RE: نداشتن رابطه عاطفی و جنسی دلخواه و عدم و همچنین عدم تمایل به ازدواج
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرش
در همه ی زندگیم از هجده سالگی تا الان سه بار رابطه ی عاطفی(عاشقانه) داشتم و غیر از اونم روابط کوتاه دوستی یا صرفا سکسی هم زیاد داشتم .مشکلی که الان دارم اینه که رابطه سکسی و عاطفی راضی کننده ای ندارم البته گاهی رابطه سکسی دارم ولی دیگه خیلی داره برام آزار دهنده و استرس آور می شه .از طرف دیگه همیشه به نظرم ازدواج کار غیر منطقی ای بوده و روابط آزاد رو بیشتر می پسندیدم . ولی می ترسم نکنه اشتباه کنم و بعدا پشیمون بشم که چرا ازدواج نکردم و دیگه نتونم جبران کنم . در کل مشکلی که الان دارم دقیقا اینه که اولا به خاطر شرایط اجتماعی و نوع زندگی وشغل و.... خودم نمی تونم روابط آزاد مطلوبی که دلخواهم باشه را پیدا کنم و نیازهای عاطفی و جنسی خودم رو برطرف کنم . دوم اینکه فکر می کنم اگه بخوام ازدواج کنم الان به لحاظ سنی وقتشه نگرانم نکنه ازدواج نکردنم کار اشتباهی باشه و بعدا هم نتونم جبرانش کنم ...
آقا آرش
نمی دونم پروسه تصمیم گیری برا کارهاتون بر چه معیار / معیارهائی استواره. یعنی وقتی میگید روابط آزاد رو بیشتر می پسندی یعنی چون دلت میخواد ، چون دوس داری ، حست اینو میگه و... دنبال روابط آزادی ؟!
اگر خدا رو از زندگیمون کنار بذاریم هر کاری امکان پذیره.
چون اشاره داشتی که
" رابطه آزاد در خوانش اسلامی از خدا توسط صیغه و ازدواج موقت حل شده" یه کمی ذهن رو به این سمت می بری که شما معتقد به دستورات اسلامی هستی !!
اگه اینطور هست لطفا بفرمائید کجا دستور داده شده روابط کوتاه دوستی یا صرفا سکسی هم زیاد داشته باشی؟؟!!
اگه اینطور نیست ، توصیه ام به شما اینه که خدا رو محور زندگیت قرار بدی ، بعد خودبخود شرع روش زندگی رو بهت میگه ، اونوقت انصاف به کمکت میاد برا اینکه حتی اگه کاری رو قانونی ، منطقی هم یافتی اما انصاف بهت میگه این کار درستی نیست.
نمی دونم سرانجام ازدواج شما که تنوع طلب هم هستی چیه !!
همه انسانها دوس دارن مالکیت رو ، لذت رو ، .... اما آیا صرف داشتن این حس باعث میشه از مرزهای انسانیت هم عبور کنن؟
من اتومبیل بنز همکارم رو دوس دارم ، عاشق این هستم هر روز با یه مدل ماشین ، اونم مدل بالا برم خیابون گردی ، آیا مجازم اتومبیل همکارم رو بدزدم؟!!
درنهایت بعد از چند سالی که در روش زندگیت تجدید نظر کردی ، ازدواج کن نه بدلیل رفع نیازهای عاطفی و جنسی بلکه بدلیل اینکه خداوند گفته. وقتی خدا محور کارهات قرار گرفت می تونی تشخیص بدی که چه کاری انجام بدی و چه کاری رو نه.
ترس از بالا رفتن سن و به خطر افتادن موقعیت اجتماعیتون دلیل خوبی برای ازدواج نیست.به نظر من الان وقت ازدواج برای شما نیست...اگر می خواهید در آینده ازدواج کنید یه مقدار روی اخلاق و رفتارتون تجدید نظر کنید
اگه واقعا دیدید نمی تونید این حس تنوع طلبیتون رو کنار بذارید ازدواج نکنید ...
آقا آرش
نمی دونم پروسه تصمیم گیری برا کارهاتون بر چه معیار / معیارهائی استواره. یعنی وقتی میگید روابط آزاد رو بیشتر می پسندی یعنی چون دلت میخواد ، چون دوس داری ، حست اینو میگه و... دنبال روابط آزادی ؟!
