RE: فاصله سنی(لطفا نظرتون و بدین)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mishka
سلام
در مورد سن عقاید مختلفه اما باید از نظر بلوغ فکری به جایی رسید که بتوان در مورد زندگی تصمیم درست رو گرفت حتی چه خانم و چه آقا بزرگتر و یا کوچکتر باید بتونند همدیگر رو درک کنند. زندگیهایی هست که خانم بزرگتر و یا آقا خیلی فاصله سنی از خانومش داره اما واقعا خوشبختند.
حالا این قضیه سن چیه و چه کار می کنه الله اعلم
اگر طرفین با هم خوب و خوش باشند این رو باور کنید که نه از هم خسته می شن و نه پیر. دیگه نمی تونید که اختلاف سنیشون رو هم تشخیص بدهید.
منم با این نظر موافقم به نظر من هر کس باید به میزان رشد فکری طرف مقابلش نگاه کنه چون نمیشه ملاک رو سن شناسنامهای دونست اما اختلاف در حدود 4یا 5 سال معقول باشه اما همیشه قطعی نیست .بهتره زن از مرد بزرگتر نباشه به خاطر این که در یه سنین خاص مرد نمیتونه جوابگوی نیاز جنسی زن باشه که این میتونه مشکل ساز بشه( علاوه یر اینکه مرد دوست داره بالاتر از همسرش باشه):72::72:
سلام
همه می گن از 3 تا 5 سال خوبه که پسر بزرگتر بشه
ولی من خودم 1 سال 3 ماه از اون کسی که باهاشم و تصمیم ازدواجم داریم بزرگتر هستم و به قول هشیار جان بعضی ها هستن که 20 سالشونه ولی از نظر عقلی خیلی کاملتر از یه آدم مثلاً 30 ساله هستن یا برعکسش بهضی ها 30 سالشونه ولی مثل بچه ها فکر می کنن
به نظر منم مهم عقل هر دو نفر و تفاهم هست البته بزرگتر بودن دخترم تا یه حدی خوبه من تا 1 سالشو شنیدم می گن مثله ای نداره ولی می گم اونم باز بستگی به دو طرف داره شاید خیلی ها هم دختر خیلی بزرگتره ولی زندگی خوبی دارن
خیلی دوست دارم منم کمک کنید که چی کار کنم
از شما هم دوست دارم کمک بگیرم
به نظر شما من که 1 سال و 3 ماه ازش بزرگترم یعنی ممکنه در آینده مشکل مشکل پیدا کنیم
نظر من که همون بود که گفتم حالا نظر شماها چیه
شبنم جون سلام
به تالار خودت خوش اومدی.
عزیزم منم فکر می کنم 1 سال مساله ی خیلی مهمی نباشه. شما باید بیشتر رو این مساله تمرکز کنی که آیا اون فرد به رشد عقلی کافی رسیده یا نه و می تونه یه زندگیرو بچرخونه و روی پاهای خودش بایسته؟ و اصلا خانواده ها موافقن یا نه و اینرو بدونین که مشورت با پدر و مادر هیچگاه به ضرر بچه ها نیست. امیدوارم موفق و خوشبخت باشین:72::72:
سلام
هوشیار جان مرسی از نظری که دادی
خانوادم که زیاد با مسئلۀ سنی مشکل ندارن چون واقعاً از نظر عقلی خیلی کاما حتی کاملتر از منه هر موقع با پسرای هم سن و سال خودش مقایسش می کنم میبینم که اونا یه بچه بازی ای در میارن که این اصلاً انجام نمی ده حتی خیلی موقع ها خیلی جاها اون منو راهنمایی می کنه ولی حالای مشکلات دیگه ای هست که جزء این بحث سن نیست و اونم مشکل خرج و مخارج زندگی هست که مامانمینا می ترسن نتونیم از عهدش بربیایم در صورتی که هم اون شافل و هم من شاغلم ولی خوب جفتمون تازه 3 سال سرکار می ریم و تا چند روز پیشم می خواستن بیان صحبت