RE: تغییر شخصیت بعد از ازدواج
آنی عزیز منظورم از همه نه همه آدما بلکه تعداد زیادیشون بود ، اصلا جرات نمیکنم به ازدواج فکر کنم چون اطرافم زندگی موفق نمیبینم ، دوستام یکی یکی دارن طلاق میگیرن همینطور فامیلم :302: یه پسر سالم آدم حسابی نمیبینم نه خودم نه دوستام !! من اینجا قصد توهین ندارم به پسرها ، دارم میگم من نمیبینم ،شاید من بد شانسم که حتی خواستگارمم زن دار از آب در میاد :302: به خدا سعی میکنم مثبت باشم اما نمیشه ، فکر کن اطرافت همه دارن مینالن ،همه طلاق میگیرن ، از باشگاه که میرم تا کلاس زبان ....
حتی اینجا اینقدر تعداد تاپیکای خیانت زیاد شده که دست و پام میلرزه اول تاپیکم گفتم تو خانواده مشکل داشتم همیشه دیگه نمیکشم پس فردا ازدواج کنم شوهرم خیانت کنه ،واسه همین میگم دارم ذره ذره آب میشم 27 سالمه حتی یه دوست پسر ندارم ، خب منم مثل همه دخترا نیاز دارم به ازدواج اما یه خواستگار خوب ندارم :302:
RE: تغییر شخصیت بعد از ازدواج
عزیزم نیازت را می فهمم اما دیدگاه تلخ و جمعی را خیر نمی فهمم
اگر کسی راهش منتهی به جدایی می شود قطعا مشکلاتی داشته و جنس همه ی مشکلات هم البته با هم یکی نیست اما زیر بنای ضعیف در افراد یکی است
مثلا
عدم مسئولیت پذیری
تعهد
وفاداری
توجه و اهمیت به خود و غیر
حرمت داری و احترام به خود و دیگران
اهمیت و توجه به خود و دیگران
نداشتن صبوری
نداشتن سعه صدر
خودخواهی
زیاده خواهی و کوتاه نیامدن
درک متقابل
و عدم درک نیاز زندگی زناشویی به حرکت گروهی
و...............
حال اگر تو این نواقص را نداشته باشی و یا اگر داری روی خودت کار کنی تا به سطح درستی از داشته ها برسی و متعاقبا انتخاب درستی هم داشته باشی چرا که نه ؟ یک ازدواج خوب و موفق خواهی داشت .
و باز یک نکته که ازدواج اول و وسط و آخر همه ی اهداف زندگی نیست . بلکه یک اتفاق ساده ی طبیعی است و اگر اطلاعات و آگاهی ها + مهارت و توانایی هایت را هم بکار بگیری تا حد زیادی امکان موفقیت وجود خواهد داشت . این نگرش کلی و جمع بستن یک نگرش خطرناک است که ابتدا به خودت آسیب می زنی و ..............
اختلافات در خانواده هم چیز تازه ای نیست . 98 درصد خانواده های روی کره ی زمین در دسته های آشفته و پریشان و ......................قرار می گیرند ولی آیا 98 درصد مردم روی کره ی زمین در زندگی های زناشویی و کاری و ...................ناموفق هستند ؟! نه . پس یاد بگیریم که چگونه مثل آن گروهی که موفقیت کسب می کنند قدم برداریم و یا دستکم باور کنیم که در حال تلاش و پویایی و رشد هستیم . ................