RE: کدوم کیس بهتره (راهنماییم کنید لطفا)
مرسی از همتون
ولی یکمی ته دلم با آقای ط هست ولی با شرایطی که تو پست اولم گفتم میترسم
من دختری هستم که خیلی زود با احساساتم کنار میام یعنی بیشتر با عقل و منطقم تصمیم میگیرم
بازم بهم بگین لطفا کدوم کیس بهتره:325:
منتظرم دوستای خوبم
واقعا سر دو راهی گیر کردم :302:
عزیزم شما چرا دلتون پیش آقای ط هست؟ حتما 1چیزی تو ایشون هست که نظر شمارو جلب کرده:305:
شما هنوز نمیدونید دوست دارید با چه کسی ازدواج کنید معیاراتون چیه؟ باید تمام خصوصیاتی که دوست دارید بنویسید بعد امتیاز بدید ببینید کدوم آقا امتیاز بیشتری میگیرن
تا کی میتونید تصمیم بگیرید؟
الان همزمان با هردو رفت وآمد دارید؟:310:
نخیر همزمان با هردوش رفت و آمد ندارم
من موندم که این آقای ط قبلا خیلی دوست دختر داشتن و حالا توبه کردن از کاراشون.من خیلی از این موردش میترسم و الا خیلی از معیارهای من رو داره البته این رو هم بگم اون یکی آقا هم کما بیش ولی نه در حد آقای ط بعضی معیارهام رو دارن ولی من ترجیحم آقای ط هست.ولی بازم اگه بدونم مورد آقای ط(دوست دختر داشتنش و شلوغ بودنش) اشکال داره من میتونم ردش بکنم.
شما چی میگین؟:325::325::325::325:
نکته اول اینکه شما مجبور نیستید حتما همسر آینده اتون رو از بین همین 2 تا آقا فقط انتخاب کنید که....
من اول که تاپیکتونو خوندم این احساس بهم دست داد که اجباری در انتخاب دارید نه این طوری نیست....
.من نمی دونم شما چند سالتون هستو چقد در این شرایط قرار گرفته اید ولی به مرور با افراد مختلف که برخورد کنید می بینید شخصیت آدمها پیچیده تر از این هست که بشه با چند خط گفت این و انتخاب کنید یا اون یکی و.
ولی من یه پیشنهاد دارم :
1)ملاک هاتون و واسه انتخاب همسر بنوسید کامل کامل با جزیییات(از نظر ظاهری،اقتصادی،عاطفی،وضعیت اجتماعی و شخصیتی،وضعیت فکری،جنسی،ارتباطی،رشد فکری،مذهبی و علایق و سرگرمی ها)
2)بعد افراد و با ویزگی هایی که نوشتید مقایسه کند.
در این مورد مثلا اون آقای ط رو سعی کنید اول بشناسید. چند جلسه پرسش و پاسخ باهاشون داشته باشید و حرفهاشونو بشنوید اگه با معیارتون نزدیک بود شناخت بیشتر و ادامه بدید اگه نبود و بی خیالش شدید اگه شرایط آقای دیگه براتون قابل پذیرش هست مثل وابستگیش به مادرش با ایشون هم گفتگو کنید.اگه اون هم ملاک هاتونو نداشت اون رو هم بی خیال بشید
چیزی که تجربه به من ثابت کرده اینه که آدمها با چیزی که ما صرفا از دور میبینیم خیلی متفاوت هستن.بعضی وقتها همه می گن یک نفر خوبه ولی ممکنه به دل شما نشینه و در وجودش ریز میشی میبینی اصلا چیزی نیست که دیگران از دور می بینند ....و معیارهاتونو نداره
موفق باشید:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا2
نکته اول اینکه شما مجبور نیستید حتما همسر آینده اتون رو از بین همین 2 تا آقا فقط انتخاب کنید که....
من اول که تاپیکتونو خوندم این احساس بهم دست داد که اجباری در انتخاب دارید نه این طوری نیست....
.من نمی دونم شما چند سالتون هستو چقد در این شرایط قرار گرفته اید ولی به مرور با افراد مختلف که برخورد کنید می بینید شخصیت آدمها پیچیده تر از این هست که بشه با چند خط گفت این و انتخاب کنید یا اون یکی و.
