RE: آيا اختلاف زياد قد ميتونه مشكل ساز بشه؟
دوستان عزيز ممنون از راهنماييهاتون ولي فكر ميكنم موضوع تاپيك يه چيز ديگه بود ،اين بحث ها درست ولي با نهايت احترام به نظرم جاش توي حد اقل اين تاپيك نيست. آخه موضوع اين تاپيك اختلاف زياد قد بود حالا كشيده شده به خواستگاريّ!! در حالي كه من مشكلي با خواستگاري ندارم. نه من خودم اعتقادي به اين حرفها ندارم ، اصلا از خواستگاري بدم مياد و استرس ميگيرم خواستگاري يعني بايد يك نفر رو بخواي و خواستارش باشي بعد بري كه به دستش بياري ،من هنوز طرفم رو حتي نديدم بهش بگم بياد خواستگاريم كه چي؟ به قول خودتون با دوتا اس ام اس و تلفني حرف زدن كه نميشه .... دوست دارم وقتي همه چيز اوكي شده به خواستگاري برسه ،من گفتم كه خودم يه صدمه ديده هستم و پنج سال پيش همچين مشكلي داشتم ،نه مسئله رابطه جنسي نيست ،اتفاقا مسئله ي مهم تر اون صدمه ي روحي و عاطفي هستش كه دو طرف ميخورن و شايد يك طرف . نه به نظرم اين يك ماه اصلا كافي نيست ، من اول بايد ايشون رو ببينم و اگه مورد پسند واقع شديم باز همديگه رو بيشتر بشناسيم حد اقل 6 ماه تا يك سال زمان ميخوام كه بشناسمش بعد اگه ديديم مناسب هم هستيم و شرايط مناسب بود براي خواستگاري اقدام ميكنيم. من خودمم به كسايي كه يكي دوساله با هم دوستن و تكليفشون نامعلومه پيشنهاد ميدم كه موضوع خواستگاري مطرح بشه ولي براي ما كه هنوز يك ماهه و هنوز همو نديديم اصلا خواستگاري خنده دار به نظر ميرسه.
به نظرم طرز فكر شما عزيزان با من كاملا متفاوت هستش ، براي همينه كه روي اين مسئله با هم به توافق نميرسيم
ولي به هر حال بازم ممنون از راهنماييهاتون :72:
به هر حال از ما گفتن بود،ايشالا كه مشكلي براتون پيش نياد و پشيمون نشيد...
درمورد اختلاف قد حقيقت اينه كه اين اختلاف قد خيلي زياد هست،البته اكثر دختران،مثل شما از اينكه طرفشون قد بلند باشه راضي هستن و مشكلي ندارن،ولي خب شايد خيلي از پسر ها از همچين اختلافي استقبال نكنن...
البته تا شما همديكر رو نبينيد و بدون تعارف و راحت درباره اين اختلاف صحبت كنيد،هيچي معلوم نميشه،..
توصيه ميكنم موقعي كه قرار شد همديگه رو ببينيد كفش پاشنه دار نپوشيد تا ايشون دقيقا قد واقعي شمارو ببينن و بتونن تصميم بگيرن،اگه بتونيند در كنار هم يه مسيري رو قدم بزنيد هم بد نيست،اينجوري شايد بهتر بشه اختلاف قد رو سنجيد و تصميم گرفت..
البته اختلاف تنها ميتونه مربوط به "قد" نباشه،بلكه شايد اختلاف در" قد و هيكل" باشه..مثلا شايد يه آقا قدش 190 باشه ولي خيلي لاغر باشه و دراز به نظر بياد،يا شايد توپر و هيكلي باشه كه خب شايد دراز به نظر نرسه ولي دربرابر يه دختر حكم يه غول رو پيدا ميكنه!! در مورد هيكل دختر هم همينطور،دونفر ميتونن هر دو 160 باشند ولي با ظاهر و هيكل هاي كاملا متفاوت!
راست می گی موضوع تاپیک یه چیز دیگه بود.ولی دیدیم داری یه راست به سمت دره می ری وظیفمون دونستیم آگاهت کنیم.
فقط اینو بگم اگر یه بار موقه کار کردن با چاقو دستتو ببری،دفعه دوم اگر به همون روش با چاقو کار کنی،احتمال اینکه
دوباره دستتو ببری نیست؟هست.یه بار از این رابطه ضربه خوردی الآنم داری همون اشتباهتو تکرار می کنی.به قول
مدیر همدردی حالا که نمی خوای از تجربه ها درس بگیری،ادامه بده تا عبرت دیگران بشی.
فرهنگ جان، مشكل تالار همدردي به حاشيه كشيده شدن تاپيكهاشه و اصلا توجه نميشه كه موضوع اصلي تاپيك چيه البته نه در همه ي موارد بلكه در اكثر موارد البته اين دليلي بر عدم تشكر از افرادي كه توي اين تالار فعاليت ميكنن نيست :72: فقط اينكه طرفي كه اومده تا راهنمايي بگيره يه كمي از گرفتن جواب سوالش دلسرد ميشه
من از رابطه قبليم درس گرفتم و نميخوام رابطه قبليم تكرار بشه، شما فكر ميكنين با يه آدم بي تجربه كه چيزي نميفهمه طرف هستين ولي اينطور نيست و نميخواين قبول كنين كه راههاي ديگه اي هم به غير اون تنها راهي كه شما فكر ميكنين وجود داشته باشه كه ميتونه به نتيجه برسه و الزاما تهش دره نيست ولي بازم به هر حال از دلسوزي اي كه دارين در حقم ميكنين ممنون:72:
باشه به هر حال اگه به نتيجه رسيدم يا نرسيدم بقيه رو در جريان ميذارم كه يا بشم درس عبرتي براي ديگران يا ثابت كنم كه راههاي ديگه اي هم هست
با تشكر از همه گي :72:
آفا مهرداد از شماهم ممنون ، پستتون خيلي مفيد بود:72: