تو میترسی بلایی که دوستش نداری تو آینده نامعلوم سرت بیاد.به همین خاطر اینقدر شک داری.ولی حالا طلاق نگیر هر وقت تو آینده نا معلوم اون بلا سرت اومد اون موقع درموردش تصمیم میگیری.الان زندگیت رو بکن:46:
نمایش نسخه قابل چاپ
تو میترسی بلایی که دوستش نداری تو آینده نامعلوم سرت بیاد.به همین خاطر اینقدر شک داری.ولی حالا طلاق نگیر هر وقت تو آینده نا معلوم اون بلا سرت اومد اون موقع درموردش تصمیم میگیری.الان زندگیت رو بکن:46:
سارینا جون بیا بگو چیکار کردی خانمی؟؟؟:82:
ازت خبر نداشته بیدم:316:
به هر حال امیدوارم بتونی مشکلاتت را حل کنی و به آرامش برسی برای همگی این آرزو را خواهانم:46:
سارینا جان حرفهای شما هم دل من رو لرزوند
نه فقط دلم بلکه کل وجودم لرزید... می دونم وقتی پدر و مادر آدم تا مرز طلاق می رن جلو و بر می گردن چه حسی داره... احساس خفگی, نگاه های تحقیر آمیز... نگاه های از سر دلسوزی و ترحم بقیه رو به خودم دیدم, به نظرتون هر قدر هم پدر و مادرم رو دوست داشته باشم و سعی کنم یادم بره تاثیر گذشته م رو می تونم از بین ببرم؟ هنوز هم بحث می کنند! من توانایی ندارم... از بچگی سعی کردم برای خودم خانواده بسازم, دست من کوتاهه اما شما دستتون کوتاه نیست... نذارید اون بچه هر لحظه نسبت به شما احساس نفرت و دوری کنه تازه این بهترین حالته... ممکنه در آینده به راه خلاف کشیده بشه, اونوقت خودتون رو می بخشید؟.
وقتی تاپیکتون رو خوندم با خودم گفتم چرا وقتی می شه تغییر کرد و با تغییر رویه زندگی خودمون و مهمتر بچه مون رو عوض کنیم باید به جدایی فکر کنیم؟
مطمئن باشید می تونید... هر وقت ماهی رو از آب بگیرید تازه ست... این لینک رو هم مطالعه کنید شاید بتونه بهتون کمک کنه...:72:
http://www.hamdardi.net/thread-17147-post-159081.html#pid159081
سارینای عزیز به روی خودتون نیووردن کاری رو از پیش نمی بره, شاید حتی کار همسرتون رو هم تائید کنه به نظر من سعی کنید مسئله تون رو حل کنید نه اینکه نادیده بگیریدش... با مهارت های کلامی که توی تاپیک مهتاب عزیز خیلی راجع بهش صحبت شده و تو تالار هم مطالب خوبی پیدا خواهید کرد...
سارینا جان مهارت های زندگی رو هم خودت یاد بگیر و هم از مطالبی که به زندگیتون کمک می کنه پرینت بگیر یا سایت رو باز کن و بهش نشون بده تا هر دو با هم یاد بگیرید... اینکه فقط خانم یا فقط آقا مهارت های زندگی رو بلد باشن کفایت نمی کنه عزیزم
این سایت رو هم براتون می ذارم... توش مطالب فوق العاده خوبی هست (آیدین عزیز باز هم بخاطر معرفی این سایت ازت تشکر می کنم):72:
http://www.namaava.com
توی سایت مطالب مختلفی وجود داره و مهارت های زناشویی رو جامع توضیح داده, بعضی هاش ترجمه ست بعضی نویسنده هاش ایرانی هستند, تمام مطالبش خیلی عالی هست, به بقیه ی دوستان هم پیشنهاد می کنم یه سری به این سایت بزنن, سایت خیلی خیلی خوبیه.
شک کردن مقدمه همه مشکلاته
خب حساب کن اون بهت شک کنه و هربار زنگ بزنه بگه داری چه کار میکنی
چرادیر برداشتی
چرا درست حرف نمیزنی
و این چیزا
حالت بد نمیشه؟