پاییزان جان به نکته جالبی اشاره کردن...دیر ازدواج کردن و خدایی نکرده به گناه افتادن..
نمایش نسخه قابل چاپ
پاییزان جان به نکته جالبی اشاره کردن...دیر ازدواج کردن و خدایی نکرده به گناه افتادن..
برای پسرهایی که قسط ادامه تحصیل ندارن و با همون مدرک دیپلم مشغول به کاردن از 21 یا 22 سن مناسبیه ..
و برای پسرهایی که مدرک بالا مثل کارشناسی و کارشناسی ارشد رو میخوان بگیرن بالای 26و24 مناسبه ...
برای دختر ها هم در مورد اولی از 19
و مورد دومی از 24 به بعد ...
برای پسرها بعد از 26 به نظرم خوبه. انتخاب های قبل از 26 ممکنه احساسی باشه
براي پسرها 28تا31 براي دخترها 25 تا 27
در صورت وجود شرایط و آمادگی و رشد طرفین
پسرها بین 25-30
دخترها 21-26
سلام
به نظر من کسانی که زود ازدواج میکنن بعد از ازدواج تازه یادشون به معیارهاشون میفته و اونو تو همسرشو جستجو میکنن و اگه همسرشون اون معیارها رو نداشته باشن احساس میکنن سرشون کلا رفته و همش به جدایی فکر میکنن .
سلام
به نظرم این بسته به سن عقلی دو طرف داره
و اگه سن عقلی و عاطفیشون (نه تقویمی) حدود 20 تا 24 سال باشه مناسبه
این نکته رو هم توجه داشته باشید که نیمی از ایرانی ها که سنشون 30 سال هستش دارای سن عاطفی 19 ساله هستن
البته هستن کسانی که سنشون 20 ساله و به اندازه یه آدم 27 ساله درک میکنن...
تعجب می کنم چرا بعضی از دوستان این قدر سن ازدواج رو بالا انتخاب کردن.
به نظر من اگر زن و شوهر هر دو جوون، با هم دوست باشن و همدیگر رو درک کنن می تونن لذتی از جوونیشون ببرن که با هیچ دوست دیگه ای نمی تونن این خوشی رو تجربه کنن. اما اگر سن بالا بره مثلاً 30 سال...خیلی ها به گناه می افتن و هیچ وقت هم نمی تونن اون لحظات خوش جوونی رو کنار همسرشون تجربه کنن.
من که چند سال پیش وقتی خودم 22 سال و همسرم 24 سالش بود (من دانشجو بودم و همسرم درسش تموم شده بود) ازدواج کردم و این چند سال رو با هم خیلی خوش بودیم و مثل دو تا دوست کنار هم.
به نظر من سن ایده آل برای خانم ها : 20-25 و آقایون: 22-28
اینرو هم در نظر بگیرید که هر چه سن بالاتر می رود تصمیم عاقلانه تبدیل به تصمیم وسواس گرایانه می شود. ولی به نظر من هم قبل از 25 برای پسرها و قبل از 20 برای دخترها زود است. البته هر کس با توجه به شرایطی که در ان زندگی می کند بلوغ فکری و جسمی متفاوتی دارد.
به نظر من بهترین سن ازد.اج برای پسران 18 سال کامل و برای دختران 16 سال کامله.
البته با راهنمایی و مشاوره ی قبل از ازدواج.