RE: چگونه همکلاسی دخترم رو از دستش ندم...کمک کنید؟؟؟
سلام
منم یه جورایی مشکل شما رو دارم.ولی برام زیاد مهم نیست چون چند وقت پیش سر یه داستانی که برام پیش اومد ضربه سختی خوردم و با خودم تصمیم گرفتم تا وقتی که شرایط ازدواج رو نداشته باشم بهش فکر نکنمم
ببین به نظر من شما فقط از ظاهر و چهره اون دختر خانوم خوشتون اومد و اگر هم ارتباط داشتید مطمئن باشید که شرط لازم برای شما نیست که این دختر خانمو به دردتون میخوره یا نه
پس اول از همه با خانوادت مشورت کن تا ببینی در مورد این قضیعه پشتت هستند یا نه
امکان داره خانوادت با این موضوع کنار نیان و بهونه های مختلفی چون سنت کمه و ......بیارن
اگر موافق بودن و شما هم توانایی ازدواج رو داشتید اقدام کنید .اگه خودتون خجالت میکشد خوب از دیگران کمک بگیرید.با دوستاش صحبت کنید و جریان رو بهشون بگید تا اونا باهاش صحبت کنند
سلام.به نظر من برو دربارش بیشتر تحقیق کن و ببین خانوادش چه جوری اند.اصلا به هم می یاند یا نه؟
بعد با یک نفر عاقل و با تجربه یا پدر و مادرت مشورت کن و با اونا در میون بذار.
برات آرزوی موفقیت دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid_diablo
سلام
منم یه جورایی مشکل شما رو دارم.ولی برام زیاد مهم نیست چون چند وقت پیش سر یه داستانی که برام پیش اومد ضربه سختی خوردم و با خودم تصمیم گرفتم تا وقتی که شرایط ازدواج رو نداشته باشم بهش فکر نکنمم
دوست عزیز میتونید داستانتونو توضیح بدین که چه ضربه ای خوردین.....میخوام ببینم که احتمال داره این بلا سرم بیاد یا نه
ولی فکر کنم فرقی که من دارم اینه که جو کلاس ما خیلی صمیمی هست و این باز قضیه رو بدتر می کنه..چون اگه حرفی بپیچه دیگه کارم تمومه
سلام
تمام آدما پر از خاطرات نگفته ان مهم نتیجه و اصل کلامیه که بهتون انتقال میدن
معلوم نیست وقتی جدی وارد یک رابطه بشین چقدر نظرات تغییر کنه حالا یا نظر شما یا نظر ایشون چون اول علاقه شکل گرفته و این احساس نمیذاره شما واقع بینانه تر بسنجید که اون فرد واقعا همان فرد مناسب شماست یا نه؟؟؟
شما با یه مدت فاصله گرفتن به همون روشهایی که دوستان گفتن میتونید فرصت فکر کردن داشته باشید
دوستان ومشاوران عزیز خیلی خوب راهنمایی دادن
موفق باشید