RE: گفت يه مدت تنهام بذار. مگه ميشه 6 ماه تنهاش بذارم
خدایی عکس اون دختر با گل رو کنار اسمم ندیدی؟ یعنی فکر می کنی پسرم؟:311:
ببین همون چند جمله که بالا گفتم رو بگو... 6 ماه رو چطوری تحمل کنی؟ دنبال بقیه کارهات برو! یعنی کار دیگه ای جز مهدی نداری؟ ببین بازم بخوای اینجوری باهاش برخورد کنی گریه زاری راه بندازی اصرار کنی یا شرط بذاری حتما تا ابد باهات قطع رابطه می کنه... نگران نباش! اگر تو پاپیچش نشی نمی تونه 6 ماه صبر کنه. یکم کاراش رو غلتک بیفته امضاشو خط می زنه میاد سراغت. حالا مثل دختر خوب هرچی گفتیم بگو چشم! باشه؟
اااااااااااااااااا چرا بهم ميخندي..به خدا نديدم....
چرا الانم سر كارم...اما قبول دارين سخته ؟ باشه چشم به حرفتون گوش ميكنم....اما ميشه دقيقا واسم بنويسين چيا بگم؟ ميخوام نقصي توش نباشه.....
يه خواهش ديگم دارم..ميشه بعضي وقتا تو اين مدت بياي تو تاپيكم..فكر كنم خيلي راهكارهاي مفيد و بي نقصت به دردم ميخوره
اين لطفو ميكني؟
[size=medium]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
بهترین کاری که شما می تونی انجام بدی همدلی هست و اینکه بگی شرایطشو درک می کنی و حتما چنین فرصتی رو بهش خواهی داد. اینکه به توانایی هاش اعتماد داری و مطمئنی موفق می شه. همین! ..
همونایی که برات نوشته بودم. توضیح اضافه هم لازم نداره... هرچی گفت بگو باشه... هرچند روز یبار هم فیلت یاد هندستون نکنه و هرروز حرفتو عوض نکن. اگر کاری رو که بهت گفتم انجام بدی بهت خیلی اعتماد می کنه. شک نکن.
مگه می خوای بازم تاپیکت رو ادامه بدی ؟ جوابت همینه دیگه! برو بچسب به کارت! می دونم احساست شدیده و دلتنگ می شی. اما بهتر از اینه که هیچ امیدی نداشته باشی درسته؟ با این فکر خودتو آروم کن.
در ضمن من هر وقت باشم میام کمک می کنم بقیه هم هستن مطمئنا کمک اونا می تونه از من هم بهتر باشه.
[size=medium بله حرف شما درسته چه خوب حدس ميزني كارامو..فيلم ياد هندوستان حتما ميكنه......واي خدايا صبر بده...
ببين اينجوري خوبه سرافراز جون؟ اس ام اس بدم
عزيزم حق با توئه
من اين 6 ماهو به خاطر تو صبر ميكنم و مطمئنم تو كارت موفق ميشي و به كارت و پشتكارت ايمان دارم..اينجوري خوبه سرافراز جون؟
اگه ايرادي يا كمو كاستي داره بگو....
[color=#6B8E23][size=large]سرافراز جون رفتي؟
بنویس:
من فکرامو کردم... احساس می کنم تو به این فرصت نیاز داری تا از لحاظ کاری خودتو پیدا کنی و موفق باشی. من به پشتکارت ایمان دارم و می دونم موفق می شی. این فرصت 6 ماهه برای هردومون بهتره تا خودمون رو پیدا کنیم. برات آرزوی موفقیت می کنم...
اینجوری هم یجوری میشه که انگار این تویی که داری بهش فرصت میدی و دوم اینکه از جمله بالا معلوم نیست تو واقعا به پاش وایمیستی یا نه!!!اینجوری هول و ولا برش می داره زودتر از 6 ماه سراغتو میگیره. نگران نباش. سیاست داشته باش دختر! مثل دخترهای 14 ساله همش هولی!
من که یک دخترم و از بیرون دارم نگات می کنم میبینم از اینکه دختری هستی که آه و ناله راه میندازی و گریه و زاری می کنی و شرایط رو درک نمی کنی و انقدر خودخواهی که فقط به فکر دل تنگی خودتی و اصلا شرایط ناگوار من اصلا برات مهم نیست که یکه و تنها دارم میرم کیش که آینده رو بسازم و دستم توی جیب خودم باشه از دستت واقعا ناراحت می شم!
ميترسم:47: ميترسم از گفتن اين حرفا
[color=#DAA520]ميترسم طاقت نيارم:302: كاش ميگفت 3 ماه.نه 6 ماه.......
اون ادم مغروريه كه هر جوري شده رو حرفش واميسته تا 6 ماه...:302: چرا فكر نميكنه من بايد چي بكشم تو اين 6 ماه..
اون هيچ وقت نميگفت "همينيكه هست".."همينيكه گفتم"....:302: گريهههههههههه دارم حالم خوب نيست
فكر كنم داره پس لرزه مياد تو قلبم....
[size=large] هميشه ميگه رعنا روم سياه ازينكه بعضي وقتا نميتونم وقتي ميريم بيرون چيزيو كه ميدونم دوست داري واست بخرم....
اما منم هيچ وقت تو اين 3 سال نگفتم اينو ميخوام يا چرا فلان كارو نكردي چرا فلان چيزو نخريدي.......اصلا..حتي يكبار
....سعي كردم گير ندم..غر نزنم..چون ميدونستم مردا ازين كارا بدشون مياد.
چيزيكه اون از خودش انتظار داره يه موقعيت ماليه فوق العاده خوبه..
امروز وقتي بهش گفتم من حق ندارم ازت خبر داشته باشم يا حداقل به فرودگاه رسيدي فقط يه خبر بهم بده..بهم گفت اصلا ميخوام برم گم گور شم...خونوادم اگه من واسشون مهم بودم يه كاري ميكردن واسم
(آخه از ته دلش دوست نداره بره ميگفت مجبورم)
سرافراز جون....گريه من ازينكه ميدونم الان تو چه بحرانيه و چقدر دغدغه داره...چقدر دنبال وام بود تا باهاش پرورش قارچ بزنه...چقدر دنبال وام بود تا با ترانه هاي من(اخه من دستي تو شعر و ترانه دارم) و همكاريه دوستاش..يه البوم بده كه به قول خودش رو دست شادمهر بلندشه(آخه صداش واقعا محشره)
چقدر منتظر اين وام مهر شد تا اعلام كنن..اما اعلام نكردن
هميشه با من درد دل ميكنه...دغدغه هاشو ارزوهاشو به من ميگه...
خودش ميدونه كه من واقعا تمام شرايطشو چه مالي چه كاري درك كردم.. من فقط اين انتظارو نداشتم ازش..
ديروز دقيقا اين جمله رو بهم گفت..اس ام اس كرد ..(بعد از دو روز جواب ندادن به گوشيش..
كه رعنا ميشه يه چند وقت منو به حال خودم بذاري؟
من: چرا مگه من كاري كردم؟
اون: نه..فقط ميخوام يه چند وقت تنها باشم
من:تو الان از يه چيزي ناراحتي اره مهدي؟
اون: اره..از همه از همه دنيا از تو از همه نااراحتم
من:منكه هميشه سعي كردم تورو بفهمم..مشغله هاي فكريتو درك كنم..
اون:همينكه گفتم...ديگه خودت ميدوني
من:من ميدونم عزيزم..ميدونم دوست نداري كيش بري اما شايد حكمت خدا تو اين بده شايد اونجا كه بري كاراي بهتري پيش بياد واست.
اون:فعلا باي.
[size=medium]سرافراز جون كجا رفتي؟
ببین رفتارش کاملا طبیعیه. از دست تو هم ناراحت نیست. رفته توی غار تنهاییش. تو رو خدا یه لطفی بهش بکن یه مدت ولش کن. تنهاش بذار. دلش برات تنگ میشه برمی گرده. انشاءالله ایندفعه می تونه با دست پر بیاد جدی جدی اقدام کنه لطفا با این حرکات و گفتن این اگر و اماها کار رو خرابتر نکن. اون نیازی به کمک تو نداره. اینو متوجه میشی؟ بجای اینکه اینهمه پست بزنی یکم روی حرفام فکر کن.
سرافراز جون..ميگم نكنه با اين حرفا منو امتحان كنه كه ببينه ميكم باشه يا نه؟
ها؟
اما اون ميدونه من چه اندازه بهش علاقه دارم.....
نظر تو چيه سرافراز؟
اگر واقعا هم داره امتحانت میکنه اگر کارهایی که گفتم انجام بدی از امتحانت سربلند بیرون میای.
رعنا جون حرفی بیشتر از اینایی که الان برات گفتم ندارم...