RE: یه مشکل عجیب که دیوونم کرده...
دوست خوبم!
بدبینی به هر شکل و اندازه ای بده و باید از اخلاقیات حذف بشه.
بین احتیاط و بدبینی فرق بسیار زیادیه. احتیاط شرط عقله، اما بدبینی ضعف احساسه!
نشانه شون هم اینه که در احتیاط شخص از تصمیم خودش خرسنده، در مورد کسی قضاوت و پیش داوری نمیکنه، به شخص خاص مضمون نمیشه، تنها به تناسب موقعیت امنیت رو برقرار میکنه، اما در بدبینی، فرد همیشه از احساسش نسبت به دیگران در رنجه. گاها پیش داوری میکنه، مدام منتظر بدبیاری و خیانته و .....
پس با این حساب باید امنیت رو همواره برقرار کرد، اما به دنبال احتیاط، نه در نتیجه ی شک و بد بینی.
خانم نسیم،
ظاهراً بدبینی شما خلاصه می شود به دنیای مجازی و چت و اس ام اس با جنس مخالف.
اگر اینطور هست باید به شما بگویم که این بدبینی ایرادی ندارد. این تالار با این گونه روابط با جنس مخالف موافق نیست و اونها رو خطرناک می داند.
اگر مایل بودید می توانید در همین تالار ببینید چقدر دخترهای همسن شما از این روابط ضربه می خورند، پس حق دارید بدبین باشید!
پس من هم حرفهای خانم بلو اسکای رو تایید می کنم.
ولی اگر به خانواده تون و به دوستان دخترتون و کلاً به هر کسی که می بینید بدبین هستید، اوضاع فرق می کند.
سلام عزیزم این رفتار شما از کی و چرا شروع شده؟
ترس از آبرو خیلی خوبه ولی اگه رفتار شما طوری باشه که مثلا اگه خانوادتون متوجه بشن ناراحت بشن درسته ولی اگه نسبت به هر غریبه ای این ترس رو دارید که اذیتتون کنه و همیشه نگران باشید درست نیست باید برید مشاوره
ترستون از چیه؟ آیا قبلا کسی شمارو ترسونده؟ مثلا پدرتون بیخودی کنترلتون کرده و باعث شده شما از کاراتون بترسید؟
قبل از اينكه اينجوري بشي،قرص يا داروي خاصي مصرف نميكردي؟
ممنونم از راهنماییتاتون...
مرسی بلو اسکای جان و اقا حامد..
نه من بدبینی در مورد خانوادم ندارم...
همدم جان نه من کسی نترسونده پدرم هم کاملا ادم منطقی و امروزی هست و اصلا من کنترل نمیکنه طوری که بترسم و اینا...گفتم که حدود 2 هفته میشه هر چند که الان با مشاوره های شما حس میکنم خیلی بهترم
نه آقا مهرداد من قرص مصرف نمیکردم و نمیکنم...
بازم از راهنماییتان استفاده میکنم:325:
بچه ها یه سوال کلی داشتم که نمیدونسم کجا بپرسم من تازه عضو شدم تو سایتتون...میگم ایمیل اعضا قابل دیدن؟یعنی الان کسی میتونه ایمیلی که من اینجا دادم واسه ثبت نام ببینه؟مثلا تو قسمت ارسال ایمیل به نسیم68 یا جاهای دیگه؟؟!!!!!!!!!:325::325::325::325::325:
سلام
در مورد مشکلت چیز خاصی بذهنم نمیرسه،فقط همونطور که شب بارونی گفتن اگه ادم بدبینی باشی چه تو این مسائلی که گفتی و چه تو کل زندگیت،نشونه خوبی نیست و همیشه عذاب و ترس همراهت خواهد بود،و روی ارامشو نخواهی دید،ولی اگه داری جانب احتیاطو نگه میداری تو این مسئله چت و اینجور چیزا،خیلیم خوبه و شرطه عقله،حالا خودت ببین شما ادم محتاطی هستین یا بدبین و شکاک،که اگه بدبینی باشه نیازه درمانش کنی.
نقل قول:
میگم ایمیل اعضا قابل دیدن؟یعنی الان کسی میتونه ایمیلی که من اینجا دادم واسه ثبت نام ببینه؟مثلا تو قسمت ارسال ایمیل به نسیم68 یا جاهای دیگه؟؟!!!!!!!!
نه قابل دیدن نیست،خیالت راحت