RE: چگونه عا دتهای بد خودم را تغییر دهم.....
سلام
قصد من از ایجاد موضوع پیدا کردن راه حلهای عملی وکاربردی بود طوری که بشه اون رو تعمیم دادبه تمام عادتهایی که به صفتهای ما تبدیل شده اند من برای مثال( عجول بودن و نیمه کاره رها کردن هدف) رو بیان کردم راهنماییهای دوستان عزیز
همگی در باره این عادت بد تا اینجا برای من مفید بوده حالا از شما خواهش میکنم بیاید این کار رو هم نیمه کاره رها نکنیم و کمک بیشتری به من کنید
من عادتهای بد دیگه ای سراغ دارم که در میان همسالان من مشابه
اگر کمک کنید اولی رو به یه جای خوب ختم کنیم سراغ بعدیها هم میریم در این راه هم پذیرای همه جور راهنمایی شما هستم - تجربیات شخصی - معرفی کتاب - سایتهای روانشناسی -وهرچی که فکر میکند مفیده
از مدیر همدردی هم خواهش میکنم بیشتر کمکم کنه
هدف من از طرح این موضوع پیدا کردن یک روش علمی عملی وکاربردی برای تغییر دادن عادتهایی است که به صفتهای ما تبدیل شده اندولی چون برای مثال من یکی از عادات خودم رو (عجول بودن ونیمه کاره رها کردن هدف)رو بیان کردم دوستان هم لطف کردند ودر این باره راهنمایهای مفیدی کردند:104:
حالا از همه دوستان خواهش میکنم به من کمک کنید تا این کار رو هم نیمه تمام رها نکنم :203:
من عادتهای ناپسند دیگه ای رو سراغ دارم که بین تعداد زیادی از افراد مشابه است اگر کمکم کنید تا موضوع اول رو به یه جای خوب ختم کنیم موضوعهای بعدی رو هم مطرح میکنم :72:
در این باره با دل و جون پذیرای همه جور کمک شما هستم(تجربیات شخصی - معرفی کتاب) از مدیر همدردی هم تقاضا میکنم بیشتر راهنمایی بفرمایند:shy:
سلام دوست عزيز
راستش من دقيقا برعكس شما هستم از اينكه كاري رو نصفه كاره ول كنم متنفرم و هميشه هر كاري كه شروع مي كنم حتي اگر خيلي هم سخت باشه و تو شرايط سختي هم باشم ادامه مي دهم تا به نتيجه كار برسم راستش بعضي اوقات هم اين مسئله اذيتم مي كنه چون خيلي وقتها شده كه ديدم شرايط خيلي سخته و خواستم اون كارو ول كنم ولي به علت سمج بودن نكردم . يادمه هميشه همين جوري بودم از مسئله هاي رياضي گرفته تا كارهاي بزرگتر . خيلي وقتها مسائل رياضي رو از يك راه ديگه حل مي كردم و شايد ساعتها باهاش ور مي رفتم كه به جواب برسم و اخر هم مي رسيدم و نتيجه خوشحالم مي كرد .
فكر مي كنم ما هر دومون يك جور باشيم البته با دو پشتكار و نيت متفاوت
من يك كاري رو شروع مي كنم و فقط به اين فكر مي كنم كه به نتيجه اي برسم كه خوشحالم مي كنه و اينقدر ادامه مي دم تا برسم
ولي تو يك كاري رو شروع مي كني و فقط به اين فكر مي كني كه اول بشي و وقتي مي بيني كه نمي توني ولش مي كني
همانطور كه مي بيني ما هر دومون كمال گرا هستيم منتها از دو ديد متفاوت تو به كل فكر مي كني من به اتمام
حالا فكر مي كنم اگه بتوني ديدتو يك مقدار كوچكتر كني و يك مقدار پايين بياري بهتر باشه شايد هميشه لازم نباشه كه ما اول باشيم . شايد اگر توي زندگيت كه اين همه كار شروع كردي و رهاش كردي طوري بود كه به اول بودن فكر نمي كردي موفق تر و خرسندتر بودي چرا كه شايد به تلاشت ادامه مي دادي و نهايتا به جاي اول بودن نفر سوم يا چهارم مي شدي و فكر مي كنم اين مقام از نصفه ول كردن يك كار خيلي بهتر باشه . پس سعي كن ديدتو عوض كني و از اين به بعد به نفر اول فكر نكني به اين فكر كني كه بايد پيروز بشي حالا يا اول يا دهم مهم اينه كه بالاخره به نتيجه مطلوب برسي و موفق بشي و كارو به اتمام برسوني سعي كن به مرور زمان اين تغيير رويه رو در خودت ايجاد كني
زير شيشه ميزت يا روي ديوار اتاقت يا روي بك گراند گوشي موبايلت يا حتي توي اسكرين سيور كامپيوترت با خط درشت بنويس كه
من بايد كارهايم را به اتمام برسانم حتي اگر اول نبودم
و يا هر جمله اي ديگه اي كه مي توني تاثير گذار باشه
سعي كن توي كارهات سمج باشي و فقط فقط فقط فقط به موفقيت فكر كني نه اول بودن
بزرگ با خطر قرمز اول بودن و بنويس و يك خط مورب روش بكش به حالت قدقن
انشالله كه بتوني با اين قدم اول به نتيجه خوبي برسي و كمي موثر باشه
ببین فلاح عزیز من هم خیلی دوست دارم اگر کاری را شروع میکنم بدون کوچکترین خطا و اشتباهی به نمره عالی و مقام اول برسم ولی این "واقعا غیر ممکنه" .