ولی من یه پیشنهاد دارم :
1)ملاک هاتون و واسه انتخاب همسر بنوسید کامل کامل با جزیییات(از نظر ظاهری،اقتصادی،عاطفی،وضعیت اجتماعی و شخصیتی،وضعیت فکری،جنسی،ارتباطی،رشد فکری،مذهبی و علایق و سرگرمی ها)
2)بعد افراد و با ویزگی هایی که نوشتید مقایسه کند.
در این مورد مثلا اون آقای ط رو سعی کنید اول بشناسید. چند جلسه پرسش و پاسخ باهاشون داشته باشید و حرفهاشونو بشنوید اگه با معیارتون نزدیک بود شناخت بیشتر و ادامه بدید اگه نبود و بی خیالش شدید اگه شرایط آقای دیگه براتون قابل پذیرش هست مثل وابستگیش به مادرش با ایشون هم گفتگو کنید.اگه اون هم ملاک هاتونو نداشت اون رو هم بی خیال بشید
چیزی که تجربه به من ثابت کرده اینه که آدمها با چیزی که ما صرفا از دور میبینیم خیلی متفاوت هستن.بعضی وقتها همه می گن یک نفر خوبه ولی ممکنه به دل شما نشینه و در وجودش ریز میشی میبینی اصلا چیزی نیست که دیگران از دور می بینند ....و معیارهاتونو نداره
موفق باشید:72:
خیلی ازت ممنونم سارای عزیزم:46: با این توضیحات کاملت. من کاملا باهات موافقم.و اجباری نیست که حتما یکیش رو انتخاب کنم.
من یک سوالی ازت دارم. به نظرت این مورد آقای ط(داشتن دوست دختر و شلوغ بازیاش در یک زمان از زندگیش و اینکه الان توبه کرده) مشکل ساز هست؟ فقط این مورد برام تو ذهنم جای سوال داره. در بقیه موارد بیشتر معیارهام رو داره
نه عزیزم این که قبلا یک نفر دوست دختر داشته لزوما معنیش این نیست که قابل اعتماد نباشه واسه زندگی.ما که از خدا بالاتر نیستیم وقتی خدا بنده هاشو در صورت توبه کردن می بخشه پس ما هم می تونیم این کارو بکنیم.
ولی یک نکته من در مورد ازدواج چند جلسه مشاوره رفتم و مشاورم اعتقاد داشت اگه مردی عادت کرده باشه در تنوع در دوستی با دخترها و خانوم های مختلف شاید نتونه این عادتشو حتی بعد از ازدواج ترک کنه ولی شما که می گی این آقا الان از این کار دست کشیده پس جای امیدواری هست.فقط به این دقت کن که این ها نکات ظریفی هست که تا باهاش گفتگو نکنی و وارد بحث نشی نمی تونی مطمئن بشی ولی این که آشناتون هست می تونه نکته مثبتی باشه. روابطشو و نحوه برخوردش با جنس مخالف و بررسی کن و در جمع هایی که هستید زیر نظر بگیر.
موفق باشی:46::72:
مرسی سارای عزیز
پس اگه یکمی احساس کردم هنوز حس تنوع طلبی داره.کیس مناسبی نیست؟ به نظرتون ردش بکنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasmin44
مرسی سارای عزیز
پس اگه یکمی احساس کردم هنوز حس تنوع طلبی داره.کیس مناسبی نیست؟ به نظرتون ردش بکنم؟
به نظر من حالا که این موردو بیشتر تمایل داری،فرصتی بده تا بیشترباهاش اشنا شی ،اونوقت مطمعن میشی که تنوع طلب هست یا نه
یکمی احساس کردم تنوع طلبه نمیشه،باید منطقا به این نتیجه برسی دوست من:72:
عزيزم اين موضوع و كه در مورد حس تنوع طلبيش ميگي و بايد خوب بررسي كني... تا باهاش برخورد نكني مشخص نمي شه.
به نظر من ما خانوم ها اگه نخواهيم سر خودمون كلاه بذاريم و با خودمون صادق باشيم اين مواردو خيلي خوب مي تونيم حتي از طرز نگاه مردها به جنس مخالف تشخيص بديم.
فقط بايد به حرف نداي درونمون گوش بديم.اين كه چيزي رو احساست بهت بگه با نداي درونت فرق داره.
كتاب آيا تو همسر مناسبي براي من هستي؟ از دكتر باربارا دي آنجليس كتابه خوبيه به من خيلي كمك كرده خوندنشو بهت پيشنهاد مي كنم.
موفق باشي:72: