RE: وقتی نمیتونی حرف دلتو بگی!!!!
من هم با نظر شما موافقم اما الان خیلی ها با نگاه کارشناسانه میگن گاهی دختر باید حرکتی بکنه و یه اطمینان کامل رو به طرف بده که نه نمیشنوه. و این رو خیلی قاطعانه میگن
من هم براساس غرور دخترانه و دوست داشتنی اینو قبول ندارم
ولی گاهی ماجراهایی که از اطرافیان میشنوم یا می بینم منو به فکر میندازه که تو این اوضاع که گونه های عجیبی از دختران (فاقد غرور و نجابت و...)به شدت ،مشغول فعالیتن وهدفشون هم پسرایی مثل خودشون نیست بلکه ،پسرای مغروریه که سرشون تو کار خودشونه و ظاهر بدی هم ندارند ، بازم بقیه دخترا باید فقط ناظر باشن و هیچ راهی وجود نداره (البته نه با زیر پاگذاشتن اخلاق ) که حداقل از نیست و نابود شدن علاقه هاشون جلوگیری کنن نمیدونم چی باید گفت چون از یه طرف هیچ دختر معقول و موجهی، رفتارهای سبک دخترای ناموجه رو نمیتونه داشته باشه پس تکلیف چیه ؟؟؟؟
خیلی در اطرافم دیدم که ترجیحا سمت دختر های سبک و پراز حیله و دروغ و فوق العاده در دسترس ، میرن ودر برابر غیر قابل دسترس های با ارزش، محافظه کارانه برخورد میکنن !!!
خیلی ها رو دیدم که با این اشتباه ارزش های درونشون رو از دست دادن چون بعضی آدما با کوچکترین برخوردها هم میتونن به اخلاق آدم آسیب بزنن آروم آروم هم اینکارو میکنن !!!!ناظر بودن بر مرگ ارزشهای وجودی آدمها خیلی سخته مخصوصا وقتی راه حلی نباشه
واقعا راه حلی نیست؟؟؟؟
لطفا نظرتون رو راجع به مسائل ذکر شده بنویسید سوال خیلیهاست
سلام فرشته مهربان
من به انجمن آزاد دسترسی ندارم و نمیدونم چرا این تاپیک رو میخواید به اونجا منتقل کنین !!!
این موضوع مطرح شده مشکل خیلی از دوستان و اطرافیانمه و چون از نزدیک شاهد خیلی از مسائلشون بودم خیلی دوست داشتم بدونم اصل ماجرا چیه
مشکل با ضمیریه که انتخاب کردم؟؟؟؟!! اول شخص باشه به انجمن آزاد منتقل نمیکنین؟؟؟
میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزيز
ببخشيد ولي من هم حدس ميزنم شما شخصا دچار همچين مشكلي هستي ولي بنا به هر دليلي نميخواي از قول خودت مطرحش كني!
چون مطمئنا درگير همچين ماجراهايي بودي كه اين سوالها توي فكرت ايجاد شده! اينطور نيست!؟
شايد سوال اصلي شما اينه:
-يه دختر خوب بايد چيكار كنه كه بتونه خواستگاراي خوبي داشته باشه و زود ازدواج كنه!!؟
يا اينكه
-چرا اكثر پسرها فقط به دختراي رنگ و لعاب دار توجه ميكنن!!؟
سلام ممنون از شما آقای مهرداد اما سوالات این نبوداصلا منظورم این نبود که برداشت کردید فکر کنم کامل مسائل رو نخوندین واصلا قبول ندارم که دغدغه های آدم فقط باید مربوط به شخص خودش باشه !!!!!!!!!!!!!!!!چرا همش باید سوالات مربوط به شخص خودمون مطرح کنیم بعضی مسائل شخصی ،درسته مهمن ولی مقابل بعضی اتفاقایی که اطرافتون میفته کوچیک به نظر میاد
من خودم درگیر مسائل مختلف بودم که باگذشت زمان با همفکری دوستام باهاشون یه جورایی کنار میومدم
اما این موردی که گفتم برای خیلی از اطرافیانم اتفاق افتاده ، به این دلیل برام مهمه که با یکیشون هم تا چند وقت پیش تماس دائمی داشتم ،روز به روز به من از اتفاقاتی که میفتاد خبر میداد و ذهن من رو هم درگیر کرده بود البته خیلی وقته درسش تموم شده و از دانشگاه رفته و ارتباطم باهاش کمرنگ شده اما چون به لحاظ روحی خیلی به من نزدیک بود و باورهای شبیه به هم داشتیم مسئلش برام جدی بود و کمی هم عجیب
چون فرد اهل مطالعه ای بود سنشم از من بیشتر بودو یه جاهایی به منم کمک میکرد اما تو این ماجراها کم آورده بود و منم نمیدونستم در جواب حرفاش چی باید بگم
از این دست اتفاقات کم نشنیدم!!!!
