هر وقت پسر به بلوغ فکری مالی اجتماعی و فردی رسید باید ازدواج کنه دخترم بین 20-27 ایده آل
نمایش نسخه قابل چاپ
هر وقت پسر به بلوغ فکری مالی اجتماعی و فردی رسید باید ازدواج کنه دخترم بین 20-27 ایده آل
به نظرم سن اهميت نداره درك متقابل بايد وجود داشته باشد
اگر خانم از آقا 5 سال بزرگتر باشه چه مشكلاتي پيش مي آيد اين سوال چند وقته ذهنمو مشغول كرده لطفا نظر بدهيد.خانم 26 ساله و آقا 21 ساله مشكلات احتمالي آنها چيه؟ازدواجشون درسته؟
به نظر من پسر 24 تا 27
دختر 20 تا24
چون سن بره بالاتر ذوق و شوق کم میشه تفاوت سنی با فرزندانمون زیاد میشه؟
چطوره نظرم؟
برای پسر بین23-25
دختر هم 20-24
البته ناگفته نمونه فرد باید در این سنین .بلوغ اجتماعی .عاطفی و....مهم ها رو داشته باشه
فاصله سنی هم 3یا4سال
اگه فاصله در این حد باشه مشکل ساز نیست .ولی اگه بالاتر باشه به دو طرف بستگی داره مهم باشه یا نه-طرز فکر و برخورد اجتماعی نوع نگرش فرد به اطراف وبرداشت آن نیز دخیل میباشد
سن و سال برای هر دو نفر مهمه چرا که باید حداقل تجربه ای وجود داشته باشه. مخصوصا حالا که آدمها به دنبال تحصیل می روند و از کسب تجربه ها باز می مونن. اما چه میشه کرد که اگه سن بالا بره هزار تا مشکل پیش میاد از جمله بی میلی و یا محتات شدن بیش از حد و یا انحرافات و ...
بنابراین سن مناسب مرد شاید بین 20 تا 26 سال باشه و زن هم همینطور. اختلاف سنی هم مهمه ( بین 2 تا 5 ) اما در صورتی که حسن هایی وجود داشته باشه که به رعایت نکردنش بیارزه میشه نادیده گرفت مثل خودم که از خانومم 8 ماه کوچکترم. اما کوچکتر بودن مرد از زن واقعا مرد می خواد!!! باور کنید که می خواد.
پسر 29 سال کامل
دختر 24 سال کامل
زودتر خطر ناکه
کیوان 24 سال؟؟؟ برای پسر!؟ شما در 24 سالگی به چی می تونی برسی از لحاظ مالی؟
من سرانگشتی حساب کردم . برای پسر با توجه به دوسال سربازی و همین طور چندین سال برای تامین اولیه زندگی باید 6-7سال اختلاف سنی در نظر گرفت. برای پسر 32-36 و برای دختر 26-27
قبل از این سن عمدتا پسرها با مشکلات مالی بسیار شدیدی درگیر هستند و معمولا اگر خونواده ثروتمندی نداشته باشند از جایی هم ساپورت نمی شوند. بنابراین اصلا عاقلانه نیست قبل از 30 سالگی ازدواج. بالاخره خانومهای ایرانی توقعاتی رو دارند که یک پسر 25-6 ساله نمی تونه به اونها جامع عمل بنشونه
به نظر من اختلاف سنی بین 3-7 خیلی مناسبه.
sorena_arman عزیز به نظر من بالای 32 سال خیلی مناسب نیست.خوب درسته توقعات نباید از خانوما اینقدر بالا باشه که یه آقا نتونه تا 32 سالگی ازدواج کنه.
البته اینم بگم که آقایون توقعات خانوما را بهانه قرار دادند که ازدواج نکند و روابط آزاد وتنوع طلبی را انتخاب کنند.
یعنی اگر یه پسر خوب در سن مثلا 25 سالگی بخواد با کمترین امکانات ازدواج کنه نمیتونه یه دختر خوب و مناسب پیدا کنه؟
به نظر من با تلاش و انتخاب مناسب میتونه البته سختی ها همیشه هستند ولی توکل به خدا در این جور جاها خیلی کمک میکنه