سلام دوستان.
من خیلی فکر کردم و متوجه شدم بی میلی و اکراه من کلا نسبت به ازدواجه نه فقط نسبت به این شخص.
در چنین شرایطی بهتره چیکار کنم؟
تو رو خدا راهنماییم کنید. فقط دو روز دیگه برای جواب دادن وقت دارم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان.
من خیلی فکر کردم و متوجه شدم بی میلی و اکراه من کلا نسبت به ازدواجه نه فقط نسبت به این شخص.
در چنین شرایطی بهتره چیکار کنم؟
تو رو خدا راهنماییم کنید. فقط دو روز دیگه برای جواب دادن وقت دارم.
sarshar jan mi2nam bgam majerat daqiqan mesle majeraye mane.farqemun ine k man b un aqai k kheili kheili 2sam dasht va moqeiyate khuB dasht alaraqme ink alaqei bhsh nadashtam javabe mosbat dadam faqat be khatere moqeiyatesh.daqiqan atrafiyan bhm goftan case khuBye b khodam goftam khob pesare khuBye kam kam bhsh alaqemand misham.ta j mosbat bdam 6 mah 2l keshid.2 in 6 maham daqiqan dargiriyaye shomaro dashtam.alan yesal az ashnaemoon migzare.va b qole in aqa man kheili in modat nakhaste tahqiresh kardam unam be in dalil k mano 2s dasht va manam taze dashtam sai mikardam alaqemand sham taBEye k in vasat man uno dark nemikardam va shayad 2 khelale rabete harfa va karae mikardam k tahqir beshe.va vaqan migam k nakhaste bude.alan un ehsa3 tahqir tabDl shode b kine .yani ta man bhsh alaqemand sham k shodam un dg alaqei b man nadasht.va bkhatere in he3 kine azam mikhad k tamum konim.kheili ehsa3 baDye.qarar nist Dgaran be jaye u zendegi konan.khodet tasmim bgir.be jorat mi2nam bgam enqad mano 2s dasht k b khodam migoftam man har balae sare in aqa Byaram bazam bhm alaqe dare vali har kaC ye zarfiyaT dare.man tajrobeE nadashtam va vaqan nemidunestam byd ba ye asheq chejoori barkhord kard.kheili eshtebaha kardam vali b Dde tajrobe negah mikonam bhsh.omidvaram tasmime dorosto bgiri
دوست عزیز miss cherry عزیز نوشتن متن به صورت فینگلیش با قوانین تالار مغایرت دارد.. لذا جهت اطلاع شما لطفا اگر امکان نوشتن فارسی به صورت مستقیم را ندارید از سایت هایی کمکی برای تبدیل متن فینگلیش به فارسی استفاده کنید ...در همین راستا از تاپیک تبدیل فینگلیش به فارسی استفاده کنید دوست خوبم
یا اینکه از سایت های مربوطه استفاده کنید که یکی از انها در زیر اورده شده:
سایت تبدیل فینگلیش به فارسی (به صورت کاملا انلاین)
مثلا متن ترجمه شما این طوری هست:
نقل قول:
سرشار جان می2نم بگم مجرت دقیقا مثل مجرای منه. فرقمون اینه ک من ب اون آقایی ک خیلی خیلی 2سم داشت و مقییته خوب داشت آلرقمه اینک الاغی بهش نداشتم جواب مثبت دادم فقط به خاطر مقییتش. دقیقا اطرافیان بهم گفتن کاسه خوبی ب خودم گفتم خوب پسر خوبی کم کم بهش علاقمند میشم. تا ج مثبت بدم 6 ماه 2ل کشید. 2 این 6 ماهم دقیقا درگیریای شمارو داشتم. الآن یسل از آشناعمون میگذره. و ب غل این آقا من خیلی این مدت ناخواسته تحقیرش کردم اونم به این دلیل ک منو 2س داشت و منم تازه داشتم ساعی میکردم علاقمند شام تبهی ک این واست من اونو درک نمیکردم و شاید 2 خلال رابط حرفا و کراع میکردم ک تحقیر بشه. و واقان میگم ک ناخواسته بوده. الآن اون اهس3 تحقیر تبدل شده ب کینه . یعنی تا من بهش علاقمند شام ک شدم اون دیگه الاغی ب من ندشت. و بخاطر این ه3 کینه ازم میخواد ک تموم کنیم. خیلی اهس3 بادی. قرار نیست دگرن به جای یو زندگی کنن. خودت تصمیم بگیر. به جرات می2نم بگم انقد منو 2س داشت ک ب خودم میگفتم من هر بالائ سر این آقا بیرم بازم بهم الاغ داره ولی هر کسی یه ظرفیت داره. من تجربه نداشتم و واقان نمیدونستم بید با یه عاشق چجوری برخورد کرد. خیلی اشتباها کردم ولی ب ده تجربه نگاه میکنم بهش. امیدوارم تصمیم درستو بگیری
مرسی از اینکه متنمو به فارسی برگردوندین.نیاز هست دوباره متنو به فارسی بنویسم؟ آخه یه جاهاییش غلط املایی داره
نه نیازی نیست دیگه بقیه میفهمن ایشالا از بعدا دیگه همیشه فارسی بنویسید با تشکر از همکاری و همراهی شما .. متشکرم دوست عزیزم
سلام ممنون از همگی:72::72::72:
دیروز جواب منفی دادم.
میدونم خیلی دلش شکسته. احساسش رو درک میکنم.دلم میخواد مثل یه خواهر میتونستم بهش دلداری بدم اما نمیشه.
از دیروز تا حالا نگاه های سرد بابا و مامان و اطرافیانم رو حس میکنم. آخه همه موافق بودن جز دل خودم.بهم میگفتن آخه این ناشکری نیست که به چنین آدم با ایمان و با اخلاق و سالم و ... جواب منفی بدی؟
ولی این نگاه های سنگین چند وقت دیگه تموم میشه.
شاید من ناخواسته بهش ظلم کردم و باید زودتر میگفتم جوابم منفیه و محکم موضعم رو حفظ میکردم و توی رودربایستی و دلسوزی گیر نمی افتادم.
حالا میدونم خیلی ناراحت و دلشکسته است. به خصوص که خیلی ابراز علاقه میکرد ولی من باز جواب منفی دادم. حتما غرورش خیلی شکسته. و من از این بابت خیلی براش ناراحتم. اما میدونم ایمانش به خدا خیلی قویه و میتونه زود بلند بشه و زندگیش رو بسازه.
دلم میخواد بهش بگم اگر بهش ظلم کردم منو ببخشه ولی به خدا ظلم بزرگتری بود اگر با اکراه و بی میلی وارد زندگیش میشدم.
الان شاید درد بکشه اما به نظر خودم بهترین کاری بود که میتونستم بکنم. از عذاب وجدان دارم خفه میشم. اما امیدوارم اون و خدا منو ببخشن.
شما هم براش دعا کنید.
برای منم دعا کنید.
به نظر من درست ترین کارو کردی.ولی حواست باشه همین دلسوزیت باعث نشه بری سمتش دوباره...چون اونموقع بزرگترین اشتباه می کنی
سلام
این چندوقت که جواب منفی داده بودم خیالم خیلی راحت بود. اما باز ایمیل فرستاده و خواسته یه فرصت دیگه بدم. جوابش رو ندادم.
نمیدونممشکل از کجاست. از قیافه اش خوشم نمیاد یا هنوز توی درد های گذشته ام سیر میکنم که نمیتونم بپذیرمش.
اصلا یه جوری شدم انگار دلم میخواد یه مئت به فکر خودم باشم و از نظر فردی رشد کنم. حس میکنم آمادگی پذیرش مسئولیت زندگی رو از دست دادم. در صورتی که تا دو سال پیش اصلا اینطوری نبودم.
خودم ترجیح میدم جوابش رو ندم و امیدوارش نکنم ولی درون خودم بیشتر بهش فکر کنم ببینم چی میشه. شما چه پیشنهادی دارید؟
سلام سرشار عزیز
عزیزم میفهمم چی میگی...خدا نکنه آدم به کسی حس خاصی پیدا نکنه...اونوقت دنیا کمر
همت مینده واسه اینکه تو به طرف برسی...اما اگه دلت باهاش نیست با موقعیت خوبش خودتو
فریب نده چون موقعیت بعد یه مدت عادی میشه و محبت بین آدمهاست که مهمه و میمونه...
من خودم 2تا خواستگار اینجوری داشتم اما حسم بهشون مثل برادر بود..اصلا نمیتونستم به چشم
شوهر نگاشون کنم...جالبش میدونی چیه؟ اگه دو نفر همو با همه وجود بخوان دنیا تو کارشون
جدایی میندازه مثل من و عشقم...اما باور میکنی انتظار برای عشقم واسم از زندگی با آدمی
که بهش هیچ حسی ندارم شیرین تره؟...حس می کنم اگه با اون آدما ازدواج می کردم
بهشون خیانت می شد وقتی بهشون حسی ندارم...
عزیزم هیچ وقت و هیچ وقت و هیچ وقت از روی دلسوزی با کسی ازدواج نکن!!!!
اول مسائل خودتو حل کن و موضعتو با ازدواج روشن کن بعد با کسی که به دلت میشینه و
آدم خوبیه ازدواج کن...چون ازدواج پیوند 2 تا دل و یکی شدن با همه پس دیگه تردید نکن!!!
تو اگه امیدوارش کنی یا بی میل بهش جواب + بدی تو حقش ظلم کردی و دائم میخوای بزنی
تو سرش که خودت خواستی و تحقیر هم عاقبت خوشی نداره...
من نمیدونم انگار دیگران میخوان جای ما زندگی کنن یا ازدواج معاملست که تا آدم جنس خوب
دید بخره؟؟؟ باید دید اون چیز خوب اصلا به کار تو میاد اگه مجبور باشی یه عمر باهاش باشی
؟؟؟ دور انداختنی هم که نیست.
پس...
اول مسائل خودتو حل کن و موضعتو با ازدواج روشن کن بعد با کسی که به دلت میشینه و
آدم خوبیه ازدواج کن...چون ازدواج پیوند 2 تا دل و یکی شدن با همه پس دیگه تردید نکن!!!
منم کاملا با بهار موافقم.اگه به دلت نمی شینه و دوسش نداری خودتو اذیت نکن وگرنه عاقبتت می شه مثل من.هر کسی یه ظرفیتی داره بی علاقگی تو به اون یه جور تحقیر براش که بعدها می فهمه