کنن که مامانمینا دوباره گفتن نه چند ماه دیگه هم صبر کنین حالا قرار شده به امید خدا اگه خدا بخواد اوایل سال جدید بیان چون مامانم می ترسه که به مشکل بربخوریم ولی اون قول داده که می یام عقد می کنیم تا 2 سال دیگه هم می ریم سر خونه زندگیمون و هر موقع هم قول داده تو این مدت سر قولش بوده حالا دیگه نمی دونم چه طوری به مامانم ثابت کنم که می تونیم خودمم نمی دونم که چی کار کنم از این دوستی هم خسته شدم 3 سال 6 ماه که دوستیم
سلام
هوشیار جان مرسی از نظری که دادی
خانوادم که زیاد با مسئلۀ سنی مشکل ندارن چون واقعاً از نظر عقلی خیلی کامله حتی کاملتر از منه هر موقع با پسرای هم سن و سال خودش مقایسش می کنم میبینم که اونا یه بچه بازی ای در میارن که این اصلاً انجام نمی ده حتی خیلی موقع ها خیلی جاها اون منو راهنمایی می کنه ولی حالای مشکلات دیگه ای هست که جزء این بحث سن نیست و اونم مشکل خرج و مخارج زندگی هست که مامانمینا می ترسن نتونیم از عهدش بربیایم در صورتی که هم اون شاغل و هم من شاغلم ولی خوب جفتمون تازه 3 سال سرکار می ریم و تا چند روز پیشم می خواستن بیان صحبت کنن که مامانمینا دوباره گفتن نه چند ماه دیگه هم صبر کنین حالا قرار شده به امید خدا اگه خدا بخواد اوایل سال جدید بیان چون مامانم می ترسه که به مشکل بربخوریم ولی اون قول داده که می یام عقد می کنیم تا 2 سال دیگه هم می ریم سر خونه زندگیمون و هر موقع هم قول داده تو این مدت سر قولش بوده حالا دیگه نمی دونم چه طوری به مامانم ثابت کنم که می تونیم خودمم نمی دونم که چی کار کنم از این دوستی هم خسته شدم 3 سال 6 ماه که دوستیم
شبنم جون سلام
خوب خیلی خوب که مخالفتشون فقط مساله ی دخل و خرجتون... مادرن دیگه حق دارن نگران دخترشون باشن. شما اجازه بدین به خواستگاری بیان حتما اون مساله هم حل می شه...و انشاالله مادرتون راضی می شن و برای دوام یک زندگی عشق و دوست داشتن مهمترین حرفرو می زنه, نمی خوام بگم که مادیات مهم نیست.... مادیات لازمن ولی کافی نیستن... موفق باشی عزیزم:72:
سلام هوشیار جان
بازم مرسی از راهنمایی ای که کردی
نمی دونم چی بگم اینقدر می گن می ترسم جدی جدی نتونیم ولی همه چیزو می سپرم به خدا که خدا خودش درست کنه فقط امیدوارم مامانمو بتونم راضی کنم حالا تو فکرم که چه طوری این کارو بکنم
به نظر من سن یه چیزیه قرار دادی که تو کاغذ هستش...........چیزی که مهم هستش اینه که زن و مرد بتونن نظرات و عقایدشون رو به هم نزدیک کنن........ما الان خیلی ادما رو میبینیم که نسبت به سنشون خیلی جوون به نظر میرسن........حالا اگه این ادم با کسی که دوستش داره 13 سال اختلاف سن داشته باشه و شناسنامه اش رو دستکاری کنه و اختلاف رو به 6 سال برسونه بره حواستگاری مشکل حله؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من اختلاف سن مهم نیستش بلکه این تلقیناتی هستش که ادما به خودشون میکنن......
مهم و مهم و فقط نزدیکیه عقایده.
فاصله سنی با توجه به تحقیقات حدود 4تا5 است.