-
RE: در مرز افسردگی
ممنون همدم عزیز از راهنماییت
اما من حرفی نزدم که کسی را برنجاند
حرفی زده ام که خودم را رنجانده
نمیدانم کسی متوجه منظورم میشود یا نه؟مثلا انسانها گاهی اوقات حرفهایی میزنند که تاثیر منفی ان در زندگیشان
به زودی نمایان میشود من میخواهم بدانم ایا راهی هست که تاثیر منفی ای روی زندگیم نداشته باشد؟
همان انرژی منفی و مثبتی که به کائنات میدهیم (منظور)
-
الان متوجه شدم یعنی کسی مثلا گفته شما کندذهنید (ببخشیدا) میترسید کند ذهن بشید؟
نه عزیزم به حرف گربه سیاه بارون نمیاد:311:
اتفاقا باید خیلی تلاش کنی که حرفش ثابت نشه نباید کینه به دل بگیری باید قوی باشی در جهت مثبت تلاش کنی عزیزم:43:
-
سلام
کسی پاسخ سوال مرا نداد من دنبال این جواب میگشتم که خوشبختانه پیدا کردم حال این را می گذارم تا اگر
کسی مسئله من را داشت به جواب برسد
دوست خوبم ناخوداگاه ما تاثیر زیادی از ذهنیت و خودگویی ها و باورهای ما دارد . باور هایی که به صورت واقعی جزو اعتقادات ما در آمده می تواند بر ناهشیار اثر گذاشته و در دنیای واقعی نمود پیدا کند . اما به این معنا نیست که یک بار گفتن یک حرف تاثیرش را برای همیشه بگذارد . خوشبختانه تکرار های مداوم ذهنی نیاز است تا بتوانی در مورد امری موثر واقع شوی. ضمن این که خواست خدا را هم باید در نظر گرفت و این مسئله قطعی نیست . یک خبر خوش هم این که مثبت گویی ها نفوذی چند برابر منفی گویی ها دارد . لذا اگر هم از روی اشتباه منفی گویی کردید با ایمان و اعتقاد مثبت ها را تصور کنید و به باور تبدیل کنید .
به همین دلیل است که روان شناسان توصیه می کنند نگرش های مثبتی در زندگی داشته باشیم تا فرکانس ها و پالس های مثبتی ساطع کنیم . افراد ناامید و منفی بین معمولا با حادثه های بیشتری روبرو می شوند و گرفتار تر هستند . اما باز هم تاکید می کنم این مسئله قطعی و مطلق نیست .
عباراتی که از دیگران نقل قول کردید خرافات بوده و علمی نیست خود را تحت تاثیر خرافه قرار ندید اما مثبت اندیش باشید .