RE: چون خسته هستم تصميم به ازدواج دارم
دوست خوبم من مجردم . تا به حال حتي تجربه ي يه دوستي ساده با جنس مخالف رو هم نداشتم . ولي خيلي در اين مورد ( ازدواج ) مطالعه داشتم و اين چيزايي رو كه مي گم با اطرافيانم لمس كردم . شايد تا تو اون شرايط نباشي نتوني كسي رو درك كني ولي حداقل گام به گام با نزديكانم كه اين مشكلو دارن پيش رفتم ( و مي رم ) و ازشون چيزاي زيادي ياد گرفتم .
ممنون دوست من ... بنظرشما وباتوجه به تجارب دیگران که ازنزدیک لمس کردی ، تنهایی بعداز ازدواج به عشق یا علاقه قبل از ازدواج مربوط بوده یا اینکه بدلیل روش زندگی این اتفاق افتاده؟ دلیل اصلی چیه
یک مورد دیگه که دوست داشتم با شما دوست خوبم درمیان بگذارم اینه که : من هم تجارب تلخ اطرافم بسیار دیدم ... لمس کردم وهمراهشان غصه خوردم وترسیدم ... ترسیدم وفرار کردم
اون موقع ترسیدم از ازدواج و الان از عاقبت خودم میترسم
ترس از عاقبت واقع بینانه تره عزیز .. پس اگر تجربه ها بدبینت کرده .. به تجارب دیگری هم توجه کن ... با ارزوی خوبی ها
سلام
دوست عزیز از نوشته هایتان اینطور برداشت کردم که شما درصدد هستید بین ازدواج عاشقانه و تنهایی یکی را انتخاب کنید. باید بدانید که اینجای تفکرتان اشتباه هست.
یک زندگی مشترک که صرفا برپایه عشق شروع شود، کوچکترین تضمینی برای به فرجام رسیدن آن نیست. گواهش هم سرگذشت بسیاری از اعضای هم سایت است.
آنچه یک زندگی مشترک را پایدار می کند تشابه ارزشها، اهداف، طرز فکر دو نفر و همچنین نزدیک بودن سطح فرهنگ خانواده های آنهاست. . البته به دل نشستن طرف مقابل هم یکی از آیتم های انتخاب همسر هست و نه عاشق او بودن.
اختلافهایی که بواسطه عدم تشابه مسائل فوق بعد از ازدواج بوجود می آید، حتی یک عشق عمیق را هم می تواند تبدیل به نفرت کند و زندگی را به شکست و سرخوردگی منتهی کند.
بنظرم شما بهتر است بنشینید و تمام معیارهایتان را یکی یکی بنویسید و بسته به اهمیتشان نزدتان، ضریبی برای آنها درنظر بگیرید، رهایی از تنهایی و میزان علاقه هم هرکدام یک معیار هستند، بعد به تمام آنها امتیاز داده و جمع ببندید.
امتیاز 100% ایده ال است که به قول خودتان وجود ندارد، اگر این آقا امتیازی حدود 70% آورد مناسب ازدواج با شماست.
سلام اقاي عزيز ... اقاي blue sky
ممنون از اينكه به تاپيك من سر زديد ... من مدتي است كه به تاپيك هاي زيادي در سايت سر ميزنم و مشاوره ها رو ميخونم ... يكي از بهترين مشاوره دهنده ها شما هستيد ... چون واقع بينانه با مسائل برخورد ميكنيد... معلومه تمام تاپيك من رو خونديد ... ممنون
من با مجرد موندن اصلا مشكل ندارم .. با تنهايي و دلمردگي مشكل دارم با افراد سوء استفاده چي مشكل دارم ... با بلاتكليفي مشكل دارم و خيلي چيزهاي ديگه
نه اشتباهه .. من درگذشته بدنبال ازدواج عاشقانه بودم ولي الان بدنبال ارامش زندگيم ... و ميترسم ازدواج بدون علاقه اي كه ميخواهم در موردش تصميم بگيرم ، منجر به تنهايي بعد از ازدواج بشود.
ميدونيد .... بنظر من تو اين شرايط درصد 70 هم ايده اله ... من در گذشته موارد بسياري داشتم كه درصد ميدادم و چون درصد بالايي نميگرفتند و من هم عاشقشون نبودم ... منتفي ميشدند ... كه نتيجه شد وضعيت الان من
... در حال حاضر تفاوت نداشتن زياد در مسائل فرهنگي ، خانوادگي ، عقيدتي و اخلاقي ملاكه منه ...كه طرفم دراين موارد تفاوت خيلي زيادي با من نداره
ولي مشكلات ديگري هم وجود داره ( خواهش ميكنم درمورد اين مشكلات نظر بدين )
1- سطح طبقاتي و مالي ( با اينكه تحصيل كرده است ولي درامد پاييني داره و بسيار شغل عوض ميكنه)
2- بسيار تنبل و راحت طلبه
3- احساس نميكنم ادم مسئوليت پذيري باشه ولي خودش ميگه وقتي وارد زندگي شدم ، زندگي خودش مجبورم ميكنه
4- درنهايت علاقه ندارم .. و بيشتر اصرار از اونه
dogoharanعزیز من تازه عضو سایت شدم . اما مدت زیادیه بیشتر مطالب سایت رو هر روز می خونم . به نظر من هیچ کس از چیزی که داره راضی نیست . کلا این ذات آدمهاست که عادت دارن ناراضی باشن . شما خودتون به اطرافتون نگاه کنین هر کس از یه چیزی می ناله . تو همین سایت که من مطالب رو می خونم . مثلا خیلی می بینم خانمی فقط به خاطر خانواده همسرش می خواد جدا بشه . من می بینم خانواده همسر من خیلی خوبن دوستم دارن خودش هم خوبه رفتار و اخلاقش عالیه اما در حال حاضر درگیر مسائل و مشکلات مالیه . اوایل این برای من سخت بود اما خوب وقتی می بینم خوبی های زیاد دیگه ای داره هم خودش هم خانواده اش رو ذهنیت خودم کار کردم و سعی کردم راضی باشم . من و اقعا نمی دونم واسه ازدواج چی از همه مهمتره هر چقد سفت و سخت بگیری بازم تو زندگی که بری یه مشکل تازه پیش می آد الان تنها چیزی که به اطمینان می تونم بگم برای ازدواج اینه که بیشتر از اینی که به طرفت بخوای اطمینان داشته باشی باید از خودت مطمئن باشی این که تصمیم بگیری و اینکه می خوای زندگی کنی . زندگی هم آسون نیست باید خودت رو برای هر شرایطی آماده کنی . یه چیزی مثل یه جنگ . این که دوستان می گن تنها موندن بهتر از زندگی بد است درست نیست . زندگی رو خودت می سازی اگه بده بدون خودت هم مقصری . به نظر من آدم اگه بخواد هر شرایطی رو می تونه تغییر بده . مهم نیست که چه مهره هایی داره مهم اینه که مهره هایی که تو دستته رو خوب بچینی
موفق باشی
در ازدواج مهمترين موضوع هم كفو بودن است. اين موضوع را مد نظر داشته باشين.:305:
رهای عزیز.... چقدر زیبا گفتی .. نکاتی که گفتی من وبفکر فرو برد
خیلی خوبه که خودت وراضی نگه میداری .. من هم همیشه سعی ام بر این بوده ولی ... گاهی سعی ما کارساز نیست گاهی کم میاریم
من الان کم اوردم
منم مشکلات دوستان ودر سایت میخونم و گاهی شکه میشم بعضی هاشون واقعا نفس گیره وخدا روشکر میکنم ودعامیکنم شرایطش تغیر کنه .. چون مطمءنم نهایت سعی اش وکرده تا بسازه نه خراب کنه .. این شرایطه که اون و به اینجا رسونده
واقعا درسته که باید خودمون وبسازیم تا روش زندگیمون درست ساخته بشه .. همینه..... ولی فقط این نیست .. مگه نه؟ چون رابطه ها دوطرفه است ..
نوشته او خیلی عالی بود ونشان تجربه ... ممنون عزیز