یک مساله مهم دیگه که کمتر بهش اشاره شده عدم تمایل همسر شما به رابطه جنسیه. با توجه به سن شما و همسرتون این مساله خیلی جدیه. ممکنه ایشون دچار مشکلات ناشی از افسردگی باشند.
نمایش نسخه قابل چاپ
یک مساله مهم دیگه که کمتر بهش اشاره شده عدم تمایل همسر شما به رابطه جنسیه. با توجه به سن شما و همسرتون این مساله خیلی جدیه. ممکنه ایشون دچار مشکلات ناشی از افسردگی باشند.
دوستان خوبم نمیدونین چقدر ناراحتم.آقا زنگ زده و من چون میخاستم بخابم گوشیم خاموش بود تلفن خونه رو هم طبق عادت از پریز کشیده بودیم آخرش با توسل به برادرم که نزدیکی ما زندگی میکنه پیغام به من داده باهاش تماس بگیرم منم ته دلم خوشحال فکر کردم حلقه پیدا شده!! که این قدر کارش واجب بوده بعد از تماس میبینم جای یه چیزه کوچیکیو تو خونه نمیدونسته زنگ زده بپرسه!!! و وقتی راجع به حلقه ازش میپرسم میفرمایند: هنوز کامل نگشتم!!
نمیدونین چقدر از این مسیله ناراحت شدم حلقه برام یه بار معنایی خاصی داره یه جور نماد عشقه به خاطر همین همیشه حلقه دستم میکنم و اونم همین طور.اما حالا که این قدر راحت گمش کرده و اصلا هم براش مهم نیست حالمو بد میکنه.
قبلا میخاستم فردا برگردم خونه ام اما حالا........ باور کنین اصلا دلم نمیخاد از خونه ی پدریم پامو بزارم بیرون و برم پیش مردی که همیشه از من طلبکاره و همیشه من مقصر مشکلاتشم و در عین حال هر مشکلی داشته باشه به من رجوع و منم متاسفانه اغلب بلدم چجور حلش کنم و در عوض تموم محبت کردنها هم از طرف من باشه و همهی این رابطه رو من نگه دارم و حالا که من فقط حلقه دست کنم.........
خیلی ناراحتم.خیلی.......
سلام دوباره به همه.
بالاخره تصمیم گرفتم برگردم خونه.من نمیدونم چرا با این که تازگیها حتی به اصرار من هم به سختی بهم ابراز علاقه میکنه اما من این قدر سستم و زود دلم براش تنگ میشه.فکر کنم این از نقاط ضعف من باشه.بچه ها تو رو خدا راهنماییم کنین تو خونه چطور رفتار کنم.آیا دیگه از موضوع حلقه حرف بزنم یا نه؟ ایا اگه من واقعا در اخلاقم تجدید نظر کنم رابطه مون درست میشه(علی رغم این که همه حتی خانواده ی خودشم پذیرفتن که بیشتر مسایل از طرف اونه) نمیدونم شاید هم حق با همسرم باشه که خیلی از این مشکلات در اثر گرفتاریهای مالی که در این دو سال برامون پیش اومده اما.... ایا مشکلات مالی عشق رو از بین میبره؟ (مامانم بهم میگه اخلاقتونو با هم خوب کنین تا خدا درهای رحمتشو به روتون باز کنه و من با این حرفشم تنم لرزید اما همسرم گفت مامانت دلش خوشه! اختلاف نظر تا چه حد!!!)