RE: ادامه زندگي مشترك درسته يا ج.د.ا.ي.ي؟؟
آسمان آبي عزيز:305:
حتماً فصل روابط جنسي كتاب رازهايي در مورد مردان باربارا دي آنجلس را بخونيد و بعد قضاوت كنيد شما تا چه حد رفتار جنسي تون به روش هاي ارائه شده در اين كتاب نزديكه؟؟؟
بررسي كنين ببينيدنقاط قوت و ضعف شما تو اين رابطه چيه؟ ؟؟و همينطور نقاط قوت و ضعف همسرتون؟؟؟
نه اینها که گفتید مشکل شما نیست...
- به نظرت چه مسائلی دقیقا مانع خوشبختی شما تو دو سال اخیر بوده؟
- پیش از این جدایی چه مشکلاتی زندگی شما رو به هم ریخته بود؟
- این جدایی دقیقا به چه دلیلی رخ داد؟
- فکر می کنید مساله اساسی زندگی شما چه باشد؟
- کار شما و فعالیتهایی که در روز غیر از کار انجام می دهید در حال حاضر؟
- وضعیت جسمی شما چگونه است؟
- ایا در اخرین ازمایش شما مورد مشکوکی و یا علائم ابتلا به بیماری خاصی بوده حتی کم خونی عادی؟
- کار همسر شما چیست و میزان درامد ایشون چقدر است؟
جواب سوالهای فوق به ما کمک می کند تا مشکل شما رو کلا حل کنیم
ضمنا جواب سوالهای پست ۸ رو تو پست ۹ دادم
شما هم sci مرا خطاب کنید...راحت تره
[*]مسايلي كه مانع خوشبختي ما بوده:
اختلاف سني
اختلاف فرهنگي
نا آشنا بودن به اصول زندگي مشترك
نداشتن حداقل مهارت براي حل مسايل مهم فوري (در مورد ما مسئله مالي)
ايفا كردن نقش مادر يا معلم البته ناخواسته از جانب من
زود رنجي همسرم
مراجعه به مشاوران ناآگاه براي حل مشكل ( به اصرار من با همسرم براي مشاوره به چند مشاور توصيه شده مراجعه كرديم و همگي مسئله ما را حل نشدني و ازدواج ما را اشتباه دونستند و همين سبب سردي ايشون به بازسازي روابط شد
نداشتن دوست خوب و راهنماي عاقل و مقبول از جانب همسرم
- این جدایی دقیقا به چه دلیلی رخ داد؟
همسرم از نظر جنسي كاملا سرد بود. دائما عصبي بود . هيچ حرفي نمي زد و فقط وقتي خونه مي رسيد مي خوابيد. من رامقصر مي دونست و بد اخلاقي مي كرد .اين وضعيت 7 ماه ادامه داشت . ادامه زندگي رو به اين صورت بي نتيجه ديديم .مخصوصا هم كه مشاوران ما رو مايوس كرده بودن ولي همونطور كه گفتم مشكل جنسي دليل اصلي بود.
ممنون... منتظر بقیه جوابها هم هستم
در حال حاضر آموزشگاه رانندگي ثبت نام كرده ام و درمرحله آزمون دادن براي گرفتن گواهي نامه ام.
پيش دكتر تغذيه هم رفته ام و در رژيم به سر مي برم
وضعیت جسمی شما چگونه است
سالم هستم خدا رو شكر
-
[/color][color=#FF4500]
نه موردي نبوده الحمد لله
ولي دقيقا متوجه نشدم آيا آزمايش خاصي مد نظرتون بوده يا نه؟
کار همسر شما چیست و میزان درامد ایشون چقدر است
همسر كارمند است .درآمد ايشون 400-500 تومنه كه البته با كسورات مي شه 200 تومن.ولي در كنارش كاردوم هم داره كه متوسط ماهي 700 تومن يكم كمتر و بيشتر داره.
آسمان آبی عزیز سلام:72:
تاپیک رو خوندم و چند نکته به ذهنم رسید که شاید بتونه کمی بهت کمک کنه:72:
اول اینکه شما فرمودی که مهربون هستی... اگه مهربون بودنت زیاد از حده کمترش کن, مردها و غیر مردها معمولا به کسانی که زیادی براشون مهربونی می کنن و به فکرشون هستند بعد از مدتی بی تفاوت می شن... اول خوششون می یاد بعد می گن وظیفه ست بعد بی تفاوتی و بعد حتی گریزون شدنه پس سعی کن تعادل روتو زندگیت برقرار کنی.
من فکر می کنم همسرت خیلی رک بهت گفته مشکلش رو... اینکه اضافه وزن داری.... ایروبیک خیلی خیلی کمک می کنه, من در عرض یک ماه 4 کیلو لاغر کردم البته من اضافه وزن ندارم اما به نظر من کسی که اضافه وزن داره گذشته از زیبایی ظاهری و حتی همسرش باید به فکر سلامتی خودش باشه و برای لاغر کردن قدم برداره.
یکی ش ایروبیک و ورزشه که حتما باید تو برنامه ی روزانه ت بذاری چون خیلی مهمه و حتی کسایی که هیکل متناسب دارن هم باید ورزش کنند چون بدنشون رو سالم و قوی نگه می داره و همینطور روحیه شون رو شاداب می کنه و ورزش دوای افسردگی هم هست.
اگه نمی شه بری باشگاه یا حوصله ش رو نداری تو خونه که هستی روزی یک تا دو ساعت برقص... هم شاد می شی هم خوش هیکل و از طرف دیگه تغذیه ت رو هم رعایت کن... وعده های غذایی ت رو بیشتر و هجم مواد غذایی رو کم کن و به جای مثلا یک بشقاب برنج یک چهارم بشقابت رو برنج بذار و بقیه ش رو سبزیجات و سالاد بذار و نتیجه ش رو ببین.
خدا رو شکر اونقدری چاق نیستی و فقط چند کیلو اضافه وزن داری...
اگه خودت رو لاغر کنی حتما همسرت هم احساس بهتری بهت خواهد داشت... حتما لاغر دوست داره که بهت می گه و این خیلی خوبه که بهت می گه... اگه نگه خوبه؟ اونوقت نمی دونی اشکال کار کجاست .
همسر شما از شما کم سن تره... می دونید که سن عقلی یه دختر از پسر هم سن 4 سال بیشتره و این رو علم ثابت کرده... اینکه کمک کنی تا همسرت مهارت ها رو یاد بگیره خیلی به زندگی تون کمک خواهد کرد... ایشون از شما 9 سال کوچیکترن!!! به هر حال تجربه کمتری دارن و اطلاعاتشون کامل نیست و بخصوص اینکه شما تحصیلاتت بالاتره برای ایشون حساسیت ایجاد کرده پس سعی کن با زبون خودش باهاش صحب کنی... می دونم داری چی می گی... عادت کردی به خوب صحبت کردن اما برای شروع با همسرت هم قدم شو و اون رو هم به خو.ب صحبت کردن عادت بده بدون اینکه خودش متوجه بشه.
مواظب غرورش باش... مردها معمولا دوست دارن از زنشون بالاتر باشن و قدرت طلب هستن... ازش بیشتر تعریف کن, بهش افتخار کن, بابت کارهای مثبتش ازش تشکر کن و قدردان باش... کارهای منفی ش رو گوش زد نکن و سعی کن با درایت زنانه بهش کمک کنی که تغییر کنه نه اینکه مستقیم به روش بیاری.
تعادل تو زندگی حرف اول رومی زنه.... شرط تعادل رو تو تک تک امور زندگیت برقرار کن گلم
موفق باشی عزیزم:72::46:
در ضمن ببخشيد يكم دير جواب ميدم چون كار دارم وسط كارها ميام و مي رم. در ضمن من تا ساعت 4 اداره ام بعدش مي رم تا فردا ساعت 8 صبح.
آقا متين خيلي ممنون از راهنماييتون
ببخشيد مهربوني زياده از حد از نظر يه آقا چيه؟ آخه من خودم نميدونم چجوري زياده روي ميكنم؟
دوستان كجاييد؟:72::72::72:
به نظر من حرفهای دوستان خیلی عالیه با حرف لیلا موفق موافقم کتاب رازهایی در باره مردان و حتما بخون.
به نظر من اختلاف سنی شما و همسرتون و اینکه شما ناخواسته در نقش مادر یا معلم ایشون ظاهر شدید باعث مشکلات دیگه شده.آقایون در حالت عادی هم چند سال دیر تر از خانوم ها به بلوغ فکری می رسند ...
دکتر باربارا دی آنجلیس در کتابش نوشته که سریع ترین راهی که می شه زندگی مشترکتون رو از هم بپاشید مادری کردن برای همسرتون هست چون هیچ مردی دوست نداره با مادرش ارتباط جنسی داشته باشه و این باعث سرد شدن مردها میشه....
برای همسرتون یه زن باشید با تمام زنانگی و شیطنت ها و عشوه های زنونه....یادتون نره اون از شما کوچکتره سعی کنید در حد و اندازه سن اون باش رفتار کنید و دائم نکات اخلاقی و مثل یه مادر بهش گوشزد نکنید .:72:
سلام عزیزم اینقدر نگران نباش خداروشکر که اقلا رابطه تلفنی دارید بنظر من گاهی اوقات ساده حرف زدن از هر چیزی بهتره باهاش صحبت کنید و بهش بگید که چقدر دوستش دارید بزارید احساس کنه که خیلی بهش نیاز دارید باید اجازه بدید احساس مهم بودن کنه حتی توی صحبتاتون از یک سری اصطلاحات مثل سرورم همه زندگیم و.. استفاده کنید اگه واقعا می خواهید زندگی کنید غرورتون رو کنار بگذارید و به شوهرتون کمک کنید حس مردونگیش رو که فکر میکنه کنار شما از دست رفته بدست بیاره تمایل نداشتن ایشون به شما هم تنها دلیلش اینه که در مقابل شما حس مردونگی نمی کنه اگه واقعا دوستش دارید کمکش کنید خیلی ساده است فقط مثل زنی که به ستون زندگیش تکیه کرده از اون ستون تعریف کنید از هر چیزی از ظاهرش گفته تا از هندوانه ای که می خره می یاره خونه عجله کنید نکنه کس دیگه ای پیدا بشه اونطور که شوهرتون می خواد تاییدش کنه :160:
خواهرم،
قصد من كمك كردن به شماست اما بايد بگم :
- اينجا به شما قرص يا دارويي داده نمي شه كه بخوريد و همه چي درست بشه... بلكه تمرين و ممارست و تصميم و اراده شما مي تونه اوضاع رو آرام و روابط شما رو بازسازي كنه...
- پس تصميم شما تعيين كننده است...
- يه مدتي با تمام تلاش خودتون جلو مي رويد... شد! خدا رو با هم شكر مي كنيم! نشد... سعي كرديد و نشد! راه هاي زيادي هست كه جدا بشيد... ولي الان كه هنوز هيچ كاري براي زندگيتون نكرديد! اين كار خيلي عجولانه است! تا حالا هم خيلي ناشي گري كرديد!
فقط جهت يادآوري نگاهي مي كنيم به موانع خوشبختي شما از نظر شما:
اختلاف سني
درسته نظر شما!اما دليل عدم خوشبختي شما نيست! شما با توجه به اين نكته مهم با هم ازدواج كرديد... يعني اين نبوده كه سن شوهر شما كم بشه... از اولش خب اينطوري بوده!
اختلاف فرهنگي
بله متاسفانه كاملا مشهوده...
نا آشنا بودن به اصول زندگي مشترك
ياد مي گيريد... موضوع مهمي است كه مي تونه مشكلات ديگه رو حل كنه و يا پيچيده تر كنه
نداشتن حداقل مهارت براي حل مسايل مهم فوري (در مورد ما مسئله مالي)
هيچ مشكلي فورا بوجود نمي آد كه فورا حل بشه...
ايفا كردن نقش مادر يا معلم البته ناخواسته از جانب من
بله شما به شدت ديميتر تايپ هستيد..بايد اين مشكل رو حل كنيم! شدنيه!
زود رنجي همسرم
بر مي گرده به نداشتن مهارت...
روابط جنسي:
كه مشكل بغرنجي هست.. بايد در همون زمان حل مي شد اما نشد! حالا هم دير نيست...
اما واقعيت اينجاست كه مشكلات و اختلافات ناشي از سو تفاهم هاي فرهنگي، سني و تحصيلي از يك طرف وانتخاب مسير غلط در زندگي مشترك بخصوص توسط شما، موجب شده شما دو نفر تا حد كنوني از هم دور شويد.. به نظرم بايد زودتر هشيار مي بوديد تا اين رابطه به اينجا نمي رسيد و اينقدر فاصله ها زياد نمي شد.. در حال حاضر هم مي تونيدبا كسب مهارتهاي كاربردي در زندگي و بكارگيري دقيق (دقت كنيد،دقيق) اونها مشكلات رو با ظرافت حل كنيد
برنامه شما براي انكه دوباره با هم زندگي كنيد چيه؟
به نظر من يه قرار ملاقات بدون حضور شخص دوم در منزل خودتون دو تا بگذاريد و ضمن مرور خاطرات خوبتون براي موارد زير تصميم بگيريد:
1. روابطتون رو زير نظر مشاور ترميم و بازسازي كنيد
2. به ايشون بگيد كه مشاور داريد و با استفاده از صحبتهاي مشاور مي خواهيد يك فرصت شش ماه تا يك سال به زندگي مشترك بديد
3. روابط زناشييتون رو بازسازي كنيد
4. شما هم اشتباهاتون رو بپذيريد و بگيد كه داريد سعي مي كنيد اونها رو اصلاح كنيد
بعد از اينكه تصميم به زندگي با هم گرفتيد مي تونيم كار رو شروع كنيم
موفق باشيد
------------
پ ن : در مورد آزمايشات شما، مي خواستم مطمئن باشم كه از نظر هورمون، خوني، فقر شديد آهن و يا بيماري هاي خاص، مشكلي نداشته باشيد