RE: رفتارغیرعادیه شوهرخواهر
اگر بخوای به کسی بگی دو حالت داره.خودت متهم می شی.اختلاف به وجود میاد.این مشکلو خودت می تونی حل کنی.
هر وقت اومد طرفت خواست کاری کنه،به هر روشی که خودت می دونی ناراحتش کن.تا یه ارتباطی بین ناراحتی و اون
کاری که می خواد بکنه تو ذهنش شکل بگیره.اگر این رابطه شکل بگیره،دست از سرت بر می داره.
به نظر من باید بهش هشدار بدی. هیچ چیز سخت تر از دیدن شوهر خواهر خیانت کار نیست مخصوصا اگر به خودت
نظر داشته باشه. ایشون از اینکه شما هیچ عکس العملی در این چند ساله نشون ندادی سوء استفاده کرده پس بهش شخصا تذکر بده و حتی بگو که به خانواده میگویی تا خودش را جمع کند. اما اگر من جای تو بودم ترجیح میدادم که خواهرم را از این وضع نجات بدم حتی اگر خودم را خراب کنم.
بازم می گم مشکل فقط شما نیستید دوستان سعی دارند مشکل شمارو حل کنند در صورتی که مشکل دیگه زندگی خواهرتونه...خواهر آدم عزیزترین چیزی که هر کس تو زندگیش داره مگه می شه نسبت بهش بی تفاوت بود...کسی که شب میاد کنار شما دراز می کشه و می خوابه شاید از نظر روحی سالم نباشه شاید به قول خودتون فقط مسئله این نباشه که آدم هوسبازیه...
مسئله رو به مادرتون بگید و اگه می تونید به پدرتون...خانوادتون شمارو سالها می شناسن و به این راحتی راجع به شما فکر بد نمی کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamdam 96
با شرایطی که شما توضیح دادی سخته که خونشون نری ولی به نظر خودت گریه های خواهرتو تحمل کنی بهتره یا رفتی اونجا نذاری به خواسته هاش برسه؟ اگه رفتی اونجا این اونه که باید بترسه نه شما آخه از قدیم میگن طلا که پاکه چه منتش به خاکه:227: باهات تنها شد خواست کاری کنه باید عکس العمل نشون بدی زد روی شونت سریع بهش اخم کن بگو بدم میاد آروم در گوشت چیزی گفت صداتو ببر بالا دیگه اصلا کوتاه نیا:324:
اصلا به خواهرت نگو شاید حسابی ناراحت بشه زندگیش به هم بخوره بعدا بهت بگه تو به من خیانت کردی:300:
به مامانت نمیتونی بگی؟
اون به شما علاقه پیدا کرده شاید واسه همین رفتارش با خواهرت بد شده کدومتون خوشکلترین؟ میری خونشون اصلا به خودت نرس لباسای زشت و گشاد بپوش
فکر میکنم خواهرتو تحریک میکنه که تو بری خونشون مثلا نمیگه تو همین 1خواهرو داری چرا نمیاد کمکت؟
سلام.ممنون از راهنماییاتون.در مورد عکس العمل نشون دادن قبلا هم گفتم وقتی به خاطراینکه دستشوگذاشت روشونم باعصبانیت تمام بهش اخم کردم اون باپررویی تمام فقط لبخند زد.عکس العمل فقط بادادزدن نیس.با کم محلی باجواب تلفن ندادن باسلام نکردن ودرکل بی توجهی بهش فهموندم که از رفتارش ناراحتم.درموردزیبایی هم فک میکنم یه مسئله سلیقه ای باشه ولی ازنظرمن خواهرم ازمن زیباتره.اکثرابه بهانه تنهابودن خواهرم از من میخواست پیششون بمونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 100maah
به نظر من باید بهش هشدار بدی. هیچ چیز سخت تر از دیدن شوهر خواهر خیانت کار نیست مخصوصا اگر به خودت
نظر داشته باشه. ایشون از اینکه شما هیچ عکس العملی در این چند ساله نشون ندادی سوء استفاده کرده پس بهش شخصا تذکر بده و حتی بگو که به خانواده میگویی تا خودش را جمع کند. اما اگر من جای تو بودم ترجیح میدادم که خواهرم را از این وضع نجات بدم حتی اگر خودم را خراب کنم.
سلام.مرسی ازراهنماییتون.یعنی شما میگین همه چیزو به خواهرم بگم حتی اگه به هردلیلی منو مقصربدونه؟آینده خودشوپسرش چی میشه؟اگه شوهرخواهرم کینه ای بشه وبرام مشکل ایجاد کنه؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamdam 96
چرا به مادرت نمیگی؟:305:
یه بارخیلی سربسته قضیه اس دادنشوگفتم البته واضح نگفتم که محتوای پیامش چی بوده ومادرم فقط گفت دلیلی نداره بهت پیام بده وتوهم جوابشونده.همین.احساس میکنم مادرم نمیتونه با این موضومنطقی برخورد کنه چون مادره واحساسی تربرخوردمیکنه واگه کاری هم نتونه بکنه مجبوره یه عمر عذاب بکشه.گاهی اوقات که از نکات منفی شوهرخواهرم به مادرم میگم ازم خواهش میکنه که اینچیزارو بهش نگم چون احساس بدی بهش دست میده ودر کل مادرم طوریه که دنبال راه حل پیدا کردن نیس وفقط خودشو عذاب میده وغصه میخوره وخدایی نکرده ممکنه شوکه بشه وسکته کنه.
منم مسائل مهمم رو به پدرم میگم با اینکه همه وحشتناک ازش میترسن حتی من ولی میدونم منطقیه شما کسی نداری که صاحب نظر باشه و محکم؟ پدر دایی؟
من با برادربزرگترم مشورت کردم اما اونم مثه خودم نگران اینده خواهرم وبچشه ومیگه بهتره خواهرم ازاین موضومطلع نشه.
خیلی خوبه که داداشت میدونه :104:
داداشت مجرده؟ با هم برید خونه خواهرت بمونید کی بهش گفتی؟
آره خواهرت ندونه بهتره
طاهری عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
عزیزم
در مقابل رفتارهای شوهر خواهرت از همان ابتدا باید قاطع می بودی . آنچه ایشون با شما داشته و مشخص بوده میخواد پنهان بمونه نشان از غیر عادی بودن داشته ، و شما متأسفانه همه را با توجیحاتی غیر منطقی از ذهن دور می کردی و منفعل عمل کرده ای و این ذهنیت را برای وی به وجود آورده ای که ناراحت نیستی و شاید خوشایندت هم باشه .
در نظر داشته باش اغلب آقایان حتی یک سلام عادی خانمی را اگر پیشقدم شود به منظور برداشت می کنند ، چه رسد به انفعالهایی که شما یا از ترس یا خجالتی بودن داشته ای .
نباید پول از او قبول می کردی و باید از بانک دریافت کرده و به وی داده و می گفتی ممنون من نیاز ندارم و مناسبتی هم ندارد و دوست ندارم از کسی غیر از پدر و مادرم پولی قبول کنم .
وقتی گفت می خواستم باهات یک شوخی پسرانه کرده باشم >>> می بایست خیلی جدی با چهره ای در هم و لحنی قاطع می گفتی من نه اهل شوخی با پسر هستم و نه هیچ مردی حتی شما . لطفاً حد و حدود رو رعایت کنید وگرنه مجبورم طور دیگری رفتار کنم .
و موارد دیگری که اگر این سه سال را آنالیز کنی می توانستی با قاطعیت رفتار کنی و جرأت را از وی بگیری .
به خواهرت سربسته بگو همسرت حریم محرم و نامحرم را بیشتر رعایت کند اظهار کن من ناراحتم که ایشون خیلی راحت برخورد می کنه و حتی گاه به حساب من پول واریز می کنه که من خوشم نمیاد و می خواهد که تو هم ندانی . ( چون برای این مدرک داری و اونم گرفتن پرینت حسابت از بانک هست ) نمیتواند انکار کند و لذا حساب کار دستش می آید که اوضاع وخیم است .
اگر شوهر خواهر شما اهل ماهواره و بخصوص اینترنت و سایتهای پورن باشد احتمال می دهم گرفتار چه مشکلی شده باشد . آیا اهل این موارد هست ؟
.