سوالایی که دوست عزیزمون deljoo_deltang گفتن رو حتماً ازش بپرسید. اما دقت کنید که ممکنه به سوال ها جواب دروغ بده! علتش هم اینه که اون نمیدونه شما خانم ها از چی خوشتون میاد :302: کافیه متوجه بشه تا بیشتر خودش رو نشون بده! همین.
نمایش نسخه قابل چاپ
سوالایی که دوست عزیزمون deljoo_deltang گفتن رو حتماً ازش بپرسید. اما دقت کنید که ممکنه به سوال ها جواب دروغ بده! علتش هم اینه که اون نمیدونه شما خانم ها از چی خوشتون میاد :302: کافیه متوجه بشه تا بیشتر خودش رو نشون بده! همین.
دقیقا همین نکته ای که deljoo_deltang عزیز گفتند در مورد ایشون درسته، چون وقتی من نظری میدم ایشون با یک بیان دیگه نظرمن رو به عنوان نظر خودش بیان میکرد.
و ممنون بابت سوالات خوبی که گفتید، حتما اینا رو ازشون میپرسم.
سلام:72:
عزیزم اول از همه میخوام ازت بپرسم که این اشنایی شما به چه شکل بوده اگه معرف این وسط بوده این معرف نمیتونه بیشتر شما رو کمک کنه و اشنایی بیشتری با این فرد و اخلاقش نداره؟
دوم در مورد اون حالاتی که پیش بینی اینده رو برای زندگیت کرده بودی هم باور کن نمیشه که با یک دیدار و چند بار تلفنی تا این حد مطمئن بشی خلاصه که باید برای هرخواستگاری یه مدت وقت گذاشت تا هم رو شناخت مگه اینکه یه عیب طرف داشته باشه که همون اول تو سرد بشی و باهات هماهنگ نباشه و ردش کنی
در مورد بیبی فیس بودن هم بعضی ها هستن که بیبی فیس هستن و واقعا قابل اتکا هستن و حتی تعدادی از هنرپیشه هایی که خیلی معروف هم هست بیبی فیس هستن مثل دی کاپریو.این دیگه سلیقه خودت هست و اینکه ببینی دوست داری اینطوری یا نه؟
راستی در مورد سوالایی هم که دوستان گفته بودن بپرسی سعی کن همه رو پشت هم نپرسی تا یه وقت از نوع سوالات بفهمه که دنبال چه جوابی هستی و اینکه بفهمه که مثلا تو در این مورد حساسیت داری بلکه سعی کن در موقعیت های مختلف و بدون حساسیت ازش بپرسی یعنی یه طوری که فکر نکنه تو مثلا رو این نکته خیلی حساس هستی خیلی عادی و در بین بقیه سوالا این ها رو هم بپرس
راستی در اخر یه سوال ازت دارم که اگه دوست داشتی جواب بده :گفتی خواستگارای زیادی رو تا به حال رد کردی میخواستم بپرسم که این خواستگاری ها به چه شکل بوده ایا سنتی کامل بوده و کسی از اقوام که میشناختیش معرف بوده و یا کسی که نمیشناختی معرف بوده و یا اینکه همکار بودن و همسایه و یه شناخت نسبی داشتین از هم ؟
دعا میکنم که انتخاب عالی داشته باشی:72:
سلام
اگر ظاهرش به دلت نميشينه بيخيال شو! (به دل بشينه يعني براتون ok هست،معموليه،نمره قبولي رو از ديد و معيار شما ميگيره.....نه اينكه حتما عالي و جذاب باشه)
عزیزم می خواستم یک نکته رو هم اضافه کنم. می خواستم بگم که شما تفسیر درستی از جوابهایی که ایشون می دن داشته باشی.
مثلا من وقتی رئیسم حقم رو بخوره می رم و مسالمت امیز حقم رو می گیرم و یا اعتراض می کنم ولی اگر دوستم حقم رو بخوره هیچوقت به روشم نمیارم چون فکر می کنم ارزش دوستی بالاتر از این حرفهاست و یا در مورد پدر و مادرم به خاطر احترامشون سعی می کنم همیشه حریمها رو حفظ کنم.
منظورم این بود که اگر ایشون در جوابهاشون گفتند که در مساله ای کوتاه میاند بهتره بپرسید چرا؟ تا بدونید دلیلی که میارند مهمتره یا جسارت داشتن و مرد بودن و اقتدار داشتن؟ متوجه منظورم شدید؟
در مورد سوالها هم بهتره اونها رو در چند جلسه بپرسید و یا پشت سر هم نپرسید .
موفق باشید.
سلام دوستان خوب
من طبق راهنمایی ها و نتیجه گیری خودم بار دیگر با آقای خواستگار رفتم بیرون.
همه چیش بدک نیست ولیییییییییی هیج رقمه از لحاظ ظاهر نمی تونم قبولش کنم.
بهش جواب منفی دادم .
حالا اصرار می کنند و میگن چرا ؟
چی بگم بهشون که مودبانه باشه و بهشون برنخوره ، نمی تونم بگم از ظاهرتون خوشم نمیاد، ناراحت میشه.
و در عین حال دست از اصرار بردارند و بدونن دیگه راهی نیست؟
جواب فوری فوتی نیاز دارم.
مرسی.
استخاره کردیم بد امد و یا
ببخشید من لیاقت ایشون رو نداشتم انشاالله یک فرد مناسب تر نصیبشون بشه
قرار نیست همه تمام افکار مارو بدونند پس زیاد وارد تو ضیحات نشید.
ممنون sanjab عزیز
آخه یعنی دروغ بگم؟استخاره رو میگم.
بعدشم برای خودش باید توضیح بدم، خودشم آدم تیزی هست.
اگه بگم لیاقتت رو ندارم که هیچی تا سال بعد اصرار می کنه که نه و اینجوری نیست.
دروغ مصلحت امیز / بهتر از راست فتنه انگیز است
سلام به همه دوستان محترم.
خانوم سپیده شما فرمودین که ظاهرش به دلتون ننشست و لاغری و baby face
بودنشونو دوست نداشتین و همچنین اینکه خیلی اروم به نظر می رسیدن.میشه بفرمایید به ترتیب دافعه کدوم عامل براتون بیش بوده؟ متشکرم.