RE: ترديد در انتخاب همكار خواستگار من
دوست عزیز
مخالفت خانواده رو دلیل جواب منفیت بگو و دلیلی هم نداره که بخواهی زیاد توضیح بدی قراره جواب آره و یا نه بگی بیخود طول و تفسیر نده.
قبل از سفرهم بهش بگو و با فکر آروم برو مسافرت و گرنه تو مسافرت هم مرتب فکرت درگیرش هست.و زیاد لذتی از مسافرت نمی بری.
1- نمي دونم موضوع رو از خودش بپرسم يا نه؟؟؟؟؟؟؟ .....
عزیزم ، این موضوع در ابهام نمونه بهتره ... چون هرچقدر بیشتر درابهام بمونه برات بزرگتر میشه در حالی که شاید برات توضیحات کافی بده و قانعت کنه... بهر حال هر مسءله ای باید حل بشه ...تا مسکوت بمونه
شروع کن از صداقت صحبت کردن و خواسته هات در این مورد مهم ، بعد به این موضوع اشاره کن وازش بپرس
ولی به این نکته توجه کن که هیچ کدوممون بی نقص نیستیم وممکنه درمورد ارزشی داد سخن بگیم و فرداش شرایطی پیش بیاد که همون کار ازما سربزنه
پس عزیز دل ، شک وتبدیل به اتهام و اتهام تبدیل به جرم نکنیم
بعد که صحبت کردی ... با توجه به مصلحتی که میبینی
نقل قول:
اگه بخوام بهش جواب رد بدم ، نمي تونم اختلاف سني رو بهونه كنم ، چون از اول سنش رو مي دونستم . چطوري بگم نه ؟
خب نشستين فكر كردين،مشورت كردين،..به اين نتيجه رسيدين كه اين اختلاف سني مناسب نيست!به همين سادگي!
شما میتونید بگید خانوادتون راضی نیستن این خیلی دلیل خوبیه چرا نمیگی؟
قبل از سفر بگو اینقدر سخت نگیر:43:
سلام دوستان .
ديروز حدوداً 45 دقيقه در محل كار تلفني باهاش صحبت كردم . تصميم گرفتم به خاطر كنجكاوي خودم هم شده و اينكه بعد پشيمون نشم كه زود قضاوت كردم ، كليه ابهامامو ازش بپرسم . رك و راست در مورد خانوادش ، جريان برادرش و اخلاق مادرش و هر چيزي كه باعث مي شد به صداقتش شك كنم ازش پرسيدم . قبلش هم براش روشن كردم كه چقدر صداقتش برام مهمه . خب اونم خداييش تمام چيزاي خانوادگيشونو برام توضيح داد ( حتي بيشتر از اوني كه مي دونستم ) . تا حدودي فهميدم كه خانوادشون ضربه1 كلاغ 40 كلاغ فاميل رو خوردن و قانع شدم اما تا نباشد چيزكي مردم نگويند چيزها .... ديروز گفت برا شناخت بيشتر بايد كلي سوال ازم مي پرسيده ( منم مي خواستم ازش بپرسم ) ولي چون تو محيط كار نمي شه ، اونا رو نوشته . 107 تا سوال ( در مورد همه چي ) اورد بهم داد و گفت منتظر سوالات هستم. بهش گفتم هنوز نمي دونم اين موضوع چقدر ادامه پيدا مي كنه ( من نظرم 50-50 ست ) مي رم مسافرت ، هم در مورد سوالات و هم تمام اتفاقات اين دو ماه فكر مي كنم .چون اون خيلي هم وابسته ( به گفته خودش دلبسته ) شده شايد بعد از 2 هفته نديدن من با جواب منفي راحتتر كنار بياد ( البته چون وابسته اش نشدم خيلي هم فكرم درگير نيست ) دوست دارم تو حرم امام رضا( ع) تصميمو بگيرم و مثبت يا منفيشو وقتي برگشتم بهت اعلام مي كنم . ( اگه الان بگم فكر مي كنه تحت تاثير چيزايي كه شنيدم تصميم گرفتم ).
