RE: حرف های بد شوهرم در موقع عصبانیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بامن بمان...
سلام به همه دوستان عزیزم. از صمیم قلب ازتون ممنونم که وقت گذاشتید برام و براتون مشکل یه هم نوع اینقدر مهمه.مرسی:46:
مهاجر بینشان عزیز شوهرم آدم بدی نیست و من میدونم که این مشکلات به خاطر آگاهی نداشتن از مهارت های زندگیه .راجع به این کلاسها میدونم که واقعا مفیده اما نمیدونم کجا ها برگزار میشه.اصلا تا به حال نشنیدم که تو منطقه ما یه همچین کلاسی برگزار بشه (تهران .اسلامشهر).ممنون میشم راهنماییم کنید چون مشکلم به جای اینکه حل بشه بدتر شده و ما تو این هفته یه دعوای بدتر کردیم و رومون بیشتر به هم باز شده البته الان با هم آشتی کردیم ولی دعوای خیلی بدی بود سر یه چیز الکی که حتی باعث شد من با پدرش که مثلا اومده بود ما رو آشتی بده بحث کنم اصلا فکر نمیکردم باباش یه همچین آدمی باشه اومد ما رو اشتی بده طرف پسرش رو گرفت.از اون روز به بعد دلم شکسته واقعا شکسته .نا امید شدم از همه جا . احساس تنهایی میکنم .برای اولین بار شوهرم دست روم بلند کرد شاید خیلی اروم زد اما خورد شدم هیچ موقع فکر نمیکردم شوهرم بخواد دست روم بلند کنه ...
اصل تو این دوره زمونه.باورم نمیشد.
اما اتفاق افتاد و من هیچ کاری نتونستم بکنم و فقط گریه کردم .چون میدونستم اگه کشش بدم اوضاع از اینی که هست بدتر میشه .ممنون میشم کمکم کنید.
منتظرم.:325:
سلام دوست من
برای شرکت در کلاسهای مهارت های زندگی شما باید به مراکز مشاوره چه خصوصی چه دولتی مراجعه کنید
این کلاسها خیلی خوبه و مطمعن باش مشکلتون حل میشه
اگر این کلاسها برگزار نشد می تونید به مراکز بهزیستی مراجعه کنید اونها شما رو راهنمایی میکنند که این کلاسها کجا برگزار میشه
تلفنش رو هم میتونید از 118 بگیرید
در مورد کاری که همسرتون انجام دادن و روی شما دست بلند کردن خیلی ناراحت شدم و احساس شمار و درک میکنم که چقدر ناراحتید چون خانم من هم همچین کاری رو کرد و روی من دست بلند کرد یه کشیده ای زد که ستاره ها دور سرم میچرخیدن و دقیقا میدونم که چه حالی دارید و شمار و درک میکنم ولی سعی کنید که فراموش کنید خیلی سخته ها الان یک ماه که من نتونستم فراموش کنم ولی تلاشتون رو بکنید که فراموش کنید
سلام به شما میشه بگید دعواتون سر چی بود؟
فکر نکن هر چی بخوای به شوهرت میتونی بگی اونم کاری نکنه
خیلی بده که دست روت بلند کرده اما شما باید کاری کنی که دیگه تکرار نشه
بگو چی شد که کار به اینجا کشید؟
سلام مرسی از اینکه وقت میزارید. همدم عزیز اصل دعوا مثل دفعه پیش سر یه چیز مسخره بود خیلی مسخره .
اما این رو میدونم که دعوا های دفعه پیش مثل آتیش زیر خاکستر عمل کرد.شاید اصل دعوا چیز دیگری بود اما کینه ای که از بحث هایی که قبلا داشتیم دستاویزی شد که این بار بدتر بحث کنیم.
میدونم همه این ها از بلد نبودن مهارت های زندگیه .
واقعا به کمک همتون احتیاج دارم .مهاجر بینشان عزیز,sci عزیز و همه دوستان همدردی کمکم کنید من زندگیم رو دوست دارم . و دارم همه تلاشم رو میکنم که همسرم رشد کنه احساس افسردگی میکنم .من تو مجردیم دختر فعالی بودم اما الان صبح تا شب خونه ام .
روابطم با دوستام محدود شده از نظر مالی هم یه کم ضعیف شدیم و نمیتونم هر کلاسی که دوست دارم برم و حتی درسم رو ادامه بدم .اینا تو روحیه ام تاثیر گزاشته.کمکم کنید خودم رو قوی کنم خودم رو بسازم دوباره .
میخوام شوهرم شرمنده بشه که چرا با من همچین رفتاری داشته.