سلام
به هیچ کس اعتماد نکن فکر نکن همه مثل خودت صاف و صادقند یه روی دیگه هم دارند که در بعضی از مواقع استفاده میکنند
مخصوصا در این جامعه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
به هیچ کس اعتماد نکن فکر نکن همه مثل خودت صاف و صادقند یه روی دیگه هم دارند که در بعضی از مواقع استفاده میکنند
مخصوصا در این جامعه
سلام هستی
می شه بگی چرا اینطوری فکر می کنی ؟
سلام
به نظر من هیچ کس صلاح و مصلحت و موفقیت دیگری را نمی خواد حتی دو تا دوست و هر که بگه من موفقیت دوستم را میخوام این یه نظر ظاهری است
هر کسی به فکر منافع خودشه
شنیدی مگن گاو را زمین می زند به خاطره قلوه اش
برای من که این طوری بوده دوست جون جونی خودم
گاهی اوقات زیر ابی منو می زد و خیلی کارهای دیگه می کرد در روبه رو با من خوب بود ولی از پشت خنجر می زد
شاید خانمها این طوریند و این مسله در مورد اقایان صدق نمی کنه
چون اکثرا خانمها هستند که برای هم می زنند
شاید برداشت من اشتباه باشه
اما از اون به بعد پشت دستم را داغ کردم که دیگه به کسی اطمینان و اعتماد نکنم
سلام هستی:72:
مرسی از اینکه جوابمو دادی .
آیا تا حالا در این مورد با دوستت صحبت کردی ؟
و از دلیل رفتارش سوال کردی ؟ سعی کردی انتظارتت رو از او به عنوان یک دوست جون جونی بهش بگی ؟ آیا او از نظر تو در مورد خودش خبر داره ؟
اگر دوست داشته باشی می تونی کمی دقیق تر از رفتارهای دوستت که تو رو رنجونده حرف بزنی .
دوستان ،
براتون یه لینک می ذارم با عنوان "بدبینی و درمان آن ( بدبینی ، شکاکی و وسواس ) " لطفا نظراتتون رو در این مورد بنویسین .
- http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=257
با سلام من هم قبلا مواردی از نارو زدنها از دوستان به اصطلاح صمیمی و خیلی نزدیکم داشتم اما این مسئله باعث شد حواسم رو بیشتر جمع کنم و نه اینکه اعتمادم از همه سلب بشه و دور همه دوستیها رو خط بکشم بلکه تصمیم گرفتم هر حرفی را هر جایی بیان نکنم و این من باشم که مراقب خودم باشم نه آنها مراقب من!
آيا از اين سانسورها خسته نشدي؟؟
سلام
ما از حضرت علی نقل روایت داریم که به نزدیکترین دوستت خیلی اعتماد نکن اما الان دقیق فرمایش ایشان یادم نیست ولی نارو خوردن از رفیق رو تازه یک هفته است میفهمم یعنی چی میدونید گاهی اوقات آدم نیاز مبرم داره راز دلشو به یکی بگه حالا اون راز هرچی میخواد بعد میفهمی همه اطرافیانت از این راز خبردارند شکت به تنها کسی که میره همون رفیق نارفیقت واقعا ادم بهم میریزه من که خیلی برام گرون تموم شد ولی یه تجربه یاد گرفتم اونم اینکه ازاین به بعد حرفامو توی یه کاغذ برای خودم مینویسم شاید کمی اروم شوم وولی مطمئنم کاغذ حرفامو برای خودش نگه میداره تورو خدا به هیچ بنی بشری به غیر از خونوادتون اعتماد نکنید یعنی پدرو مادر فقط فقط ببخشید شاید مضخرف زیاد گفتم ولی احتیاج داشتم خودمو خالی کنم ممنون میشم نظرتون راجع به گفتهام بگید
سلام
خوب شما هم حرف منو زديد ديگه.
من هم مي گم همه آدما بد هستند مگر اينكه خلافش ثابت بشه. هيچ كس آينه نيست و آن چيزي كه نشان مي دهد نيست و ما هم نمي تونيم ادعا كنيم چهره شناس و آدم شناسيم. براي همين نمي تونيم كسي رو بشناسيم و اعتماد كنيم.