جواب : پروسه تصمیم گیری من از این قرار است : من از رابطه ی جنسی و عاطفی با یه زن لذت می برم و چون رابطه یه مفهوم دو نفرست باید یکی رو برای این کار پیدا کنم . این کار می تونه در غالب رابطه ازدواج باشه و هم می تونه در غالب رابطه آزاد باشه . به سه دلیل رابطه ازاد رو انتخاب می کنم یک اینکه هر ادمی بعد از یه مدت نهایتا 4 سال جذابیت جنسی خودشو از دست می ده . و دوم اینکه تنوع در رابطه جنسی جذابتراز رابطه با یه آدم که همیشه تکرار می شه . سوم هم اینکه ازدواج دردسر و ومسئولیت خاص خودشو داره که عقلانی نیست به خاطر رابطه جنسی آدم خودشو درگیرش کنه
اگر خدا رو از زندگیمون کنار بذاریم هر کاری امکان پذیره.
جواب : نه با کنار گذاشتن خدا از زندگی هر کاری امکان پذیر نیست چون هر کس رفتار هاش بر اساس افکارشه و در ضمن یه اخلاق هم داره که با همون نوع فکر تعریف می شه ... فقط می تونید بگید رفتار و اخلاقش با افکار شما تناقض داره .همین
چون اشاره داشتی که
" رابطه آزاد در خوانش اسلامی از خدا توسط صیغه و ازدواج موقت حل شده" یه کمی ذهن رو به این سمت می بری که شما معتقد به د ستورات اسلامی هستی !!
جواب : نه من اعقادی به مذهب ندارم و تا الان هم نتونستم تعریفی از خدا داشته باشم ... ولی یه چیزی رو می دونم اونم اینه که این تالار ، تالار روانشناسی هست نه مذهب و فلسفه . و جایی که گفتگوی آدمها گفتگویی روانکاوانه و مشاور گونه می باشد نباید راجع به عقاید آنها حرف زد . منطورم دقیقا این است که شما اگر می خواهید راهنمایی کنید باید در غالب اندیشه من و خارج از اندیشه اسلامی خود این کار بکنبد
اگه اینطور هست لطفا بفرمائید کجا دستور داده شده روابط کوتاه دوستی یا صرفا سکسی هم زیاد داشته باشی؟؟!!
جواب : من اینو نگفتم فقط منطورم اینه که رابطه آزاد در اسلام هم راهکار ی به نام صیغه رو داره ولی این دلیل نمی شه که من بهش معتقدم
اگه اینطور نیست ، توصیه ام به شما اینه که خدا رو محور زندگیت قرار بدی ، بعد خودبخود شرع روش زندگی رو بهت میگه ، اونوقت انصاف به کمکت میاد برا اینکه حتی اگه کاری رو قانونی ، منطقی هم یافتی اما انصاف بهت میگه این کار درستی نیست.
نمی دونم سرانجام ازدواج شما که تنوع طلب هم هستی چیه !!
همه انسانها دوس دارن مالکیت رو ، لذت رو ، .... اما آیا صرف داشتن این حس باعث میشه از مرزهای انسانیت هم عبور کنن؟
من اتومبیل بنز همکارم رو دوس دارم ، عاشق این هستم هر روز با یه مدل ماشین ، اونم مدل بالا برم خیابون گردی ، آیا مجازم اتومبیل همکارم رو بدزدم؟!!
جواب : من نمی دونم کجای حرفای من باعث شده که شما این حرفا رو بگی ... فقط اینو بگم که من فقط مذهبی نیستم و اخلاق اسلامی ندارم و لی این دلیلی بر بی بند و باری نمی شه . من اخلاق خودمو دارم و خیلی هم محکم تر از کسانی که اخلاق اسلامی دارن رعایتش می کنم . چون با فکر بهش رسیدم . مثلا من دروغ نمی گم چون منطقا و عقلا قبول کردم که کار درستی نیست ولی خودتون می بینید که مذهبی ها مثل آب خوردن دروغ می کن چون راجع بهش تفکر نکردن فقط از نطرشون یه گناهه که راهکار اونم توبست دیگه
درنهایت بعد از چند سالی که در روش زندگیت تجدید نظر کردی ، ازدواج کن نه بدلیل رفع نیازهای عاطفی و جنسی بلکه بدلیل اینکه خداوند گفته. وقتی خدا محور کارهات قرار گرفت می تونی تشخیص بدی که چه کاری انجام بدی و چه کاری رو نه
[/quote]
آقا آرش
روش من اینه که از توصیه های دینی برا زندگی بهره می گیرم. معتقدم دین بهترین دستورات رو برای سالم زندگی کردن داده. دستوراتی منطبق بر انسانیت و فطرت انسانی ، هرکسی با بهره گیری از روش دین می تونه زندگی خوبی رو در همین دنیا تجربه کنه همراه با آرامش .
خب در فضای غیر شرعی ، توصیه (دلیلی نداره باهاتون بحث کنم ، نقطه نظراتم رو میگم) من به شما اینه که :
1- خیلی به منطق و عقلتون اطمینان نداشته باشید ، آنها هم گاهی اشتباه میکنن.
"سوم هم اینکه ازدواج دردسر و ومسئولیت خاص خودشو داره که عقلانی نیست به خاطر رابطه جنسی آدم خودشو درگیرش کنه"
عقلی که ماحصل پردازشش این جمله باشه ، اسمش عقل نیست (این نظر منه) ، عقل مثل نور می مونه که مسیر حرکت رو روشن میکنه.
2- از نظر من روابط آزاد ، ظلم مسلم به دخترهائیه که باهاشون رابطه برقرار می کنی.
3- این نوع رابطه یه جور دزدیه ، دزدی عفت و حیای اونهاست
4- رابطه آزاد ، غیر انسانیه ،
5- شخص تنوع طلب ، ازدواج موفقی نخواهد داشت.
6- این خیلی خوبه که دروغ نمی گید ، اینجا از منطق و عقلتون بهره بردید.
"ولی خودتون می بینید که مذهبی ها مثل آب خوردن دروغ می کن چون راجع بهش تفکر نکردن فقط از نطرشون یه گناهه که راهکار اونم توبست دیگه "
موافق نیستم ، یا مذهبی ها رو ندیدین ، یا معنای تفکر رو نمی دونین. بله این جمله صحیحه که برخی اسمشون رو مذهبی گذاشتن اما به شرع مقید نیستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرش
من آرش هستم . سالها قبل در تالار فعالیت می کردم . به تازگی وارد سی و یک سالگی شدم . لیسانس دارم . ودارای یک فروشگاه هستم . و در فروشگاهم در زمینه فروش قظعات .... فعالیت دارم . خودم فکر می کنم که در شغلم به نسبت سرمایه و توانم موفقم . چون هم پیشرفت کارم خوب بوده و هم نرخ رشد درامد ماهیانه ام . در همه ی زندگیم از هجده سالگی تا الان سه بار رابطه ی عاطفی(عاشقانه) داشتم و غیر از اونم روابط کوتاه دوستی یا صرفا سکسی هم زیاد داشتم .مشکلی که الان دارم اینه که رابطه سکسی و عاطفی راضی کننده ای ندارم البته گاهی رابطه سکسی دارم ولی دیگه خیلی داره برام آزار دهنده و استرس آور می شه .از طرف دیگه همیشه به نظرم ازدواج کار غیر منطقی ای بوده و روابط آزاد رو بیشتر می پسندیدم . ولی می ترسم نکنه اشتباه کنم و بعدا پشیمون بشم که چرا ازدواج نکردم و دیگه نتونم جبران کنم . در کل مشکلی که الان دارم دقیقا اینه که اولا به خاطر شرایط اجتماعی و نوع زندگی وشغل و.... خودم نمی تونم روابط آزاد مطلوبی که دلخواهم باشه را پیدا کنم و نیازهای عاطفی و جنسی خودم رو برطرف کنم . دوم اینکه فکر می کنم اگه بخوام ازدواج کنم الان به لحاظ سنی وقتشه نگرانم نکنه ازدواج نکردنم کار اشتباهی باشه و بعدا هم نتونم جبرانش کنم ...
با سپاس بی اندازه
سلام آرش،
به همدردی خوش آمدین،:72:
من در مورد آینده یا عقاید شما صحبت نمیکنم،
با توجه به طرز فکر کنونی شما، ازدواج به هیچ عنوان برای شما توصیه نمیشود.:303:
چه مسلمان باشی، چه مسیحی، چه زرتشتی...یا اصلا به خدا اعتقاد نداشته باشی، ورود به رابطهای که اجتماع آن را ازدواج مینامد،
نیازمند پایبندی به اصول و خط قرمزهایی هست، که با تفکر کنونی شما کاملا در تضاد هست.
به عبارت دیگر، اگر با چنین طرز فکری، حتی الان تصمیم به ازدواج هم بگیری و ازدواج کنی، ازدواج شما به شکست میرسد.
نه به این دلیل که فرد مقابل شما، مناسب شما نیست یا...، بلکه تنها به این دلیل که شما اعتقادی به کارکرد و هدف از ازدواج نداری!
به عبارت دیگر انگیزه اصلی در وجود شما نیست.
نقل قول:
جواب : پروسه تصمیم گیری من از این قرار است : من از رابطه ی جنسی و عاطفی با یه زن لذت می برم و چون رابطه یه مفهوم دو نفرست باید یکی رو برای این کار پیدا کنم . این کار می تونه در غالب رابطه ازدواج باشه و هم می تونه در غالب رابطه آزاد باشه . به سه دلیل رابطه ازاد رو انتخاب می کنم یک اینکه هر ادمی بعد از یه مدت نهایتا 4 سال جذابیت جنسی خودشو از دست می ده . و دوم اینکه تنوع در رابطه جنسی جذابتراز رابطه با یه آدم که همیشه تکرار می شه . سوم هم اینکه ازدواج دردسر و ومسئولیت خاص خودشو داره که عقلانی نیست به خاطر رابطه جنسی آدم خودشو درگیرش کنه
همانطور که قبلاً هم اشاره کردم نگاه شما به ازدواج و کارکرد آن، اشتباه هست، و در حقیقت اعتقادی به کارکرد اصلی آن نداری...
هدف و کارکرد ازدواج، تنها داشتن رابطه جنسی و ارضأ جنسی نیست...
و البته، شما صحبت از نیازهای عاطفی هم میکنید،
اما سوالی که اینجا مطرح میشود این است که چگونه میتوان با فردی رابطه جنسی و عاطفی داشت، او را بخود وابسته کرد، و پس از اینکه از نظر جنسی برای شما، به قول خودتان تکراری شد، به راحتی از او جدا شد؟
آیا در این رابطه آزاد دو نفره که از آن صحبت کردید، تنها باید به خودمان فکر کنیم؟
طبیعت زنها با طرز فکر شما سازگار نیست، چرا که زنها به دنبال رابطه عاطفی امن و بلند مدت هستند،
بنابرین، زنی که در سوی دیگر رابطه آزاد با شما قرار میگیرد، ضربه سنگینی میخورد...چون پس از مدتی برای شما از نظر جنسی تکراری میشود و شما تصمیم به رها کردن او میگیرید...این در حقیقت یکی از مزایایی هست که خود شما برای رابطه آزاد بر شمردید.
در همه دنیا، جدای از مذهب، ما چیزی داریم به اسم اخلاقیات، و شخصاً فکر میکنم، در یک رابطه دو نفره اینکه تنها به خود فکر کنیم، خودخواهی هست و انسانی نیست. و این نوع زندگی شما، قاعدتاً انسانی نیست.
پرسیده بودید آیا در آینده پشیمان میشوید یا خیر؟
پاسخ این سوال خیلی سخت هست، اما من با توجه به تجربه دوستی پاسخ میدهم که چنین سبک زندگی را داشته،
دوستی دارم، که حدودا ۲۵ سالی با من اختلاف سنی دارد، و البته روابط آزاد را هم تجربه کرده، بدون استرس و هیچگونه فشاری...
صریح بگویم، از هر ملّیتی که فکرش را بکنید دوست دختر داشته و با هر یک مدتی زندگی کرده است...
ضمن اینکه، دوستانی با طرز فکر شما دارم،
با توجه به تجربه او، نمیدانم در آینده از ازدواج کردن یا نکردن در این سنّ پشیمان خواهید شد یا نه،
اما مطمعنم، روزی از داشتن این سبک زندگی پشیمان خواهید شد. چون به پوچی خواهید رسید.
این رو همه زیاد شنیدیم که لزومی نداره چیزی رو که دیگران تجربه کردند، خود ما هم تجربه کنیم...
اما به هر حال، گاهی اوقات باور و درس گرفتن از تجربه دیگران، بسیار سخت هست، و ما ترجیح میدهیم تا دردی رو خودمون با همه وجود لمس و احساس کنیم تا بفهمیم جایی را اشتباه کرده ایم یا راهی را اشتباه آمده ایم،
نمیدانم شما جز کدام دسته قرار میگیرید،
اما امیدوارم روزی که از این سبک زندگی کردن خسته یا پشیمان میشوید، فرصت جبران آن را هم داشته باشید.
موفق باشید،:72:
کامران
سلام ارش خان.......استدلالت خیلی تعجب بر انگیزه.....
یه سوال : ببخشید این طور میگم، با توجه به همون توجیهاتی که اوردین اگر مادر شما یا خواهرتون،در پروسه تصمیم گیریشون و در چهار چوب تفکراتی مثل تفکرات شما به این نتیجه برسن که بایدرابطه جنسی ازاد با دیگران برقرار کنند و با مردان مختلف همبستر بشن برات پذیرفتنیه؟
ضمنا اخلاق بیشتر یه مسئله فطریه نه دینی یا اسلامی....دین میاد میگه به فطرتت پای بند باش....حالا اگه منه مسلمون دروغ گفتم من مسلمون خوبی نبودم،چرا میزنی تو سر دین....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baby
آقا آرش
روش من اینه که از توصیه های دینی برا زندگی بهره می گیرم. معتقدم دین بهترین دستورات رو برای سالم زندگی کردن داده. دستوراتی منطبق بر انسانیت و فطرت انسانی ، هرکسی با بهره گیری از روش دین می تونه زندگی خوبی رو در همین دنیا تجربه کنه همراه با آرامش .
خب در فضای غیر شرعی ، توصیه (دلیلی نداره باهاتون بحث کنم ، نقطه نظراتم رو میگم) من به شما اینه که :
1- خیلی به منطق و عقلتون اطمینان نداشته باشید ، آنها هم گاهی اشتباه میکنن.
باشه خیلی خوب این که از مسلماته که عقل هم ممکنه بیراهه بره ولی مگه مرجعی برای تصمیم گیری هست ؟؟؟
"سوم هم اینکه ازدواج دردسر و ومسئولیت خاص خودشو داره که عقلانی نیست به خاطر رابطه جنسی آدم خودشو درگیرش کنه"
عقلی که ماحصل پردازشش این جمله باشه ، اسمش عقل نیست (این نظر منه) ، عقل مثل نور می مونه که مسیر حرکت رو روشن میکنه.
این حرف رو قبول ندارم عقل یه وسیله پردازش اطلاعاته و خارج از نتیجه ای که می گیره کارشو انجام می ده و اسمش هم عقله و فقط هم کارش اینه که اطلاعاتی رو که ما توسط حواسمون از پیرامون می گیریم پردازش کنه
2- از نظر من روابط آزاد ، ظلم مسلم به دخترهائیه که باهاشون رابطه برقرار می کنی.
چرا فک می کنی ظلمه ؟ مگه من مجبورشون می کنم ؟ یا مخشونو می زنم ؟ یا دروغ می گم ؟ یا قول ازدواج می دم بهشون ؟
3- این نوع رابطه یه جور دزدیه ، دزدی عفت و حیای اونهاست
4- رابطه آزاد ، غیر انسانیه ،
5- شخص تنوع طلب ، ازدواج موفقی نخواهد داشت.
6- این خیلی خوبه که دروغ نمی گید ، اینجا از منطق و عقلتون بهره بردید.
"ولی خودتون می بینید که مذهبی ها مثل آب خوردن دروغ می کن چون راجع بهش تفکر نکردن فقط از نطرشون یه گناهه که راهکار اونم توبست دیگه "
موافق نیستم ، یا مذهبی ها رو ندیدین ، یا معنای تفکر رو نمی دونین. بله این جمله صحیحه که برخی اسمشون رو مذهبی گذاشتن اما به شرع مقید نیستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط برای عدالت
سلام ارش خان.......استدلالت خیلی تعجب بر انگیزه.....
یه سوال : ببخشید این طور میگم، با توجه به همون توجیهاتی که اوردین اگر مادر شما یا خواهرتون،در پروسه تصمیم گیریشون و در چهار چوب تفکراتی مثل تفکرات شما به این نتیجه برسن که بایدرابطه جنسی ازاد با دیگران برقرار کنند و با مردان مختلف همبستر بشن برات پذیرفتنیه؟
ضمنا اخلاق بیشتر یه مسئله فطریه نه دینی یا اسلامی....دین میاد میگه به فطرتت پای بند باش....حالا اگه منه مسلمون دروغ گفتم من مسلمون خوبی نبودم،چرا میزنی تو سر دین....
اولا که رابطه ی هر کس به خودش ربط داره نه به دیگران ... دوما اینکه اگر روزگاری مادر و یا خواهر من بر اساس تفکراتشون بخواهند این کار روبکنن ممکنه اگه من بفهمم بنا بر غریضه ایرانی بودن برام سخت و درد آور و نپذیرفتنی باشه ولی باز هم ارتباطی به من نداره و منطقش اینه که من نفهم که اونا چیکار می کنند... نه اینکه توی کار اونا تجسس کنم و موجب آزار خودم بشم
سلام
شما که در برابر همه صحبت های دوستان چه تند چه ملایم اینطور جبهه میگیرید چرا اومدید مشاوره بگیرید؟
هیچ دید مثبتی به انسان هایی که مثل شما فکر میکنند ندارم ولی تمام پست هارو خواندم و بهشون فکر کردم کاری که حداقل از واکنش شما به پست های دیگران بر می آید که انجام نمی دهید.
فارغ از اینکه کی درست میگه سعی کنید روحیه شنیدن حرف دیگران را در خودتون تقویت کنید نه اینکه با این پیش فرض گوش کنید که در محکوم کردنشون چی بگید که دندان شکن تر باشه.
تقویت این روحیه در تمام زمینه های در بهبود کیفیت زندگیتون مؤثره:305:
در حال حاضر ازدواج کردن برای شما اصلا مناسب نیست.
موفق باشید.
سلام آرش
من كاملا به شما و عقايد و باورهايتان و حتي مسيري كه پشت سر گذاشته اي احترام مي گذارم و نه با آنها مخالف هستم و نه موافق .
و سعي مي كنم خارج از فضاي قضاوت شما را همينگونه كه هستيد ببينم و درك كنم و مورد احترام قرار دهم و....
ضمن اينكه از دوستان نيز تقاضا مي كنم از سرزنش آرش به دليل راهي كه رفته جدا خودداري كنند و باورهاو...ي او را در حال حاضر شخم نزنند كه مقاومت آرش بيشتر خواهد شد .
به شخصه آرش به تو احترام مي گذارم .
و اما آرش دوست دارم با هم عميق تر به موضوع نگاه كنيم .
اينكه چرا و در چه شرايطي به اين باور رسيدي كه اين مسير ، مسير خوشحال كننده اي بود يا نبود و چرا آرش اساسا تمايل پيدا كرد كه اين تجربيات را داشته باشد ،آرش خودش اين راه را انتخاب كرد يا تحت تاثير موضوعي بود و يا.......و يا چرا آرش تن به تنوع طلبي مي دهد و از آن لذت مي برد و چطور مي توان اين تنوع طلبي را در آرش كنترل كرد به گونه اي كه نه به آرش و نه به شخص ديگري كه وابسته و عزيز آرش است و يا عزيز او خواهد شد آسيب بزند ؟
و يا آرش فكر مي كني چند در صد مردم روي كره ي زمين از تنوع طلبي لذت مي برند ولي آن را مهار و كنترل مي كنند و راهكارهاي ممانعت از تنوع طلبي چيست ؟و اساسا آنهايي كه اين موضوع را كنترل مي كنند با آن دسته از افرادي كه كنترلي بر موضوع ندارند در چه مواردي تفاوت دارند و يا حتي چه شباهتهايي ؟!!
تنوع طلبي و نيازهاي يك مرد كاملا قابل درك است اما اساسا مي بينيم كه همه از يك نسخه استفاده نمي كنند . تو خودت چي فكر مي كني و چه راهي را مثلا به آقاي x تنوع طلب پيشنهاد مي دهي ؟!آيا مسيري كه خودت رفته اي به من يا به كس ديگر پيشنهاد مي دهي ؟ در اين مسير چه لذتهايي داشتي ؟ چه آسيب هايي داشتي ؟ وزنه ي كدام سنگين تر بود ؟ يا اساسا آرش از چه چيز فرار مي كرد كه .........؟ يا براي آرش اين روابط نوعي مسكن بوده براي تسكين يك درد ؟ و يا حتي يك كنجكاوي و .....
من دوست دارم به اين سئوالها پاسخ بدهي و بي نهايت خوشحال مي شوم كه از نگاه تو پاسخ اين سئوالها را دريافت كنم .
اگه تصمیم به ازدواج دارید حتما اول یه فرصتی به جسم و روحتون بدید. همه روابط رو کامل بذارید کنار. یه مدتی حالا چندین ماه نمی دونم شایدم بیشتر بذارید وجودتون از ارتباطات قبلی فارغ بشه و آروم بگیره. اونوقت فکر کنید که چی می خواید. الان با این شرایط نمیشه، اگه زنم بگیرید ممکنه به اونم به دید بقیه نگاه کنید یا نتونید ارتباط حسی لازم رو باهاش برقرار کنید یا صرف نیاز به رابطه جنسی پایدار شما رو به ازدواج بکشونه یا حتی بعد ازدواج چند ماه که بگذره به سبک زندگی گذشته برگردید.