عزیزم همسرتون که حالا قصد ازدواج ندارن؟ خودت به فکر آیندت باش درستو بخون دنبال کار هم باش از یک بزرگتر که خانوادت قبولش دارن بخواه که با خانوادت صحبت کنن تصمیم درستی بگیری
خانوادتو اذیت نکن تا راضی به بدبختیت نشن
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم همسرتون که حالا قصد ازدواج ندارن؟ خودت به فکر آیندت باش درستو بخون دنبال کار هم باش از یک بزرگتر که خانوادت قبولش دارن بخواه که با خانوادت صحبت کنن تصمیم درستی بگیری
خانوادتو اذیت نکن تا راضی به بدبختیت نشن
سلام آهوي تنها
به نظرم با توجه به شرايط خودتون و شوهرتون بهترين كار جدايي است. چون پس از ازدواج اوضاع شما بهتر كه نخواهد شد هيچ كه بدتر خواهد شد.
آيا خانوادتون از مشكلات همسرتون اطلاع دارند؟
سطح اخلاقي و فرهنگي خانواده خودتون در چه حدي است؟
سلام عزیزم
حتما پیش یه مشاوره حضوری برو و با مشاوره تصمیم درست برای زندگیت بگیر......
با سلام آهوی تنها :72:
شما چند سالتونه؟ و همچنین شوهرتون چند سالشونه ؟
شما ملاکها و معیارهای ازدواجتون با ایشون چی بوده و چرا با هاشون ازدواج کردید؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور با هم آشنا شدید ؟؟؟؟؟؟
ببخشید عزیزم این سوالات رو جواب بدهید تا بتونیم راهنمایی کنیم. ممنون
سلام مموش مرسی از توجهت:72:،من ۲۶ شوهرم ۳۰،خیلی مهربون بود خیلی دوستم داشت:47: خیلی امید به زندگی بهم میداد تا عقد کردیم همهچیز خراب شد:316: اصلا مقید نیست همش رفیق بازی میکنه محبت نداره سرد مزاجه همش مامانش واسه ما تعیین میکنه که باهم باشیم یا نباشیم :97:میگه تو عقد خوب نیست:327: هی واسش سرگرمی درست میکنن کار دستش میدن :300:ولی انگار نه انگار من هستم...الانم که هی مامانش زنگ میزنه میگه بیاین توافقی جدا شین:0:160
روز بخیر لیلا جان خانواده محترمو بزرگی دارم جدایی واسشون مسالهٔ سنگینی هستش دا دا شم غیرتی هستند:97: راه براه سرکوفتم میکنن :101:با اینکه میدونن کتکم میزنه از ترس جدایی میگن شوهرته حق داره ولی نمیدونم با فتنههای مامانش چه کنم؟؟:320:خیلی نفوذ داره رو شوهرم...نقش مثبتیم نداشته تا بحال جوریکه همه متوجه شدن واقعا موندم سر دوراهی...:302::323:
خانوادت مي دونن شوهرت مشروب مي خوره و روزي 2 پاكت سيگار مي كشه؟؟؟؟؟؟
خانوادت مي دونن مامانش بهش مي گه بيشتر مشروب بخور؟؟؟؟؟؟/
خانوادت مي دونن به شما تهمت زدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مي دونن .......................................؟؟؟؟؟ ؟
آيا جدايي شما براشون از اين موضوعات سنگين تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
مرسی همدم جان نمیدونم چیکار کنم:325: تمام دلخوشیم همین درسم که خدارو شکر تا الان که سر زندگیم نرفتم معدل بالام:303::104: میترسم برم توی زندگی درسمو بگیرن آخه اولای عقد خیلی میگفت درستو ول کن حق نداری دانشگاه بری و اذین حرفا...هم خودش هم غیر مستقیم مامانش که مثلا زن معنی نداره درس بخونه:327: باید بشینه تو خون تا شوهرش درس بخونه...در صورتیکه یه قرونم خرج درسم نکرده حمایتای مامانم منو تا اینجا کشونده:16: :18:
رودر وايستي را بگذار كنار شرايط ات را كامل براي خانوادت تشريح كن.
مطمئن باش اونا حمايتت مي كنن.
بله همه اینرو میدونن لیلا جان همه چیزو کامل میدونن لیلا جان:72:
از همه سنگین تر تهمتشون که آتیشم میزنه:320: مامانش خیلی راحت حرفاشو انکار میکنه :301:پسرشم حسابی پشتشه:97: اینا میخوان من مهریمو ببخشم خانوادم گنه دارن اینا خیلی عجیب بی مسولیتن همش میگن جلسه بگیرین جلسه بگیرین مسئلهرو تمام کنیم با جدایی توافقی :122:که من مهریم بخشیده بشه:304:
مهريه ات را نبخش ولي برو مشاوره اگر مشاور صلاح دونست به جدايي فكر كن.:305: