RE: شک به همسر و چک کردن موبایلش
انشالله بچه که بدنیا بیاد حواسش میره پیش بچه احساس مسئولیتش بیشتر میشه توکل کن بخدا
شما توجهتون رو بهش بیشتر کنید ازش تو کارای خونه و اطاق بچه نظر بخواید ازش بخواید براتون قرآن بخونه الان که ماه رمضونه روزه میگیرن؟
عزیزم انشالله با به دنیا اومدن بچه اوضاع بهتر میشه:43:
بخاطر بچه عصبانی نشو
با هم برید خرید برای بچه حس مسئولیتش رو تقویت کن ازش بخواه درمورد بچه بات حرف بزنه از آینده بچه بگو بپرس میخواد چجور پدری باشه؟ بهش بگو افتخار میکنی که همسرت فقط به فکر زندگیشو خانوادشه مرتب از اینکه میخواید خانواده کامل بشید بگو خودتو شاد نشون بده وقتی سرکاره حتما باهاش تماس بگیر 5 دقیقه ای باهاش صحبت کن فکرهای منفی رو از ذهنت بیرون بریز میخواد اس ام اس بده ازش کاری بخواه که سرگرم بشه
ممنونم از راهنماییتون.سعیم رو میذارم روی همین کارها...
بله روزه هم می گیره.
انشالله که تو این ماه درست بشه جلوش بگید که از خدا میخوام گناهامو ببخشه بهش بگو خوشحالم همسر پاک و خوبی دارم که به فکر خانوادشه دعاش کنید
امیدوارم شرمنده بشه به خودش بیاد:323:
راستش خودمم همش دلم می خواد غیر مستقیم بهش تلنگر بزنم...اما تا حالا موفق نبودم...حالا بیشتر می کنم تلاشمو.ممنونم همدم جان که وقت گذاشتی.
راستش فکر می کنم متاهل بودن و بالاتر بودن سن اون خانوم باعث شده که همسرم اصلا احساس عذاب وجدان و گناه نداشته باشه از این ارتباطات!
اما برای من این ابراز احساسات به یه زن دیگه خیلی دردناکه...کلا از اینکه ازم پنهان می کنه همه چیز رو خیلی ناراحتم...