انسان با خطاو اشتباه زندگی میکند فقط با خطا میتواند به هر چه میخواهد برسد.
انسان که خدا نیست بدون اشتباه و خطا تا بگوید چیزی موجود باش هماندم موجود باشد در حد کمال خودش..!
همه دانشمندان ،نظریه پردازان، ورزشکاران ، عالمان ، متفکران ،مخترعان ، شاعران ...حتی پیامبران کارهای نیمه تمام و شکست خورده دارند اما ادامه دادند.
اشتباه خاص خصلت انسان است و نه تنها به انسان سرشکستگی نمیدهد بلکه بشدت باعث اعتماد بنفس انسان میشود .
بقول حافظ
من که ره بردم به گنج حسن بی پایان دوست
صد گدای همچو خود را بعد از این قارون کنم
یعنی من با تلاش و سختی فراوان به گنجی دست پیدا کرده ام و حالا میخواهم این تجربه را که با صبر و تحمل خودم بدست آورده ام و مانند یک گنج قارون با ارزش است در اختیار هر که به آن نیاز دارد بگذارم .
این حس زود به نتیجه رسیدن را از خودتان دور کنید تا موفق باشید ، به موفقیت و اینکه به چه کاری علاقه دارید فکر کنید از حرف مردم و کسانی هم که شما را ناامید میکنند نترسید . خالی از توجه به هر فکر نگران کننده ای فقط به هدف فکر کنید و حرکت کنید تا آنکه مانند حافظ به گنج قارونی دست پیدا کنید و دیگران را هم از آن گنج بهرمند کنید . آیا این شما را خوشحال نمیکند که با صبر و ممارست به تجربه ای رسیده باشید و راهنمای دیگران باشید ؟
سلام دوستان
من هم عادت بدي دارم كه خيلي دوست دارم آن را كنترل كنم اما تا حالا نتوانستم. اميدوارم به من هم كمك كنيد.تا به حال چند بار مورد سرزنش و شماتت قرار گرفتم و يا زندگي ام به مخاطره افتاده اما نمي دانم براي ترك اين عادت بايد چه كار كنم؟؟؟!!!
من عادت دارم در ماكلمه هاي تلفني هر وقت از چيزي خيلي عصباني مي شوم و يا حرص مي خورم، حرفي را با صداي بلند مي زنم و گوشي را بدون توجه به شخص مخاطبم قطع مي كنم. پس از اينكه قطع مي كنم مي فهمم كه اشتباه كردم، دوباره زنگ مي زنم و بقيه حرفم را ادامه مي دهم و مجدداقطع مي كنم. مي دانم كه به مخاطبم خيلي توهين مي كنم اما چه كنم كه اين عادت ترك شود؟
دانه جان این هم یک حالت از افراد احساساتی که با شنیدن حرف مخالف زود عصبانی میشوند و خیلی سریع هم فروکش میکنند .
همینکه سریع پشیمون میشی و سعی میکنی جبران کنی خیلی هم خوبه ...
اگر اون زمان فکرت میرسه گوشی رو قطع نکن کمی گوشی رو بزار زمین برو آب به صورتت بزن و بعد برگرد حرفتو ادامه بده یا عذر بخواه و زمانی که آروم شدی تماس بگیر .
آرزو جان ممنونم از راهنمائي . سعي مي كنم امتحان كنم . اگر گوشي رو بزارم زمين بهتر از اينه كه قطعش كنم.
سلام دانه عصبانی شدن در هر حالتی انژی خیلی زیادی از انسان میگیره وباعث میشه که نتونیم روی حل مشکلمون خوب تمرکز کنیم فرض کن سر جلسه امتحان هستی یک سوال رو قبل از امتحان چندین بار تمرین کرده بودی ولی حالا یات نمیاد عصبانی شدن فقط تمرکزت رو به هم میزنه
بهتره به جای هدر دادن انرژی با عصبانیت اون رو صرف پیدا کردن راه حل کنیم :300:
یک راه خوب برای این کار تغییر دادن وضعیت مثلا وقتی تلفن رو موقتا گذاشتی از محل تلفن جابجا شو یه لیوان اب بخور وفکرکن بهترین جواب برای طرف مقابلتو پیدا کن:72:
ممنون از راهنمائيت fallah
تقريبا تا حدودي در رفع اين عادت بد موفق بودم و الان وقتي خيلي عصباني مي شوم پشت گوشي سكوت مي كنم و جواب نمي دهم تا حالم بيايد سرجايش.
یکی هم به من کمک کنه از بس عجولم حوصله نکردم مطالب بالا رو بخونم . من حتی تو دستشویی عجله دارم و کارمو نصفو نیمه ول می کنم بی هیچ دلیلی:316: