جنسی به همسر و خیلی از انحرافات جنسی دیگه.
این مسئله که شما بیان کردید اصلا زشت و بد نیست بلکه خیلی هم خوبه که شما در تلاش برای بهبود روابط زناشویی با همسرتون هستید .
برادر من
مذهبی بودن اصلا مغایرتی با این تلاش شما نداره .سفارش های زیادی در این مورد از پیامبر(ص) و امامان وجود داره .
مسئله دیگر این است که این روابط تاثیر زیادی بر جنبه های دیگه زندگیتون داره پس تا بهبود روابطتون صبور باشید و دست از تلاش برنداریدو حتما در این تلاش همسرتون رو همراه خودتون کنید چون اگر او نخواد تلاش کنه نمیتونید سردمزاجیشون رو درمان کنید.
حتما و حتما به مشاور مراجعه کنید . اگه در شهر کوچکی زندگی میکنید میتونید به شهرای نزدیکتون برید.
راستی دو سوال : همسرتون چند سالشونه؟از ابتدای زندگیتون اینجوری بودن ؟
-
از راه ابراز محبت کلامی و عاطفی به خانمتون نزدیک بشین به نظرم خیلی تاثیر گذاره
چاقی و اضافه وزن و مصرف شیرینی جات و خوردن غذاهای با طبع سرد موجب سرد مزاجی میشه
-
سلام دوست عزیز:72:
بچه هم دارید؟
تا بحال دلیلش رو نگفتن؟
طبق قوانین عقد میدونید که یکی از وظایف تامین نیازهای طرف مقابله تا بحال گفتید اگه به این رفتار ادامه بده شما میرید صیغه میکنید؟ شاید قضیه براش جدی نیست
-
سلام
خيلي از مراكز مشاوره، مشاوريني با اين تخصص دارند. فقط كافيه مراجعه كنيد و درخواست كنيد.
من يكيشون را مي شناسم ولي نمي دونم اينجا اجازه دارم اسم و آدرس و شماره تلفن بدم يا نه؟
در صورتي كه مي تونم مدير همدردي اعلام كنند.
-
سلام کیوان . شما بفرمائید هر عنوانی که گفتید من بگذارم روی آن . متشکرم
سلام همدم 96 . آره عزیز یک پسر یک ساله داریم . دلیل چی را می خواهید بدانید ؟
سلام ماری . من که ابتدا گفتم من و ایشان همدیگر را خیلی دوست داریم و خیلی هم به هم نزدیک هستیم و به یکدیگر ابراز محبت می کنیم . هر دو هم از لحاظ خوراک بیشتر غذاهای سنتی و خانگی و طبیعی مصرف می کنیم هیچ کدام هم چاق نیستیم . این مسئله مال امشب و دیشب که نیست هشت سال است که درگیر هستم ولی من بخاطر عشقم نمی خوام بخاطر این مسئله خدایی ناکرده کارم به جدایی بکشد . ولی بالاخره این هم یکی از نیازهای مبرم و حیاتی برای من است که باید یک جوری آن را تخلیه کنم که تنها راه حلالش همسرم است.
سلام پائیزان . از شما متشکرم . الان من اینجا هستم برای مشاوره . من اگر گفتم کمی مذهبی هستم دلیل نمی شود یکی از نیازهای ضروری و وجودی و غریزه ای خودم را که خداوند متعال در من قرار داده خفه کنم و همچنین در آن خدای ناکرده افراط کنم که تبدیل به حیوان شوم . نه . من گفتم چون شما شخصیتم را بهتر بشناسید . والا همانطور که می دانید این روزها در کوچه و خیایان شاید با پول می توان این غریزه جواب داد ولی درست نیست .
البته چندین راه حلال هم داره که در ایران خودمان آن دربها را بسته ایم مثل ازدواج دوم و یا کنیز و یا ازدواج موقت که اگر به هر کدام دست بزنی می گویند هوس باز و یا خیانت کار و یا هزار چیز دیگر . از جامعه طرد شده و همه با چشمی دیگر به تو نگاه می کنند . این مطلب که گفتم سوء تفاهم نشود.
-
با سلام
با شرح حالی که شما از خودتون و خانم تون گفتین بهترین راه مراجعه به پزشک و تجویز دارو هست.شما بهترین راه اینه خانم تون رو قانع کنین که به پزشک مراجعه کنه.چون خیلی از راهها را رفتین و نتیجه نداده...
-
جویا شدید ازشون شاید از مسئله ای رنج میبرند؟
ببخشید یک کم واضح حرف بزنم
شاید ازهمان ابتدای ازدواج تا الان درموقع نزدیکی درد دارند...
شاید یه همچین مشکلی رو داشته باشند...
من خودم چندماهی دقیقا درگیریه همچین مسئله ای بودم....بخاطراین مشکل
شش ماه زندگیمون داغون شده بود....امااااااا مسئله رو باکمک شوهرم حل کردیم
-
برادرم سلام
اول از همه اینکه خیدلی خوشحالم که دست به ازدواج موقت نزدیو وضعیت پیچیده نکردی
چند تا سوال دارم
خانومتون چند سالشه؟ فرزند دارید؟
جدیدا" این اتفاق افتاده؟
وقتی با همسرتون مطرح می کنید پاسخشون چیه؟
از لحاظ روانی ارضا میشه؟
بعد از اتمام رابطه چه حالتی داره ؟ مشکل خاصی رو مطرح می کنه؟
-
من خودم به عنوان یه خانوم که فکر میکنم در این زمینه شبیه خانوم شما هستم
ازتون میخوام کاری کنید که متوجه بشند ایشونو به خاطر این قضایا نمیخواین.
به خواسته هاشون اهمیت بدین ودرقبال مطمئن باشید ایشون هم حداقل بیشتر از قبل به خواسته های شما توجه میکنن.
شاید هیچ لذتی به جز درد نصیبشون نمیشه
شاید این رابطه رو (ببخشید)حیوانی میدونن که باید دیدشونو عوض کنید
شاید بعد از این رابطه اخلاقتون بد میشه و دیگه بهشون توجه نمیکنید.آره؟
شاید از بچه دارشدن میترسند؟
-
سلام afshar7760 جان
اگه توضیحات بیشتری از کیفیت رابطه جنسی تون بدید احتمالا بتونم کمکتون کنم...
مثلا اینکه خانمتون احساس درد دارند، آیا مقدمه سازی میکنید، افسرده هستند یا نه، تربیت خانوادگیشون چطور بوده و...