اگه همسر شما پولداره چرا تا الان ازدواج نكردين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه همسر شما پولداره چرا تا الان ازدواج نكردين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستای گلم ممنون از نظراتتون
خیلی آرومم کرد و باعث شده بهتر تصمیم بگیرم
من میترسم دوباره انجام بده .به خدا خیلی میترسم
خدا شاهده من از هیچ نظر براش کم نزاشتم. دارم میسوزم که چرا باید این جوری میشد.
هنوزم یه علامت سوال بزرگ تو ذهنمه
راستی به دختره اس دادم
اونم جوابمو داد گفت نامزدت عاشقه منه هر دفعه من باهاش کات می کردم میومده دم خونمون انقدر اونجا منتظر میمونده تا من جوابشو بدم و باهاش آشتی کنم
میگه هر روزم میدیدمش
ولی نامزده من خیلی سرش شلوغه از لحاظ کاری چه جوری میشه اینو هرروز میدیده؟؟
میگه مدرک دارم بیا قرار بزاریم بهت نشون بدم ( من اصلا بهش نگفتم اگه مدرک داری رو کن خودش اینو گفت)نامزدم میگه این دختره روانیه نرو بیرون بلایی سرت میاره.
میگم مگه چه مدرکی ازت داره؟؟میگه همون عکسای توی ماشین و صداهایی که ضبط کرده!!!
همش میگم نکنه راست میگه دختره؟؟؟
دختره یه دختر خیابونیه به تمام معناست
خیلی افتضاحه
همش میگم نکنه جذب زنای اینجوری بشه فردا؟؟؟یعنی منم باید خودمو این شکلی کنم؟؟؟
درسامون تموم نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
اون تا امسال من تا سال دیگه
خانوادش میگن درست تموم بشه بعد.
مهاجر عزیز ممنون از راهنماییت
اون روش های تحقیق رو بگی ممنون میشم
نکنه فردا زیر یه سقف با یه بچه این بلا رو سرم بیاره؟؟؟
به خدا خیلی می ترسم
منم از همینش میترسم دیگه :(نقل قول:
نوشته اصلی توسط no1
حواسم بهش باشه یعنی چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hooty
کنترلش کنم؟؟
اونجوری بدتر نیست که همش کاراشو زیر نظر بگیرم؟؟؟؟
به خدا من خیلی خوش بین بودم خیلی ازادش گذاشتم آخرشم اینجوری شد :(
آخه اینکه رفته با یه آدم خیابونیه به تمام معنا داره منو میسوزونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط داملا
که شاید تو آینده تکرار کنه
وگرنه اگه یه دختر با خانواده بود که من انقدر نمی سوختم
آقا کامران ممنون از راهنماییه خوبتون
من خیلی میترسم
شما راست میگید هر دفعه که ازش تو موقعیت های مختلف پرسیدم جوابای مختلفی بهم داده
آخرشم که جریانه اخاذی رو گفتپ
گفت اولش بدون هدف شروع شده ، بعد که فهمیدم کور داره میشه از رو دلسوزی و آخرشم که به خاطر اخاذی مجبور شدم ادامه بدم
عجیب نیست؟؟
اهان یه بارم اون اولاش گفت حس تنوع طلبی داشت دیوونم میکرد خواستم ببینم چه جوریه :(
الناز نوشته:
درسامون تموم نشده
اون تا امسال من تا سال دیگه
خانوادش میگن درست تموم بشه بعد
الناز جان خيلي ها متاهلند و درس هم مي خونند. اين دليل منطقي نيست براي 5 سال نامزد بودن.
رابطش رو با اون هرزه قطع کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
به نظر شما من چی کار کنم؟؟کدوم بهونه ش رو باور کنم؟؟
5 سال نیست که نامزدیم 5 سال از آشناییمون میگذره 2 ساله که نامزد شدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
خانواده ی منم همینو میگن
که اینا بهونه ست
تازه خانواده ی اون میگن تا درس منم تموم نشه جلو نمیان یعنی درس منم این وسط براشون مهمه
سلام عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamdam 96
منم در این مورد که گفتین اگه من نمی فهمیدم بازم ادامه میداد باهاتون موافقم.
من واقعا براش زحمت کشیدم قبل از اینکه براش مثل یه نامزد باشم مثل یه دوست بودم
به خدا خیلی خوش بین بودم
میرفت بیرون یه بارم زنگ نمی زدم که سین جینش کنم چون اعتقادم بر اینه که با این کار دارم به شخصیت طرفم توهین میکنم
آخرشم اینجوری شد
الان خیلی بدبین شدم
هر جا میرم میگم حتما با اونم رفته دستشو گرفته
دارم خل میشم :(
خواهرم،شما فقط آرامش داشته باشيد و خوب فكر كنيد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط elnaz67
گفتم باور كردن اون موضوع لازم نيست! اصلا لازم نيست بهانه رو بشنويد يا باور كنيد... هر چي بوده و هر چي شده... ربطش به شما چيه؟ مهم اينه كه نامزد شما با شخص ديگه اي رابطه داشته... پس به دور از فكرهاي منفي و خيال پردازي خوب فكر كنيد و ببينيد دوستش داريد؟ اين مهمه! اگر دوستش داريد و باورش مي كنيد... به خودتون احترام بگذاريد و حمايتش كنيد! اگر نه دوستش نداريد و باورش نداريد... ازش خواهش كنيد كه رابطه اش رو با شما قطع كنه!
من راه حل اول رو توصيه مي كنم...با يه مدت مشخص كه از نظر خودتون مشخص باشه!
يعني كما في السابق دوره نامزدي رو ادامه بديد و به هيچ وجه تا 6 ماه اينده عقد نكنيد
تو اين شش ماه بررسي كنيد و ببينيد واقعا ايشون ارزشش رو داره؟؟
حتما به مشاور حضوري مراجعه كنيد! هر دو شما!!!
سوالي بود بپرسيد
موفق باشيد
مرسی از راهنماییت دوست خوبمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
چه جوری بررسی کنم ببینم که ارزشش رو داره یا نه؟؟
من فکرم خراب شده
به نظر شما چرا یه مرد جذب یه زن خیابونی میشه؟؟دلیل اصلیش چی میتونه باشه؟؟
خواهرخوبم نکات هشدار دهنده ای در رابطه شما وجود دارند که عدم توجه به اونها ممکنه زیان های آتی به بار بیاره، شما به گفته خودتون هر کاری لازم بود براش کردین و الان 5 ساله بدون ازدواج به پاش نشستید، دیگه از چه راههای می تونید جذبش کنید را دوستان بگن!
از نظر من به تاخیر انداختن این ازدواج به بهونه درس ایشون و بهونه واهی تر دیگه ای به نام درس شما که اصلا هیچ ربطی به زندگی مشترک نداره هم یک آلارم هست که باید بهش توجه کرد. ضمنا بهانه هایی که همسرتون میارن طوریه که انگار چاقو گرفتن زیر گردنش و میگن باید با فلانی دوست بشی، اول بی هدف! بعدا دل سوزی، بعدا ترس!!!!!
به نظر من واقع بینانه به مسئله نگاه کنید، ضمنا تاپیک دُرسا در همین تالار رو بخونید. راهگشا خواهد بود. ایشونم هی تشویق به بخشیدن شد و بخشید و یک ماه نشده بود که ....
شما میگید من چی کار کنم؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
فرصت بدم بهش فرصت ندم؟؟
فشار خانواده ی منم روم زیاده
میگن درس تو چه ربطی به ازدواجتون داره
من خودمم قبول دارم که انسان اراده داره و هر کاری رو که نخواد انجام نمیده از یه طرفم میگه پسر خالم گولم زد هی بهم گفت این کارو بکن
اما برای من توجیه پذیر نیست
سابينا جان سلام
ميخواستم اسم تاپكتون رو بدونم البته ببخشيد كه درخواست من ارتباطي به موضوع نداره..
خواهرم،
شما كل پستهاي سابينا رو نمي خونيد... نمي دونم چرا!؟
ببينيد اصلا مهم نيست كه ايشون چرا اين كار رو كرده... حتي فرض رو بر اين مي گيريم كه به قول سابينا چاقو گذاشتن زير گلوش گفتن كه بيا شماره ات رو بده به اين خانوم و باهاش دوست شو! دو ميليون تومان هم بده كه سكوت كنه!!!!
خب اون روز گذشت... فرداش چي؟ پس فرداش چي؟ هر روز پسر خالش اومد گفت بهش اس ام اس بده!بهش زنگ بزن! باهاش قرار بذار؟؟؟ اگر اينطوري بخواهيم فكر كنيم كه هيچي ... تو اين دنيا سنگ رو سنگ بند نمي شه!!! حالا هم هيچ كسي نمي تونه جاي شما تصميم بگيره!!! شما بايد فكر كنيد و تصميم بگيريد...
واقعيت اينه كه دو راهكار داريد... و چند نكته رو در نظر بگيريد:
- از ايشون اسطوره پاكي و نجابت نسازيد! خيال پردازي نكنيد... ايشون هم يك مرده مثل تمام مردهاي ديگه
- علت واقعي دوست داشتن ايشون رو از طرف خودتون بررسي كنيد! چرا دوستش داريد؟ براي اينكه كمبودهايي تو زندگي داريد.. خلاهايي داريد كه ايشون پر مي كنه؟ يا نه.. تمام معيارهاي شما رو ايشون دارند؟ براي انكه بدونيد جواب اين سوالات رو بايد هردوتون بريد مشاوره قبل از ازدواج.. اين كار الزاميه براي هر زوجي!
- اصلا به اينكه چند سال چه كردي و چه نكردي فكر نكن!!! به شكل يك تجربه به موضوع نگاه كن...
اما دو راهكار داريد از اونجائيكه زندگي رو با ايشون شروع نكرديد...
راهكار اول: اينه كه تصميم بگيريد كه با ايشون زندگي كنيد.. پس بايد در اين صورت حمايتش كنيد/ سرمايه گذاري كنيد/ پيش روانشناس بريد/ مشكل ور حل كنيد / مهارتها رو ياد بگيريد/
راهكار دوم: تصميم بگيريد كه با ايشون زندگي نكنيد كه وضعيت كاملا مشخصه!! اما هيچ تضميني نيست كه نامزد بعدي شما هم به شما خيانت نكنه!!! پس بايد بررسي كنيد ببينيد علت اين خيانتها، آيا خلاهاي احساسي هستند كه نامزد شما داشته... يا هوس بوده؟ اينها شايد بسياريش كار يك متخصصه كه با ايشون صحبت كنه و از ايشون بكشه بيرون...
راهكار ديگري هم هست: فكر مي كنم حالا كه به اين وضعيت رسيديد... كاملا استوار بگيد در صورتي مي تونيم با هم زندگي كنيم كه بريم پيش مشاور.. و مشاوره قبل از ازدواج بديم! اگر مشاور تاييد كرد كه ما مي تونيم با هم زندگي كنيم اين كار رو انجام مي ديم... و در غير اينصورت از هم جدا مي شيم! احتياج نه به عذر خواهي هست و نه به پذيرش و باور...
خواهرم،ذهنت رو خسته نكن! سعي كن آرامش داشته باشي... و توصيه ها رو با دقت بخوني! بسياري از اين توصيه ها براي سرگرمي اينجا نوشته نمي شه و حاصل تلاش، مهارت ، تجربه و گاهي تخصص افرادي است كه به شما توصيه مي كنند...