به سن 21سالش نگاه نکن واقعا فهمیده است طوری که خیلی ها روش حساب باز می کنند:325:
نمایش نسخه قابل چاپ
به سن 21سالش نگاه نکن واقعا فهمیده است طوری که خیلی ها روش حساب باز می کنند:325:
یه سوال دوست خوبم
موضوعی بین شما پیش نیومده که باعث این شک و سوظن بشه؟ که ایشون بخواد دائم چک کنه شمارو؟ مثلا دوست پسر سابق یا علاقه داشتن یکی از پسرهای فامیل به شما؟
تا جایی که من تجربه دارم اگه پسری از روز اول شکاک نباشه و یهو این حالت نگرانی و دائم بازخواست شدن پیش بیاد حتما یه دلیلی پشتش هست ، یه موضوعی که ممکنه از دید من و شما که دختریم بی اهمیت بوده اما برای نامزد شما خیلی مهم و شاید نگران کننده بوده ... به گذشته برگردین ببینین موضوعی پیدا میکنین؟
سلام
پسرها در سن 25-26 سالگی معیارها و اهدافشون از همسر و زندگی مشخص و تثبیت می شه. الان هر چی بگه ممکنه در اینده تغییر کنه.
خودت و در گیر این ازدواج نکن. این اقا هر چقدرم خوب باشه نمی تونه دلگرمی و پشتوانه محکمی برات باشه چون ممکنه در سن بالا از ازدواجش با تو پشیمون بشه و تازه یادش بیاد که اااااا جوونی نکردم و اون وقت ......
منطقی فکر کن دختر خوب.
موفق باشی:72:
من روز اول تمام گذشتمو بهش گفتم می دونم دوسم داره
اینم یه فرضیه است شاید بخاطر دور بودن خیالاته مکانی که اون زندگی می کنه و کار می کنه خیلی خانوم های مناسبی زندگی نمی کنند ولی این دلیل نمیشه به من شک کنه من خانواده مومنی دارم
بعضی اوقات ازش می ترسم چون می گه انقدر دوسم داره که اگه روزی بخوام ترکش کنم روز آخر زندگیمه
یه روز سر بسرم گذشت گفت می خوای بری برو منم قهر کردم گفتم می خوام جدا بشم جواب شو ندادم بعد دو روز عصبانی اومد خونمون داشتم شاخ در می اردم فاصله شهر من تا شهرمحل کار اونه 24ساعته :325:
سلام عزیزم:46:
صبر کن.... به این زودی ها عقد نکن که از چاله می یفتی تو چاه
مگه قراره چون محلی که کار می کنه دخترای خوبی نداره به شما گیر بده؟ اینطوری نمی شه که... گفتی اولش عالی بود و بعد عوض شده, خودت غیر از شهر محل کار دیگه چه حدسی می زنی؟ در مورد خودت, به نظرت اتفاقی چیزی نشده؟ خوب فکر کن و به ما هم بگو عزیزم.:72:
گفتی اولش عالی بود... بله, باید بگم آدما اولش خیلی عالی هستن اما بعد چند ماه شروع می کنن به نشون دادن خود واقعی شون
حالا می خوام بپرسم چند وقت بعدش ایشون تغییر کرده؟:72:
شما و ایشون چند ساله هستید؟:72:
آیا همیشه این اخلاق رو داشته؟ منظورم قبل از دوستی با شماست... تو روابطش با خواهرش یا مادرش؟:72:
این آقا تا چه حد به غیر از تیپ و چهره با معیارهات جوره؟ آیا صادق هست؟ وفادار هست؟ کاری هست؟ تحصیلاتتون در چه وضعیتی قرار داره؟:72:
عزیزم این موضوع تا یه حدی قابل قبوله... دلنگرانی و کنجکاوی و یا حس اطمینانی که طرف مقابل دوست داره بهش داده بشه و اینکه بهش بگید به شرطیکه ایشون هم به شما بگه... اما اینکه شما رو از رفتن به جایی منع کنه و بیشتر از یه جا در روز نتونی بری این جای تفکر و برسی داره و نباید ساده از کنارش رد شد.:305:
حالا اگه لطف کنی و به سوالات جواب بدی راحت تر می تونیم با هم برسی کنیم که مسئله دقیقا مربوط به چی و کجاست و آیا قابل حله یا باید دست نگه داشت و بیشتر از این پیش نرفت.
.................................................. ...........................................
پاورقی
دوستان من همون tell me هستم و نام کاربری م رو تغییر دادم... بهم نگید آقا متین باور کنید بنده خانم هستم (:
متین جان من 24 سالمه اونم 24 سالشه تقریبا بعد 8ماه اول شروع کرد ولی خیلی جزئ و کم بعد کم کم زیاد شد اون کارشناسی نفت داره منم دارم کارشناسی برنامه نویسی رو می گیرم با مادر و خواهرشم هست ولی فقط در مورد لباس نه چیز دیگه و با ملایمت برعکس با من
ایشون کاری هست وفادار هست اصلا دورغ نمی گیه نفرت داره اگه به ضررشم باشه راست می گه
ظاهری من متناسب با معیارش هستم چند مورد بود که من خودم تغییر دادم
اون زن تو خونه می بینه و در اختیار شوهر
خدا انقدر ما زن ها ضعیف افرید مگه ما شما مرد ها چه فرقی داریم چرا همیشه تبل برتری دست شماست :302::302: