RE: آیا میشه با دختری ازدواج کرد که قبلا با کسی دوست بوده
ali71 گرامی
به تالار همدردی خوش آمدی
اگر دوستی و رابطه بین دختر و پسر بد هست ( که ما هم می گیم خوب نیست و آسیب رسان است ) پس با هر کی باشه بد هست حتی با شما . نمیدانم چرا بعضی از دوستان از رابطه دوستی دختر مورد نظرشان با دیگری ناراحت می شوند اما این رابطه را برای خود مجاز می دانند .
علی آقا خوب فهمیدی این رابطه ها درست نیست و خیلی خوبه که غیرت نشون می دهی ، بنا به همان غیرت تا وقتی رسماً خواستگاری نکرده ای خودت هم باهاش رابطه نداشته باش . بین تو و هر پسر دیگری فرقی نیست رابطه ، رابطه است چه با شما چه با دیگری و این دختر هم بهتره وارد این رابطه ها نشه که عواقب نداره .
به همین دلیل که این رابطه تا خواستگاری درست نیست باهاش قطع ارتباط کنو به او هم بگو بهتره فعلاً به فکر درس و کارهای مهمترتان باشید تا وقت ازدواج برسه و از طریق خانواده وارد شوید .
موفق باشید .
.
ی دنیا ممممممممننننننننننننننووو ووووووووووون
مر از نظراتتون کمک خیلی بزرگی کردین ولی کار از کار گذشت و قرار شده بعد از ماه مبارک نشونه بشیم.
از همتون ممنون. خدانگهدار دوستان:310::227:
همانطور که با دیگری قبلاً دوست بود بعد با تو دوست شد ..........مطمئناً با دیگری دوست خواهد شد ..............واین سریال ادامه خواهد داشت
دوست دختر یا دوست پسر داشتن در فرهنگ تشیع اهل البیت علیهم السلام وجود ندارد :163:
دیدی علی آقا گفتم کار خودتو میکنی.
به هر حال برات آرزوی موفقیت و خوشبختی میکنم
دوستان عزیز و محترم اهمه شما بویژه مدیر سایت تشکر و قدر دانی میکنم
وقتی باهاش نشونه بشم و مطمئن باشم بعدا بهش میرسم خیالم راحت تر هست
و دیگه رابطم باهاش رابطه دوستی نیست
ببخشیدا ولی نشونه داخل فرهنگ شما هست؟ میدونید چیه؟:227::227::227::227::227::310::43:
با نشون کردن هم دست و بال خودتو می بندی هم فرصت های اون دخترو ازش می گیری.اگر الآن می تونی ازدواج کن.
در غیر اینصورت نه خودتو از فرصت های دیگه محروم کن نه رو دختر مردم اسم بذار.5-6 سال دیگه به این تصمیمت خندت
می گیره.من می دونم.به خاطر محدودیت هایی که جامعه داره تو این سن کسایی که مقیدن و از یه طرفم به اقتضای
سنشون شور و حرارت بیشتری دارن فوری به ازدواج می کنن.ازدواج که فقط اون چیزا نیست مسئولیتم داره که تو این
سن برای یه پسر سنگینه.سعی کن این هیجاناتو با ورزش،تفریحات سالم با دوستان سالم و درس خوندن پر کنی در
کنارشم مهارت های زندگی مشترکو یاد بگیری.
خیلی خوبه میخوای رسمیش کنی انشالله نشونه که بردی بیا تعریف کن بگو چی شد:227:
بالاخره دوستی بده یا نشون کردن؟:311: