من زیاد متوجه منظورتون نشدم. همسرتون تمایل دارند که پول خونه شما و خودتونو بعلاوه پول خودشون رو (3 منبع) رو هم بزارن و یه خونه کوچیک و یه مغازه بخرند؟
بعد این خونه و مغازه به نام کی باید باشه؟
نسبت پولی که میذارین چطوریه؟ میتونید نصف نصف کنید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من زیاد متوجه منظورتون نشدم. همسرتون تمایل دارند که پول خونه شما و خودتونو بعلاوه پول خودشون رو (3 منبع) رو هم بزارن و یه خونه کوچیک و یه مغازه بخرند؟
بعد این خونه و مغازه به نام کی باید باشه؟
نسبت پولی که میذارین چطوریه؟ میتونید نصف نصف کنید؟
مینا جان واقعا من اینهمه ناواضح گفتم؟ خوبه نشستم آیتم بندی کردم که قاطی نشه؟
ببین خانمی قرار بود من خونه ام رو بفروشم و شوهرم هم به اندازه پول خونه بزاره و باهم یه خونه دیگه بخریم به اسم هردومون (هرکی سه دانگ).
اما حالا می گه تو خونه ات رو بفروش و به اندازه سهم پولت دانگ خونه مال تو باشه (که شاید دوباره بشه کل خونه) و من هم با پولم یه مغازه می خرم به اسم خودم.
یعنی در واقع نمی خواد خونه من رو به اسم خودش بکنه ولی نمی خواد هم برای زندگی مشترکمون خونه بخره و نیتش مغازه ست!
حالا مشکل من اینه که با توجه به شناختی که از شوهرم دارم و کامل توضیح دادم، ترس این هست که مبادا تحت تاثیر خانواده اش مغازه رو یا اصلا به اسم خانوادش بخره یا بعدها به اسم اونها کنه.
بلو اسکای عزیز؛ به نظر من بهتره که شما هر چه قدر که دارید بذارید وسط؛ همسرتون هم همین طور!
بعد ببینید خریدن یه خونه و یه مغازه چقدر میشه! اون وقت شما به اندازه ی پولی که میذارید از هر کدومش یه دانگی رو به نام خودتون کنید!
مثلا شما هم می تونید دقیقا نصف پول خرید (خونه +مغازه) رو بذارید، بنابراین سه دانگ از خونه و سه دانگ از مغازه رو به نام خودتون بزنید!
که این جوری هم از خونه شریک باشید، هم از مغازه و اون ترس و واهمه ای هم که دارید بخواد از بین بره! بدون اینکه بخواید در مورد تصوراتتون از رفتارهایی که ممکنه در آینده همسرتون انجام بدن؛ به ایشون چیزی بگید!:72:
اگه شوهرتون راضی نمیشن که تمام پولو یه خونه بزرگتر بخرید و میدونن که نفع توی مغازس ،
میتونید بهشون پیشنهاد بدین که بیا توی همه دارایی هامونم مثل زندگیمون شریک باشیم ، هم خونه نصف نصف و هم مغازه؟؟
ویا اینکه به بهانه بچه بگین میخوام خونمون یه کوچولو بزرگتر باشه که راحت تر باشیم .
چون حتی با اینکه میدونم حق باشماست اما اگه شوهرتون کاملا مطمئن شن که شما بهشون اعتماد ندارین،خود این مسئله مسبب هزار تا مشکل دیگه میشه و اینو به حساب من و تو گذاشتن شما میذارن.
راستی از نی نی تون :46: چه خبر؟ خودتون خوبین؟ زیاد اذیت نمیشین؟:72:
:104::104::104::104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط del
من هم با این پیشنهاد موافقم