RE: رابطه دختر و پسر در حد خطر ناک
سلام دوستان نماز روزه هاتون قبول
دیروز خواهرشوهرم یه چیزی بهم گفت که دارم شاخ در میارم:302:
اون با یه پسر دوست شده و از این رابطه مادر شوهرمم خبر داره اما اگر پدر شوهرم بفهم میکشتش.
اون گفت چند روز پبش که خونه تنها بوده دوست پسرش و به خونه راه میده و رابطه اونا خیلی خطر ناک میشه .
در ضمن اون پسریه که از نظر خانوادگی هیچ تشابهی به خانواده مادر شوهرم نداره در صورتی خواهر شوهرم میگه فقط می خوام با اون ازدواج کنم .
مادر شوهرم نمیدونه که اونا دارن چیکار میکنن و کارشون به کجا کشیده .حالا من موندم به مادر شوهرم بگم یا نه
از یه طرف نگران مادر شورمم که از شدت ناراحتی اتفاقی واسش بیفته از طرف دیگه هم نگران خواهر شوهرمم که این عشق الکی کورش کرده و بدی های اون پسرر و نمیبینه و واقعا در خطره.به نظر شما بگم به مادر شوهرم؟
RE: من خیلی تند خو و زود رنجم
سلام لیلا جان
ممنون که جوابم و دادی اما چطوری بگم ؟با گفتن این حرف ممکنه ناراحتی زیادی ایجاد بشه و خواهر شوهرم باهام لج کنه و فکر کنه من دعوا درست کنم.
به مادر شوهرتون بگيد بهش نگه كه شما موضوع را گفتين.
سلام
به نظر من با خود خواهر همسرتون درست و منطقی صحبت کنید و اونو از عواقب کارش مطلع کنی بهتره و بهش بگید که مجبورید اگه به روالش ادامه بده با مادرهمسرتون صحبت کنید
چون اون به شما اعتماد کرده و اگر شما به مادر همسرتون بگید اون می فهمه که شما گفتید و دیگه با شما هم حرفی نمی زنه در این مورد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پروانه مقدس
همسرم لیسانس صنایع غذایی داره .الانم با حقوق سربازی و یارانه ها امور زندگی رو میگذرونیم که البته منم یه ماهیه که سر کار میرم .
میدونین من یه اخلاق بدی هم که دارم اینه که زود مقایسه میکنم البته بیشتر تو دلم ولی وقتی هم که عصبانی میشم به شوهرمم میگم :ببین فلانی چقدر فعاله یا چقدر اهل ریسکه ولی تو حاضر نیستی ایده ی جدید بدی یا ...!
درود
مورد بسیار مهمی که میخواستم بهتون بگم اینه که برای یه مرد فوق العاده سخته که همسرش با کسی مقایسه اش بکنه!!
به قدری این مسئله مهمه که مرد واقعن خورد و شکسته میشه و همیشه توی دلش میمونه!
برای مرد هیچی بدتر از این نیست.
لطفا دیگه بهشون نگید این حرفو:316: