-
RE: ترديد بحراني
سلام مجدد به کیانوش عزیز:
من با دقت موضوع شما رو خوندم . اما مساله اینجاست که به نظر من شما باید یک تصمیم قطعی بگیری. و به خدا توکل کنی و جلو بری.... معیارهای خودتون رو در نظر بگیر و اگر واثعا میبینی از 9 معیار اصلی شما ایشون فقط 3 معیار رو دارن خوب جای دو دلی نیست چون حتی به نصف هم نرسیده...اما اگر میبینین که از این 9 معیار 3 معیار بیشترین سنگینی رو داره و اون 6 معیار دیگه سهم خیلی کمی در زندگی آینده شما داره خوب پس بهتره کمی تجدید نظر کنین...به هر حال یا آره یا نه و اونوقت تصمیم خودتون رو اعلام کنید اگر منفی هست خیلی سریع با این خانم در میون بگذارین که ایشون هم به شما دل نبنده و اگر مثبت با خاتنواده در میون بگذارین و اعلام کنید با توجه به سن شما و ملاکها و معیارهای شما بهترین تصمیم رو گرفتین و فرد مورد غلاقه خودتون رو با در نظر گرفتن و قبول کلیه شرایطش انتخاب کردین. مطمئنا وقتی شما خیلی جدی و قاطع تصمیم خودتون رو اعلام کنین برخوردها متفاوت خواهد بود....
موفق باشین
-
با درود به دوستان گرامي،
نجواي عزيز، بسيار از پست شما متشکرم و ممنون از راهنمائي عالي شما. کاملا حق با شماست ، در اين ترديد نميشه صحيح تصميم گرفت، حتما بايد بصورت قاطع تصميم گيري کنم و ظرف چند روز آينده اين عمل رو انجام خواهم داد. همچنين از مديريت محترم سايت بدليل ايجاد چنين محفل گرم ومفيدي تشکر ميکنم. نجوا، از صحبتهاي شما مشخصه که يا تجربه بالائي داريد و يا از دانش کافي بر روي اين موضوعات برخوردار هستي ، بهرحال بسيار از شما متشکرم و من هم براي شما آرزوي موفقيت و کاميابي دارم.
-
سلام کيانوش عزيزم.
همه مطالبي که اينجا واسه تو نوشته شده جوابي نيست که تو ميخواي ميدوني چرا؟ چون هيچ کس نميتونه واسه تو تعيين تکليف کنه که اين کار رو بکن يا نکن.عزيزم اين مهمترين تصميم گيري زندگي تو هست . هيچ کس نميتونه جاي تو تصميم بگيره.فقط يه توصيه بهت ميکنم.اول تکليفتو با احساسه خودت روشن کن.ببين اين دخترو ميتوني به عنوانه همسره آيندت بپذيري يا اگر يه بهتر پيدا شد دلت ميسوزه. اگر تونستي اينو واسه خودت روشن کني خودت به جوابي که بايد بگيري ميرسي.تکليفتو با خودت و احساست روشن کن.بقيش خودش حل ميشه.
-
کیانوش عزیز:
خیلی خوشحالم که تصمیم قطعی خواهی گرفت..چون سخت ترین وضیعت ممکن بلاتکلیفی هست...
به هر حال هر تصمیمی میگیری برات آرزوی سعادت و خوشبختی و شادی دارم
-
سلام
اگر واقعا اون دختر دختري هست كه شما مورد نظرتون بوده ومطمئن هستيد كه هيچوقت بخاطر مسائلي كه ذكر كرديد اونو رو در آينده سرزنش نخواهيد كرد تصميمتون رو بگيريد و از خانوادتون بخواين كه اگر واقعا خوشبختي شما رو دوست دارن اجازه بدن اين وصلت سر بگيره و به شما كمك كنن كه بتونيد همسرتون رو با آبرو مندي توي فاميل بيارين .لزومي نداره كه همه دوستان و آشنايان ريز جزئيات زندگي شما و همسرتون رو بدونن .بعنوان مثال در مورد برادر من، مامان من حتي روزي كه قرار بود چند نفر از فاميل براي رفت و آمدهاي مرسوم به منزل همسر برادرم برن به بهانه اي اين مراسم رو در منزل خودمون برگزار كرد، يا حتي نامزدي رو كه معمولا خانواده عروس مي گيرن رو خانواده من برگزار كردن و تا الان كه اونا دو تا بچه دارن و چند سال از زندگيشون مي گذره كسي جز شما و دوستان همدردي از اين مسائل اطلاعي نداره.
البته به نظر من هم برابري سطح طبقاتي مي تونه خيلي از مشكلات را حل كنه و شما اگر مي خواين با اين دختر ازدواج كنيد بايد اونقدر دوستش داشته باشيد و اونقدر خودتون رو همراه اون بدونيد كه اگر در آينده مشكلي پيش اومد كه اونو از اين بابت ناراحت كرد، اون احساس تنهايي يا ضعف نكنه."بنابراين خوب فكر كنيد و درست و مطمئن تصميم بگيريد".:305::305:
-
سلام کيانوش.
من قبلا" اين مطلب را برات فرستادم اما نميدونم چرا روي صفحه نيست.به هر حال دوباره ميگم واست.کيانوش اگر دنبال اين هستي که اينجا يه نفر پيدا بشه بهت بگه بکن يا نکن اشتباه ميکني.ما اينجاييم که به هم کمک کنيم و مشکلاتمون رو به اشتراک بگذاريم و از تجربيات هم استفاده کنيم.نه اينکه به همديگه بگيم يه کارو بکنن يا نه.عزيزم به عنوانه يه خواهر بهت ميگم کل خواسته هاتو از يک همسفر ليست کن.خصوصيات فرده مورد نظرتو هم همينطور.ميزانه علاقتو به اونا اضافه کن.اول تکليف خودتو نسبت به اينکه مطمئني اين همونه که قراره يک عمر باهاش زندگي کني روشن کن. هروقت تونستي مطمئن بشي ميخوايش يا نه اونوقت به چيزاي ديگه فکر کن.
-
با سلام خدمت كيانوش عزيز و ديگر دوستان ؟
تا حالا اين ضرب المثل رو بار ها شنيدي كه "طرف هم خرما را مي خواد هم خدا رو " مي دوني منظورش چيه ؟
يكم بيشتر فكر كني به نتيجه جالب مي رسي ؟
يك قانون هست به نام فرصت / وقت /پول و ... از دست رفته ؟
مي دوني توي اين قانون چي مي گه ؟ با انتخاب يك راه از ميان راه موجب از دست رفتن يك سري چيزهاي مي شه كه توي اون راها هست و شما انتخاب نكرديد ؟ پس بهترين راه رو انتخاب كن تا از دست رفتهات به حداقل برسه خوب ياد باشه صفر نمي شه ولي مي توني نزديك به صفر برسوني
ببخشيد كه اينقدر خودموني گفتم و مي دونم كه اينها شما به خوبي مي دونيد درك مي كنيد
موفق باشي و خوب فكر كن در زمان انتخاب به اين مهمي فكر بايد 100 % باشه و احساسات 0 پس از ازدواج جاي اين دوتا بايد عوض شه
-
قدر خوبا رو بدون همينطوري از كنارشون رد نشو ديگه همچين فرصتي گيرت نمي يادا