راستي بچه ها يكي از دوستاي صميميم ( همكارم هم هست ) يكسال پيش در حالي كه با شوهرش 15 سال اختلاف سني داشت ازدواج كرد .( 26-42 ) الان خيلي خوشبختن ، خيلي ازش مشورت گرفتم و ميگه تو مي توني با مشكلات اختلاف سني كنار بياي و اگه اصول اصلي تون يكي باشه مشكلي پيش نمي ياد . از يه طرف دوستمو مي بينم و از طرفي همه مي گن نه ......چيكار كنم ؟؟؟پشيمون نمي شم ردش كنم ؟؟؟؟؟
نقل قول:
راستي بچه ها يكي از دوستاي صميميم ( همكارم هم هست ) يكسال پيش در حالي كه با شوهرش 15 سال اختلاف سني داشت ازدواج كرد .( 26-42 ) الان خيلي خوشبختن
-اولا كه اونها تازه 1 سال هست كه ازدواج كردن(دوره "عزيزم گفتن و جانم شنفتن"!!!) و هنوز شب درازه...!!!
-ثانيا از روي ظاهر زندگي و حتي گفته ي شخص،نميشه فهميد طرف واقعا خوشبخت هست يا نه!!
-راستي به نظر من توي حرم امام رضا تصميم نهايي رو نگيريد! اونجا غرق احساسات خواهيد شد و معلوم نيست كه تصميم درستي گرفته بشه..!
-بازم ميگم ،شما به اون آقا دلبسته شدين! وگرنه،اين همه،همه دارن ميگن اين اختلاف سني مشكل ساز هست، تا الان بايد بيخيال ميشدي ولي ظاهرا گوش شما به اين حرفا بدهكار نيست!
به هر حال انشاالله كه تصميم درستي بگيري:72:
شما الان دارید خودتونوتوجیه میکنید چون به این آقا نمیتونید بگید نه چون اینقدر تحت تاثیر احساسات این آقا هستید نمیتونید واقعیت رو ببینی
دوستی پیدا کن که اختلاف سنیشون بالاست و 10-15 ساله ازدواج کردن
عزیزم شما نمیگم وابسته اید ولی از ابراز علاقه های این آقا خوشتون اومده داری خام میشی
داری دنبال راهی میگردی که خانوادت و افراد این تالار رو مجاب کنی که یکی بگه به هم میاید
بخدا ازدواج با کسی که سنش به شما بخوره خیلی طراوت و لذتش بیشتره
پس فردا بچت بخواد بره مدرسه خجالت میکشه بگه این بابامه اینقدر احساسی تصمیم نگیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya_sh
راستي بچه ها يكي از دوستاي صميميم ( همكارم هم هست ) يكسال پيش در حالي كه با شوهرش 15 سال اختلاف سني داشت ازدواج كرد .( 26-42 ) الان خيلي خوشبختن ، خيلي ازش مشورت گرفتم و ميگه تو مي توني با مشكلات اختلاف سني كنار بياي و اگه اصول اصلي تون يكي باشه مشكلي پيش نمي ياد [/b]
ببخشيد،ولي مثل اين مي مونه كه شما بگيد فلاني "مرگ موش" خورد و زنده موند،پس منم بخورم!!
در ضمن: 16=26-42
رویا خانم،
به غیر از مساله اختلاف سنی و مخالفت خانواده تون، مساله اینکه چرا این آقا تا این سن مجرد مونده هم مهم هست.
چه دلیل یا دلایلی باعث شده که تا 38 سالگی ازدواج نکنند؟ مردی که تا این سن ازدواج نکرده احتمال اینکه مشکلاتی داشته باشه زیاده. بهش فکر کن.