RE: خطی خشن روی صورتم . . .
سلام دوست عزیز
انسان زیباییش به باطن و اخلاق و تبسم روی لب و مهربونیاش هست ٰ نه به قد و هیکل و خطوط روی صورت و ....
اول شما باید این رو بپذیرید که ظاهرا پذیرفته اید ٰ و مطمئا دارای اخلاق زیبا هستید ٰ به همین خاطر هم هست که به این مساله اهمیت نمیدید .
اما برداشتن آن خط روی صورتتون اگه امکان داره ٰ و ضرری نداشته باشد بسیار هم خوبه ٰ به هر صورت ما جدای از اخلاق و ... برای ارتباط با سائرین و همسر مخصوصا نیازی به ظاهر زیبا و آراسته داریم .
اما اگه خودتون خیلی تمایلی ندارید با برداشتن آن ٰ این رو حفظ کنید تا ازدواج ٰ آن وقت بسپارید به همسرتان ٰ از او نظر خواهی کنید ٰ به هرصورت همسرتان هست که عمری میخواد کنار شما زندگی کنه و برای اون ممکنه مهم باشه یا نباشه . اگر او دوست داشت برداریدش وباز ضرری نداره ٰ خوب بردارید ٰ تازه اگه به خاطر اون برداریدش کمک به رابطه تون هم میکنه ٰ
در روایات هم داریم که مردها هم مانند زنها وظیفه دارند خود را برای همسرشان و طبق سلیقه آنها ( در چارچب مسائل شرعی ) آراسته کنند .
(( یادم رفت بگم ٰ البته منم مثل شما یه تکه گوشت کوچولو مانند یه جوش روی صورتم دارم ٰ که هم خودم به اون عادت کردم و هم همسرم ٰ و به همسرم برای برداشتنش گفتم ٰ او گفته من اینجوری دوستت دارم و میخوام باشه ))
ضمنا همانطور که دوستان اشاره کردند آنچه یک مرد را زیبا میکند ٰ تبسم در چهره است ٰ و جدی بودن در عمل
با امید موفقیت شما دوست عزیز
:43::43::43::72::72::72:
سلام خارپشت عزیز
از ظهر که این تاپیکتونو دیدم فهمیدم بخاطر ریحان خانومه
اگه دوستش داری بهش دست نزن اگه انشالله به ریحان رسیدی ازش نظر بخواه تا ببینی واقعا براش مهمه یا نه
که اگه خدای نکرده به هم نرسیدید با توجه به اینکه میگید این[color=#0000CD] خراش رو دوست دارید ناراحت نشید:72:
ميگم عكستو اينجا آپلود كن ببينيم لازمه برش داري يا نه!:311:
خارپشت عزيز جاي زخم روي صورت شايد براي شما جزئي از صورتتون باشه جزئي از خاطراتتون باشه چون همواره ديديدش و عادت كرديد ...
ولي براي خانومتون جاي زخم عميقه كه صورتتون رو خشن كرده مخصوصا خانومها هم كه روحيه لطيفي دارن همش تصور ميكنه اون زخم چه جوري بوده كه جاش اينطوري مونده بعد براش يكم چندش آور ميشه...
خارپشت عزیز
خیلی خوبه که اینقدر برتون مهمه که همسر ایندتون بتونه با ظاهرتون ارتباط خوبی برقرار کنه.
به خدا خیلی کمن این جور مردا که به شعور بصری همسرشون احترام بزارن. به این میگن فداکاری.
به خاطر دل قشنگی که دارین، بهتون حسادت میکنم.:163:
ینطوری آدما میتونن ظریف زندگی کنن.
من که از صورت خیلی خیلی صاف و براق، زیاد خوشم نمیاد. صورتی رو دوست دارم که یه چاله چوله ای داشته باشه. یه کوچولو ( نه فکر کنید زیاد ها)
منم رو صورتم یه جای سوختگی کوچیک از زمان 6 سالگیم دارم. ازش بدم نمیاد. بهتره بگم مثل شما که جراحتتونو دوست دارین، من باهاش حال میکنم. :180:
بهتره انتخاب رو به همسر آیند تون بسپارین. شاید ایشون نشونه خاص شوهرشو دوست داشته باشه. کی میدونه ها؟؟؟؟؟:43:
ممنو دوستان من جوابمو گرفتم
ضمن اینکه جای زخمی که رو صورتم مونده نه زشته و نه چندش اور !!:160:
اگه اینجوری بود که دیگه نیازی به بحث نبود
فعلا که خبری نیست
هر وقت اومد نظرشو میپرسم :72: