-
RE: تاييد مدير همدردي
سلام
آقا مدير از دست ما دلخوري ؟؟؟؟
خوب تقصير ما چيه آقا مدير شوت كرديم خورد به شيشه دفتر شما شكست باور كنيد به خداي مجيدي از قصد نزديم خوب ...
ولي جدا از شوخي واقعا عناوين و مطالب و موضوعات به خنده و تفريح و شعر و ... كشيده شده . همه چيز بايد باشه امـــا به جاش !
اين كه همش بگيم و بخنديم فكر كنم يه كوه بريم بيشتر مزه داره تا اين جا !
ابن تالار اسمش همدردي نه سرگرمي !
پس با اين سرگرمي ها از موضوع همدردي دور شده و كم كم از تالار هم ....... ميشيم .
اين كار هم با كمك بزرگ تر اين تالار يعني آقا مدير و بعد ريش سفيدا و بزرگ تر و قديمي ها و آخرش هم من كوچولو !
آقا مدير ببخشيدا ، چشم فردا يه شيشه ميخريم مياريم ولي اگه دستمون تو راه كه داشتيم ميومديم زخم شد چي ؟؟؟؟
موفق باشيد .
-
سلام lord.hamed
من همين جا ازت ممنونم
-
سلام:72::72::72:
يه نكته:
تشكرهايي كه از اعضا در تالار ميشه صرفا به خاطر تاييد و كيفيت مطلب نيست. گاهي اوقات به خاطر پيشرفت اون فرد و بزرگتر شدن ديدش نسبت به مسائله. و ممكنه اون مطلب به خودي خود داراي بار كيفي لازم براي تاييد و تشكر نباشه. من خودم به شخصه اينجوري از ديگران تشكر ميكنم. (البته نه هميشه) مثل تشكري كه از roz_zard در سواستفاده كردم و در قسمت بيوگرافي يك بلوغ دوماهه توضيح كاملو دادم.
همينطور تشكرهايي كه از سوي مدير نسبت به ارسالها نميشه، (حتي با بار كيفي بالا) فكر ميكنم دليل اصليش به خاطر لحن تند و فوق العاده انتقادگرانه توام با حسن نيت، نسبت به مشكل شخص تازه وارد به نيت گرفتن همدردي است؛ نه اشتباه يا بي محتوا بودن اون ارسال از سوي اعضا خصوصا از نوع پيشكسوت.
پس يه كم با تازه واردين نرمتر برخورد كنيم، چون حساسترند.
در آخر:
بنده قبل از ورود به اين سايت اعتماد به نفس پاييني داشتم، و توي هيچ جمعي اظهار نظر نميكردم. از خودم تعريف نميكنم (سو تعبير نشه) ولي سواد قابل قبولي براي اظهار نظر دارم. بطور ميانگين هفته اي يك كتاب رو تموم ميكردم. البته الان بخاطر مشغله هاي ديگه، كمتر شده.
چي ميگفتم؟!
.
.
.
آهان!
ولي با ورود به اين سايت اعتماد به نفسمو بالا بردم. ميتونم به جرات بگم تشكرهايي كه از من ميشد، كمك فوق العاده بسزايي رو به بالا بردن اعتماد به نفسم كرد.
دوستون دارم :43::43::43: