لیلا موفق تو اگه نظری داری نظرت رو بگو. با نظر هرکی هم که موافقی پایین ارسالش یه تشکر بذار مطمئن
...............
..................
.........................
__________________________________________________ __
این ارسال توسط keyvanویرایش شد
نمایش نسخه قابل چاپ
لیلا موفق تو اگه نظری داری نظرت رو بگو. با نظر هرکی هم که موافقی پایین ارسالش یه تشکر بذار مطمئن
...............
..................
.........................
__________________________________________________ __
این ارسال توسط keyvanویرایش شد
سلام خانم تک دختر،
می توانید این تاپیک ها را مطالعه کنید:
تاپیک از مدیر همدردی
40 موضوع موثر در پیدا كردن شوهر ؟!
با سلام
اعضاء محترم لطفا" توجه کنند،غیر از ارسال پست در خصوص راهنمایی مراجع ،با هر نوع ارسالی که باعث انحراف تایپک به هر شکلی بشود،برخورد خواهد شد.
در واقع مشكل يك مساله فرهنكي است كه ما در كشورمون فضاهايي سالم براي اختلاط دختر و بسرهاي جوان به اندازه كافي نداريم
من خودم شخصا از دخترهاي محجبه بيشتر خوشم ميامد و شايد مواردي را هم در دانشكاه يا جاهاي عمومي تر ميديدم كه دوست داشتم بيشتر باهاشون اشنا بشم اما نميدونستم بهتربن برخورد جي هست و ان دختر خانم مثلا جه عكس العملي نشان خواهد داد
اميدوارم مسولان فرهنكي كشور تا بيش از اين دير نشده فكري بكنند
اما من هم مثل بقيه دوستان فكر ميكنم شما بايد با اعتماد به نفس كامل و رضايت از وضعيت موجود ( كه موجب شادابي شما ميشه؛ توي جمع هايي كه احتمال ميدهيد افرادي كه هم كفو شما هستند حضور دارند بيشتر شركت كنيد. با توجه به اينكه توي شعر بزركي زندكي ميكنيد احتمالا نبايد سخت باشه
ببین عزیز
اگه آقایون جامعه خودمون رو در سه دسته کلی قرار بدیم
دسته اول: اقایون مردسالار و سنتی که همسری شبیه مادر و مادر بزرگشون می خواند که زیاد توی اجتماع و توی چشم نباشه.خوب بشوره و بپزه و بپوشه که این دسته آقایون طرفشون اصولا خانمهایی هستند که به آقایون نگاهی شبیه بانک یا کارت پول دارند و (خانمها و آقایون موجود در این دسته کم هم نیستند در جامعه ما)
فکر می کنم با توجه به خصوصیاتی که از خودت گفتی نه شما اونا رو می پسندی و نه اونه شما رو
دسته دوم: آقایونی که خیلی روشنفکر و امروزی هستند و خانمی می خواند که مثل خودشون در اجتماع باشه و برای کسب علم و حرفه تلاش کرده باشه و بیشتر نگاه به سیرت و تلاشهایی که شخص برای زندگیش کرده می کنند تا ظاهر و چیزهایی که خدادادی بوده و شخص هیچ تلاشی برای کسب اونها نکرده . این دسته افراد تمایل به ازدواج برابر دارند و می خواند همراه زندگیشون و یا مادر بچه هاشون ادم فرهیخته ای باشه که تا اندازهای با سختی کار و پول در اوردن و... اشنایی داشته باشه ( آقایون موجود در این دسته کم هستند در جامعه ما)
دسته سوم: آقایون باری به هرجهت هستند که خط مش ثابتی ندارند و بسته به اینکه مامان و خواهرشون و همکارشون چی بگه عقیدشون تغییر می کنه و زیاد اعتماد به نفس ندارند از طرفی از امتیازات مرد سالاری که جامعه بهشون بده بدشون نمی یاد و همینطور از طرف دیگه اگه خانمشون هم کمک خرجشون باشه خوشحال می شند.
ان شاالله کسی قسمتت بشه که تو رو همونجور که هستی بخواد. :323:
سلام تک دختر عزیز!
راستش اول باید بگم شما آرزوی دست نیافتنی بسیاری از اقایون هستی!:163:
جدی گفتم و به نظر من بهتره بیشتر از این اعتماد نفس داشته باشی.
به طور کلی من هم نظر دوستان موافقم و موقعیت اجتماعی خوب شما باعث شده که هر کسی اجازه نده به خودش تا شما رو دوستداشته باشه.
به طور کلی پیشنهاد من به تمام خواهرات گل:72: که سنشون داره کم کم بالا میره اینه که سعی کنند با رعایت تمام قوانین شرعی و مذهبی و اجتماعی بیشتر به خودشون برسند و بیشتر دیده بشند(خدایی نکرده منظورم معرض نمایش گذاشتن نیست ها!:160:)
پیشنهاد ویژه من به شما خضور در مکان هایی هست که بیشتر امثال خود شما در اونجا حضور دارند:مثل همون نکته ای که خودتون گفتید:دانشگاه محیط بسیار خوبی هست و احتمال برخورد شما با فرد مناسب شما به مراتب بالاتر میره.
شرکت تو سمینار ها و کنفرانس هایی که با رشته شما مرتبط هست.
واقعیت این هست که بسیاری از دوستان خود من در دانشگاه و محیط های علمی همسرشون رو انتخاب کردند و این خودش گواه بر صحبت من هست.
امیدوارم پسری با اسب سفید (امروزیش میشه سمند ایران خودرو!) که مناسب شماست ،جلو شما ظاهر بشه!..
بار دیگر هم میگم:طرز فکر شما ستودنی هست:104:
با سلام. از تک دختر عزیز معذرت می خوام که سرزده وارد تاپیک ایشون شدم . دکتر بینگو الان اینجا تشریف دارید اگه براتون ممکنه در تاپیک بنده هم نظر بدهید ممنونم
سپاسگزارم (بیشتر از دکمه تشکر ) از همه دوستای خوبم که زحمت می کشید و وقت می ذارید.:72: