افرین عزیزم کار خوبی کردی که نرفتی:46:
نمایش نسخه قابل چاپ
افرین عزیزم کار خوبی کردی که نرفتی:46:
بابا دیگه انقدم گاگول نیستمکه.
خوب عزیز من با اینکه متوجه شدی طرف میخواد تورو به خونش چندباری ببره و ازت سوء استفاده کنه و هدف اصلیش مشخصه ... باز خواستی رابطه رو ادامه بدی و به ازدواج به همچین فردی فکر کنی ؟؟
بهتر یه خورده از فاز احساسی خارج بشید و منطقی تر فکر کنید .. سن شما هم اونقدر کم نیست که احساست نزاره شما منطقی فکر کنید ..
عزیزم اگه بخوادت برمیگرده.:305:
فقط تورابطه رو قطع کن ببین اون چی کار میکنه واین طوری واسه خودت هم مشخص میشه که آیا واقعا می خواستدت یا نه.
سلام ندای عزیز امیدوارم بیشتر در این مورد فکر کنی.
اگه کسی به خاطر یه مورد کوچیک این طور عکس العمل نشون بده فردا تو مسادل سخت زنوگی چی کار می کنه؟؟؟
و اگه اون هم شما رو واقعا به عنوان شریک زندگی دوست داشت هیچ وقت یه هفته ازت بیخبر نمی موند.
به نظرم بیشتر فکر کن هر چند می دونم سخته ولی به خاطر آینده باید تحمل کرد
راستی اگه واقعا می خواسته ازت سو استفاده کنه به نظرم بهتره فراموشش کنی چون عشق و دوست داشتن واقعی به آدم چنین اجازه ای نمیده
من واقعا نمیدونستم قصدش سو استفاده از منه یا نه.الان 2هفتس که ازش خبر ندارم.دارم همه ی سعیمو میکنمکه فراموشش کنم.از شما دوستای عزیزم بخاطر راهنماییتون خیلی ممنونم.ولی خیلی سخته.خیلیییییییییییی.
دلتنگیهای ادمی را باد ترانه ای میخواند
و رویاهایش را اسمان ÷ر ستاره نادیده میگیرد سکوت سرشار از سخنان ناگفته است از حرکات ناکرده اعتراف به عشقهای نهان و شگفتیهای بر زبان نیامده در این سکوت حقیقت ما نهفته است حقیقت تو و من..................
واقعا سردرگمم
ندای عزیز درکت میکنم اما اصلا خودتو نباز همینطور که همه گفتن اصلا پا پیش نزار که خودتو کوچیک میکنی:305:
اون مي خواسته مامانت از رابطه تون چيزي ندونه تا هر بلايي مي خواد سرت بياره و در نهايت هم رهات كنه.:305:
الان ناراحت شده چون تو با مطلع كردن مامانت بهش فهموندي يك رابطه رسمي مي خواي كه توش از سوء استفاده خبري نيست براي همين اينقدر ناراحت شده.:305:
فراموشش كن ندا اگه اون هم رابطه رسمي و ازدواج بخواد پا پيش مي ذاره در غير اينصورت فراموشت مي كنه تو هم فراموشش كن.:305:
خودش هم اين را به تو گفته تو پست هاي اول ات نوشته بودي.
گفته حالا از فردا هر اتفاقي برات بيفته مامانت فكر مي كنه من كاري كردم
ولی از همون اولم میدونست که مامانم درجریانه.اصلا اول دوسم داشت.اما کم کم سرد شد:302:
neda10 عزیز سلام
به همدردی خوش آمدی
این رابطه که خوشبختانه قطع شده ، و شما هم به درستی داری روی فراموش کردنش کار می کنی .
عزیزم اینو از ما بشنو و به کار بگیر ، هرگز وارد این رابطه ها نشو .
تاپیک زیر را هم بخون مفیده :
http://www.hamdardi.net/thread-17296-lastpost.html