فکر میکنم چون بیشتر کلافم میکرد وقتی یاد سوالاش میفتادم و جوابی هم تو ذهنم براش نداشتم ، مطرحش کردم و به نظر من این یه مشکل ریشه ایه که هیچ کس نمیتونه بگه خوب چون برای من اتفاق نیفتاده پس بهش فکر نکنم!! دلیلی وجود نداره
در مورد سوالاتی که عنوان کردید باید بگم سئوالات این نبود واضحه که هیچ دختر خوبی لازم نیست کار خاصی کنه که مورد توجه باشه ! سوال در مورد زمانیه که فرد مقابل جرات یا جسارت یا نمیدونم ؟؟؟هرچیز لازم رو نداره که حرفش رو بزنه و این وسط، معرکه ای باز میشه برای آدمای هوسباز که قصدشون احتمالا فقط بالا بردن آمارشونه
و در مورد سوال دوم :منظورتون از رنگ و لعاب دار اگه یه آرایش ظاهریه ،که هر پسری الان میدونه که زیبایی رو باید طور دیگه ای بسنجه چون به صرف آرایش همه زیبا میشن .اگر هم منظورتون زیبایی طبیعیه که ایرادی به مجذوب شدن پسرها نمیشه گرفت! البته مجذوب شدن با در نظرگرفتن جمعی از شرایط منظورمه
سوال در مورد زمانی ست که دخترانی با آرایش و ظاهر نامتعارف و سبک و یه سری رفتارهای نامعقول و حرکات معنی دار، آدم های خوب (البته طبق گفته ها و شنیده ها) و گهگاهی ساده رو نشون میکنن و اکثرا هم سمت پسرهای مثل خودشون نمیرن و فرد مورد حمله رو اسیر هم میکنن بدون اینکه هیچ کس به کمک اون فرد بیاد و تازه شاید از طرف دوستان تشویق هم بشه که جوونی کن و ازین حرفا .
این زمان راهی جز دیدن از بین رفتن خوبی ها در اطرافمون نداریم. درست نمیگم ؟؟!!
جدا از اینکه اون آدما اصلا تو زندگی شما چه نقشی دارن مهم مشکلیه که تو سطح وسیعی تو جامعه پیش اومده و مثل یه ویروس شایع میشه و گاهی هم عادی و شاید روزی برسه که با این اوصاف خوش قیافه با اخلاقی نمونه !!!!! :104:البته اغراق آمیز شه دوست دارم بدونم اسم اینا اشتباه فردیه یا کم عقلیه یا از اول خودشون هم موجه نبودن چرا انقدر راحت خوبی ها جلوی چشم نابود میشن و.........
کم شنیدیم زندگی آدم ها از هم پاشیده سر هوس یا نمیدونم هر چی که اسمش هست و آدمای درست چقدر کج و اشتباه رفتن!!! کم دیدیم آدمایی رو که ازین رو به اون رو میشن چون با آدمای ناجور مرتبطن!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط green smile
سوال در مورد زمانی ست که دخترانی با آرایش و ظاهر نامتعارف و سبک و یه سری رفتارهای نامعقول و حرکات معنی دار، آدم های خوب (البته طبق گفته ها و شنیده ها) و گهگاهی ساده رو نشون میکنن و اکثرا هم سمت پسرهای مثل خودشون نمیرن و فرد مورد حمله رو اسیر هم میکنن بدون اینکه هیچ کس به کمک اون فرد بیاد و تازه شاید از طرف دوستان تشویق هم بشه که جوونی کن و ازین حرفا .
شايد دليل اينكه خيلي اوقات پسرهاي خوب هم تن به همچين روابطي ميدن،سخت شدن شرايط و ازدواج و ترس از اقدام رسمي و مسائل مالي و متعهد شدن باشه...بنابراين واسه رفع نيازهاي عاطفي و جنسي خود به سراغ راههاي ساده و كم هزينه ميرن...
اين مسيري هست كه جامعه ما داره به سمتش ميره..،وقتي راه اصلي و درست رو ببندند يا دشوار كنند،انسان ناچارا به سمت راههاي ميانبر و چه بسا بيراهه ميره!!
درضمن مگه چند درصد پسرها فريب همچين دخترايي رو ميخورن!؟ مطمئن باشيد اكثر پسرهايي هم(پسرهاي به قول شما خوب) كه وارد همچين روابطي ميشن،آگاهانه اين رابطه رو انتخاب ميكنن و از همون اول هم به دنبال برطرف كردن نيازهاي غريزي خودشون هستن نه تشكيل يك عشق پايدار و ازدواج و...(به نظر من چندان فريبي هم از جانب دختر در كار نيست،چون مطمئن باشيد پسرها آگاهانه و با هدف مشخص به سراغ همچين دخترايي ميرن،اين دخترها فقط با اين رفتارهاشون به پسر چراغ سبز نشون ميدن،..)
ممنون
حرفتون خیلی منطقی و جالب بود
همین طوره که میگید پس باید تو انتخاب صفت خوب دقت کنیم چون ظاهرا باید کم و به جا استفاده بشه!
تو این مسائل آقایون جامع تر میتونن جواب بدن چون فکر میکنم بهتر همنوعانشون رو شناختن
اما حتما راه درستی هم برای آقایون وجود داره
اگه دنبال یه هدف سالم، از زمانشون واقعا استفاده کنن برای رشد و پیشرفت از هر لحاظ، و خودشون رو ملزم کنن که به اخلاق و پاکی پایبند بمونن تا زمانی که نیمشون پیدا بشه، کمتر دچار مشکل میشن اینطور نیست؟؟؟
به نظرم تو این زمان فقط یکی به داد میتونه برسه و اون هم فقط خداست هیچکس منکر سخت شدن شرایط جامعه برای جوونا نیست اما نباید بذاریم این سختیا اخلاق و به تبعش پاکی رو از آدم بگیره چون دیگه سخت میشه باشیم، ولی مثل یه مرده زندگی کنیم!!!
نقل قول:
اگه دنبال یه هدف سالم، از زمانشون واقعا استفاده کنن برای رشد و پیشرفت از هر لحاظ، و خودشون رو ملزم کنن که به اخلاق و پاکی پایبند بمونن تا زمانی که نیمشون پیدا بشه، کمتر دچار مشکل میشن اینطور نیست؟؟؟
فشار اميال غريزي اين چيزا حاليش نميشه!!
---------------------------------------------------------
البته از يه بعد ديگه هم بايد به قضيه نگاه كرد،اون دختري هم كه با به قول شما آرايش و عشوه گري و هزار فريب و نيرنگ سعي در جلب توجه يه پسر رو داره،اون هم نيازهاي غريزي خودش رو داره و شايد اين باعث بشه شخصا دست به كار بشه..
پس نميشه حتما اين دخترها رو فاسد خطاب كرد...
در كل مسئله كاملا مربوط به شرايط بد اجتماعي جامعه ميشه،ابعاد قضيه خيلي وسيعه...
ممنون موافقم اما با بخشی از حرفاتون
اگه همه مشکلات رو گردن جامعه بندازیم و خودمون رو بی تقصیر نشون بدیم درسته؟؟
امیال ممکنه خیلی با منطق سرو کار نداشته باشه ولی کنترلش که دست ماست
یعنی جامعه ست که داره مارو کنترل میکنه که به چه سمتی بریم؟؟!!! نه .پس اختیار چی میشه؟؟؟؟!!!
این رفتارایی که میگید عکس العمل آدماست برای رفع امیالشون، قابل توجیه نیست
پس چرا همه اینطور رفتار نمیکنن؟؟؟
پس نشون میده میشه عکس العمل دیگه ای هم داشت میشه متفاوت بود و به این تفاوت افتخار کرد
دخترا و پسرای زیبایی هستن که رفتارای غیر اخلاقی ازشون سر نمیزنه و ازآرامش لذت میبرن و در مقابل ،هستن کسانی که خودشون رو تو سیل کژ روی ها رها میکنن و میگن شرایط بده
سخته آدم خوب باشه ولی ماییم که انتخاب میکنیم راه راحت رو که ته نداره و پر از تاریکی درونه رو بریم ویا راهی که سخته ولی سلامتش و نهایتش تضمینیه!!!!
هممون با این مسائل و گیردادنهای آدمای مختلف سرو کار داریم پس چرا هنوز بین ما پاکی نمرده !!چون خیلی هامون به هر سختی و گیری خودمونو نباختیم و این خیلی ارزش داره چون آسون نیست
عرضه کردن که سخت نیس کافیه هر لباسی بپوشیم و هر کاری بکنیم که نگامون کنن مثل یه تابلوی رنگی!!! اما به قیمت از دست رفتن عزت نفس و پاکی و ...؟؟!! به قیمت جلب توجه جوونی که فرصت ازدواج براش فراهم نیست؟؟؟!!! این عین بی رحمی و قصاوت قلبه!!!!! نه اصلا قابل توجیه نیست .
يكي از همكلاسيامون از من خوشش ميومدوقصد خواستگاري از من رو داشت البته اينو بعدها كه كار از كار گذشت يعني دو سه روز بعد از نامزديم فهميدم (از طريق يكي از دوستام كه دوست پسرش با اون دوست بود)ناگفته نماند كه منم نگاهم به طرف مثبت بود يعني ممكن بود اگه پا پيش بذاره من جواب مثبت بدم يعني منتظر هم بودم كه بياد چون از برخوردش متوجه علاقش به خودم ميشدم چون اون با هيچ دختري توي دانشگاه مثل من برخورد نميكرد يوقت اشتباه نكنيدا ما با هم دوست نبوديم .ولي نميدونم چرا هيچوقت حرف دلش رو بهم نگفت منم پيش خودم گفتم شايد دچار توهم شدم ودارم اشتباه ميكنم اهل اينم نبودم كه خودم برم جلو.اين شد كه اين علاقه دو طرفه بدون اينكه حرفي از طرفين زده بشه الكي الكي كات شد ومن نامزد كردم.البته الان نامزدم رو خيلي دوست دارما :43: