RE: همش باید ثابت کنم دوسش دارم
نازنین جان من قبل از اینکه بیام اینجا با ایشون به دلیل اینکه یه رابطه دو طرفه می خوام و مجبورش کنم ارتباطو گاهی اون شروع کنه و فقط من نباشم که اول یاد اون بیفتم قطع کردم و الان ایشون فکر میکنه من به این علت ازشون خبر نمیگیرم و خواهان ادامه دوستی به صورت دو طرفم قبلا من خبر میگرفتم و ایشون فقط جواب میداد ولی من می خواستم همیشه من به طرف این آقا نرم و گاهی خودش بیاد طرف من و اینو باهاشون مطرحکردم و گفتم رابطه باید دو طرفه باشه
ولی من با اومدن اینجا و حرفای دوستان تصمیمم عوض شده و نمی خوام دیگه به دوستی ادامه بدم و می خوام فقط صحبت خواستگاری یا قطع رابطه باشه
ولی اینو هنوز بهشون نگفتم
الان سوال من اینه اینو بگم دوباره خودم یا همینجوری ادامه بدم تا خودش خبر بگیره بعد بگم
ایشون میدونن من قطع کردم ولی دلیلشو ادامه رابطه دو طرفه میدونن
لطفا سوالمو درست بخونید
از طرفی هم میگم اگه ایشون حتی حاضر نیست که برای دو طرفه شدن ارتباط پارو غرورش بذاره دیگه من چه توضیحی دارم راجع به ازدواج بهشون بدم و دلیلمو بگم
از طرفی هم میگم کوتاهی نکنم که بعدا پشیمون شم به هر حال اینم یه کیسی هست که دلم می خواد بعدا نگم ای کاش فلان کارو میکردم
فعلا که من خبری نمیگیرم
البته شما هم با اینکه سوال منو متوجه نشدید بازم درست میگید نازنین جان
کسی بخواد زیر سنگ آسیابم بره می خواد دیگه نه؟
سلام
نادین خواهرگرامی این اقا بدردزندگیت نمیخوره رابطتتوباهاش کاملا کات کن
دختری که بخوادبی افته دنبال پسری که بگه بیاباهم ازدواج کنیم اخرسرهمش توسری میخوره اینده نداره
خواهرم عزت نفستوحفظ کن
deyvid درست گفتند.
اصلاً شما به عنوان تاپیکت نگاه کن: "همش باید ثابت کنم دوسش دارم"
این خودش اصل قضیه هست!
مگه کسی باید ثابت کنه؟ تازه خیلیم باشه اون پسره!
و با توجه به چیزایی که بهت گفته که اصلاً جالب نیست! بگذار بهت بگم که جریان چیه:
من پسرم میدونم دقیق: اینطور آدم ها از یه جا که خراب میشه رابطه، چون همش میخوان طرفشون بهشون توجه و محبت کنه، دیگه خراب میکنن قضیه رو. و مطمئناً کسی که اینطوریه الآن، دیگه بعداً چی میشه.
ببین، کلاً این ازدواج عاقبت نداره، و من الان یه رابطه افتضاح میبینم. چون اینطوری عین بچه بازیه.
اگر حتی شما به دلیل اینکه نمونی تو خونه میخوای ازدواج کنی بازم نکن چون طلاق بعدشه و از اینی که بمونی که بدتره!
بعدم ان شاالله که درست میشه و مورد خوبی نصیبت شود.
در یک کلام: این آقا فقط بهت وابسته شده و الان فقط یه لجبازی و بچه بازیه، میخوای اینطوری زندگی تشکیل بدی؟
این که نظره منه با چیزایی که گفتی، حالا خودت روش فکر کن و ببین دقیق چطوریه عزیزم.
نکنه دستی دستی خودتو بندازی تو چاه اوف بشیا :72:
راستش من بعد اون موضوعات تماسی نگرفتم فقط بعد دو هفته یه روز صبح بهم اس دادن و گفتن میدونم از اینکه بهت اس دادم ذوق مرگ شدی حالت خوبه
البته ما همیشه از این شوخیا میکنیم
منم گفتم که اولا من خواب بودم اس دادی بعدم که میبینی هنوز ذوق مرگ نشدم دارم جوابتو میدم
بعدم من مساله خواستگاریو اینا رو مطرح کردم گفتم باید بیای یا قطع رابطه
ایشونم دیگه حرفی نزد
تا اینکه نتیجه دانشگاه اومد و من خودم بهشون خبر قبولیمو دادم که چیزی نگفت ولی قبلا گفته بود که اگه قبول نشی من خوشحال میشم ولی جلو رفتنتم نمیگیرم
بعد اون روزولی اخلاقش خیلی خوب شد یه دفعه البته من یهجمله ای گفتم احساس کردم اون جمله جادویی بود
بهش گفتم حالا تا میتونی واسه من ادا اطوار بریز بعدا یه جوری بخوری نفهمی از کجا خوردی
اونم که همیشه از اینکه من برم با کس دیگه میترسه رو حساب این گذاشته که من تو دانشگاه می خوام کسیو پیدا کنم و اینو جا بزارم
ولی بعد اون روز 180 درجه اخلاقش برگشته و خوب شده مخصوصا که من یه جور رفتار میکنم که انگار ارشد خوندنم اصلا واسم مهم نیست و خودمو ازش سر نمیدونم
اونم همیشه از این موضوع نگران بود
حالا داره دوباره صحبت خواستگاریو این چیزا رو میکنه و میگه تا کمتر از یک ماه دیگه میام
به نظرتون من چه جوابی به ایشون بدم؟
رفتاراش به نظرتون عادیه؟
به نظرم خیلی حسوده خودشم اینو میگه
به نظر شما من نباید با ایشون ازدواج کنم چون دوستان نظرای خوبی نداشتن راجع به شخصیت این آقا
نادین عزیز سلام
ازدواج به آدمی که یه روز خیلی میخوادت فرداش پا میشه یه چیز دیگه میگه (دم دمی مزاج)
1 ریسک بزرگه.عزیزکسی که تا این سن تنها مونده یکی از دلایلش همین دم دمی مزاج بودن
و عدم گرفتن 1 تصمیم قاطع میتونه باشه.احتمالا این اس ام اس بازیهاتونم فقط واسه اینکه تو
یه برهه از زمان هر دو تنها بودین...بهرحال این آقا به نظر آدم حساسی میان و ممکن در آینده
دائم بخواد بابت اینکه داری فوق میخونی یا همکلاسیهات چجورین هی اعصاب خورد کنه و این مقایسه ها آدمو داغون می کنه.تازه یه
چیزم بگم؟ شوخی های ما از تفکرات ضمیر ناخود آگاهمون نشات می گیره.تو داری ناخود آگاه
به موقعیت های بهتر تو دانشگاه فکر می کنی و به نظر جنبه سرگرمی دارید واسه هم...پس بهتره
کامل خودت ارتباط رو قطع کنی که فردا پس فردا رو درست اثر نذاره !!!
من خودم یه عاشقم که از عشقم دورم...اما بهترین ها نتونستن منو از انتخابی که کردم
پشیمون کنن...پس دنبال 1 آدم با ثبات باش که همیشه دوستت داشته باشه و هیچکی نتونه تصمیمتو عوض کنه و هی مجبور
نشی ناز بکشی چون یه روز خسته میشی بالاخره... پس 1بار واسه همیشه تمومش کن!
موفق باشی