RE: مشکل با خانواده با ظاهر و مشکلات من
این آقا هراه خانواده به خاستگاری من اومدن از لحاظ خانوادگی پدرو مادرم هم ایشونو قبول دارن پدرم جواب رد به اینا نداده فقط می گه صبر کنید تا زمان عقدتون کم باشه دلش نمی خواد 2 سال برای مثال عقد باشیم خوب تا وقتی خدمت هم تموم نشه که نمی تونیم بریم سر خونه زندگی مون من اوایل از چیزی هم که فکر می کنید سخت تر و بی احساستر بودم حتی با این آقا صحبت تلفنی هم نداشتم و بهش گفته بودم بیاد خاستگاری اول از همهی لحاظ سنجیدمش اول با عقلم انتخابش کردم خانوادشو دیدم تصمیم گرفتم اکثر معیارهایی که من می خواستمو داشت پدرم گفت صبر کنید فعلا 2.5 سال صبر کردم تو این مدت این آقا تو موسسات کار کرد الانم که چند ماهی می شه که داره می ره خدمت ولی اون سر کاری که می رفت پولی براش نداشت الان باید خدمت تموم بشه حداقل یه کار مناسب پیدا کنه بد بریم سر خونه زندگیمون الان مشکل من یا خونوادم سر انتخاب نیست مشکل پدرمه که اولا روی ظاهر یه مقداری حساس که اون با گذشت زمان وقتی یک سره ببیندش عادی می شه دوم مدت زمان عقد که از همه مهم تره می خوام بدونم چه جوری این عقیده 3 یا 4 ماه عقد بودن پدرمو از بین ببرم؟؟؟؟؟ ما از لحاظ فرهنگی اقتصادی کاملا شبه همیم. من دیگه نمی تونم 2 سال دیگه هم صبر کنم . به اندازه کافی این مدت صبر کردم.
سلام عاشقانه عزيز
مي شه بپرسم پدرتون از ظاهر آقا پسر چه ايرادي مي گيرند؟ ظاهرشون چه اشكالي داره؟
عاشقانه جان سلام
دختر خوب سعی کن در زندگی با احساساتت پدرو مادرت رو نرنجونی به حرف پدرتون احترام بگذارید و صبر صبر صبر کنید تا موقعی که پدرتون گفتند ان شااله که همیشه سایشون بالا سرتون باشه می دونی عزیزم شما الان غرق در احساسات هستید و شاید این حرفهای من رو بخونی و بگی برو بابا دلت خوشه ولی این که می گم عین واقعیت هست بگذار به سلامتی ازدواج کنی و بری خونه شوهر و خوشبخت بشوی بعد از یه مدت که از ازدواجت گذشت و کمی همه چی عادی شد اون موقع اگر خدای ناکرده خدای ناکرده مشکلی با شوهرتون پیش اومد پدر بزرگوارت بتونه کمکت کنه و رنجیده خاطر نباشه همیشه سعی کن دعای خیر پدرو مادر پشت سرت باشه اونم توی مسئله مهمی مثل ازدواج نه اینکه با دلخوری بروی خونه بخت و بعد مدتی که عادی شدید اون موقع از حمابت پدر محروم باشی تا حالا که صبر کردید بقیه رو هم صبر کنید البته دیگه رابطه فیزیکی نداشته باشید و حتی مرورش هم نکن که برات سخت بشه سعی کن فقط در حد تلفن باشه و اگر هم خواستید پیش هم باشید با حضور خانواده باشه که کنترل شده باشه. عزیزم شما دختر هستید و شما باید از عفت و پاکدامنی خودت مراقبت کنی اون اقا هیچ ضرری نمی کنه این رو همیشه توی خاطر داشته باش. شاد و پیروز باشید. :72:
ببخشید قصد نصیحت نداشتم فقط تجربیاتم رو در اختیارتون گذاشتم.:46:
قیافش معمولیه پدرم دوست داره با کسی ازدواج کنم که خیلی خوش قیافه باشه.حالا مشکل اصلی من این نیست مدت زمان عقده که چه جوری راضی شون کنم؟؟؟؟؟