راست می گین آقای کیوان. از آقای فرهنگ معذرت می خوام :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
راست می گین آقای کیوان. از آقای فرهنگ معذرت می خوام :72:
سلام خواهر محترم
اول ببینید مهریه چی هست ؟ فقط یک هدیه هست از طرف مرد به زن که مرد به خود بقبولاند باید برای ازدواج و همبستر شدن با زن ٰ باید به اصولی و ضوابطی پایبند باشد ٔو همانطور که کیوان عزیز هم گفتند :
مهریه نه ضامن خوشبختی بوده و نه حتی ضامن و اعتباری جهت جلوگیری از چیزهای که یک ززن از آن می ترسد یا او را می ترسانند، مهم هدف و نیت شما از ازدواج است
مهریه یک هدیه است نه ضمانت دوام زندگی ٰ دوام زندگی بستگی به انتخاب شما داره ٰ
اگه فرد مورد نظر شما از نظر کمالات انسانی و ارزشهای دینی ٰ فرد مقید و پایبندی باشد ٰ و واقعا در موردش تحقیق کردی و مطمئنی که که میتونی با اون یه عمر زندگی کنی ٰ مهم مهریه نیست ٰ
اما اگر او را کاملا نمیشناسی یا اینکه شناختت کامل نیست نسبت به او ٰ به جای اینکه مهریه را زیاد کنی ٰ شناختت را زیاد کن ٰ
کاری هم به حرف مردم نداشته باش ٰ اگه خدا عمر نوح و صبر ایوب و محبوبیت یوسف و گنج قارون و ... را به ما بده بازم ما هرگز و هرگز نمیتونیم مردم را از خودمون راضی کنیم ٰ پس مطلقا کاری به حرف مردم نداشته باش .
حتی اگر 2000 سکه هم بخوای انتخاب کنی ٰ برای حرف مردم و مردم چی میگن و ... نباشه ...
به من نظر من 350 سکه نهایتش 500 خوبه
موفق باشید .
:43::43::43::72::72::72:
اصلا یه سوال دیگه بپرسم
در حال حاضر ارزش کل دارایی خود این آقا نهایتا 150 میلیون تومنه. من باید مهریه رو بر اساس دارایی ایشون تعیین کنم؟
سلام
خوب شد که اینو گفتی
معمولا مهریه ( همان طور که گفتم فقط یک هدیه هست ) اصولا باید طوری تعیین بشه که در توان پرداخت مرد باشه ٰ بستگی به درآمد و سرمایه فرد دارد ٰ
پس شما برای انتخاب مهریه ٰ توان پرداخت و سرمایه و ... مرد را در نظر بگیرید . هر چه توان پرداخت مرد بالاتر بره ٰ از نظر شرعی و عرفی و عقلی مهریه هم بالاتر باشه اشکالی نداره ٰ
:72::72::72:
سلام
درسته كه مهريه يه هديه است از جانب اقا به خانم ولي اين موقعي معني هديه دارد كه بقيه حقوق اقا و خانم برابر
باشد نه در شرايطي كه تمام قوانين به نفع اقايون است .در شرايطي كه اقا حق ازدواج مجدد دارد حق طلاق و حق حضانت و خلاصه همه شرايط به نفع اش هست يه مهريه كه دست ما خانم ها است اونم براي روز مبادا كه طرف بعد 1 سال هوس تجديد فراش نكنه يا بي هيچ دليلي نگه خوش گلدين كه تازه برا اونم هزار ويك بامبول درست كردند كه بازم هيچي به هيچي ميشه .من قبول دارم كه با مهريه نميشه زندگي رو نگه داشت و كسي كه اهل زندگي نباشه 5000 سكه هم باشه زندگي نخواهد كرد و ........
ببينيد توي طلاق اولين و بيشترين ضربه مال خانم هاست چه از طرف ديد جامعه چه از نظر روحي و چه از نظر ازدواج مجدد.ولي اين اقايون قشنگ ازدواج ميكنند بعد به كوچكترين بهانه ميرن دادگاه من از خانمم خوشم نمياد ميخوام طلاقش بدم والسلام و حالا اين خانم موند با هزار بدبختي .........
حال اگه خانم طلاق بخواد بايد هزار مصيبت بكشه اخر سرم اقا ميگه من طلاق نميدم والسلام
چرا اقايون نميخوان قبول كنند كه در مقابل انواع و اقسام حق و حقوق اونها مهريه هم مال خانم ها باشه كه سر مهريه اينهمه جنجال درس ميشه
والا بخدا هيچ دختري كه با هزار ارزو ازدواج ميكنه مرض نداره سر پول زندگيشو بهم بزنه و خودشو انگشت نما كنه اون مواردي هم كه گزارش ميگيرند از زندانها كه سر مهريه افتادن زندان هيچ وقت دليلش برسي نميشه كه چرا خانمش تقاضاي مهريه كرده ميگن فقط سر مهريه شوهرشو انداخته زندان و يا مهريشو گرفت نميگن بابا اين اقاي شوهر چه بلاهايي كه سر خانمش نياورده اقا ميره چندتا چندتا زن ميگيره ميره اياشي در حد مرگ زنشو ميزنه يا همينطور عشقي ميخواد زنشو طلاق بده تازه انتظار هم دارند كه تقاضاي مهريه نكنند :163:
اين اقايون هم دنبال دختر خوشگلند هم پولدار باشه هم خودش خانوادش تحصيلكرده باشه و هزار تا چيز ديگه اون وقت مهريه هم نخواد خداييش انتظار كي بالاتره:311
البته بلانسبت اقايون اين تالار:72:
یه تاپیکم خوبه بذاریم با عنوان: چگونه به تالار همدردی معتاد نشویم؟:311:
به جای مهریه، حق طلاق و بقیه حقا رو بگیریم چی؟ بهتر نیست؟
اصلا اگه کسی بخواد به این فکر کنه که بخواد بره با کس دیگه ای و منو طلاق بده ، همون بهتر که طلاق بده. واسه چی با زور مهریه خودمو به همچین زندگی بچسبونم. من الان مهریه فقط برام یه موضوع حیثیتی شده همین!
به جای مهریه، حق طلاق و بقیه حقا رو بگیریم چی؟ بهتر نیست؟
اصلا اگه کسی بخواد به این فکر کنه که بخواد بره با کس دیگه ای و منو طلاق بده ، همون بهتر که طلاق بده. واسه چی با زور مهریه خودمو به همچین زندگی بچسبونم. من الان مهریه فقط برام یه موضوع حیثیتی شده همین!
به نظر من بهترین راه اینه که فیلترش کنن ٰ شاید دیگه نتونیم بیایم و ترکش کنیم . :311:
البته اگه فیلترش کنن ٰ من که فیلتر شکن قوی دارم ٰ نه این راه به درد نمیخوره ٰ اگه کلا سایت رو ببندند بهتره ٰ :160:
شیرینی همدردی به همینه که اگه اومدی داخلش دیگه نمیتونی بری ٰ مگه اینکه به زور بیرونمون کنن . :302: اونوقت با یه کاربری دیگه میاییم :311::311::311:
::43::43::72::72::
عزیزم مهریه حق زنه شرعی و قانونی باید اونجوری که دوست داری تعیین کنی بعضی 1 سکه بعضی 1000 تا ولی باید شما راضی باشید:305:
اگه به اجبار بخوای 4 تا سکه بزنی بعدا تلافیشو جایی دیگه تلافی کنی درست نیست
سلام مژگان عزیز:72:
با خوندن پست هایی که گذاشتی، یه کمی نگران شدم. در مورد دیدت نسبت به ازدواج.
اگه میخوای با مراسمی که میگیری یا با مهریه یا با هر کردوم از حقوقی که میگیری، به فامیل و دوست و آشنا نشون بدی که از چیزی کوتاه نمیای، این خیلی عاقبت خوبی نداره.
به بقیه چه ربطی داره که شما حق طلاق رو داری یا نه؟!
به بقیه چه ربطی داره که شما در ازای کم کردن مهریه چیزی از همسرت گرفتی یا نه؟!
چند لحظه چشماتو ببند و فکر کن که هیچ کس شما رو نمیشناسه. هیچ کس بعد از ازدواج ازت نمیپرسه مهریه ت چند تا سکه هست.
با این تصور، ببین خودت چند تا دوس داری. فقط خودت. حرف مردم رو بذار کنار.
:72:
سلام
ببخشید اینجوری می گم! :163:
شما از نظر قیافه و ظاهر باید خانم خوش قیافه ای باشید و همینکه تحصیل کرده اید همه ی این ها رو میشه از گفته هاتون در آورد.
شما در خانواده سلطنی زندگی میکنید؟
بابا تو جامعه امروز پسر از کجا 1000 سکه اونم حد اقل بیاره بده به شما حتما اونم می گید عندالمطالبه؟
اگر دین دارید! اگر تحصیل کرده اید! اگر ایرانی هستید! اگر اگر اگر ....
پس باید به انسانها نگاه کنید و در تمام لحظه با آنها باشید.
خواهرم شما چشم و هم چشمی می کنید(بی رو در بایستی)
من به شما پیش نهادی می کنم. می خواهید یه راه بگم چشم همه باز بمونه برید روش ازدواج حضرت فاطمه رو بخونید!
اگه میخواهید ازدواج عقلانی داشته باشید با این پسر ازدواج نکنید چون ایشون اون زندگی ای که شما میخواهید را نمی تواند برای شما فراهم آورد.
ایشان از خانواده قانع و شما هم پر توقع هستید (باز هم بی رو در بایستی) شما باید توقع را پایین آورده و اگر آن پسر خوشتان می آید باید زندگی را با هم بسازید و برای هم نه از هم زندگی بسازید!!!!!!!!!!!!!!
اگر هم روزی 1000000000000 بگوید عاشقتون هست ملاک عشق نیست.
حتما از ایشوندلایل عشقشون رو سوال کنید حتما حتما حتما
یاد آوری می کنم سکه در بازار امروز 490-500 هزار تومان است.
به شما پیش نهاد می کنم 2 هفته از دیدن ایشون و صحبت با ایشون خود داری کنید و فقط فکر کنید به خودتون که از زندگی چی می خواهید.
آیا خودتون عاشقش هستید و می خواهید زندگی کنید!!!!!!!
عشق= از خود گذشتگی
:324:
شرمنده که زیاده چون بدجوری رو اعصاب بودین